chapter 26

211 18 5
                                    

Michaels point of view
"Uhm jongens, als jullie nog kleffer gaan doen, ga dan naar jullie eigen kamer" zegt Calum. Ik kijk luke glimlachend aan. Op dat moment komt liam binnen.
"Wat is er met Zayn?" Vraagt hij.
"Hoe moeten wij dat nou weer weten?" Reageert luke met een blik op mij. Ik glimlach licht.
"Geen idee, hij riep dat hij luke zou krijgen; ergens dan ooit tevoren" zegt Liam. Ashton lacht eens en kijkt dan Calum aan, die luke aankijkt, zet zoals ik. Luke kijkt mij weer aan. Hij moet zich vast enorm ongemakkelijk voelen. Ik glimlach geruststellend naar hem.
"Ik heb alleen vriendelijk aan hem verzocht dat hij Michael niet meer moet lastig vallen" zegt luke dan schouderophalend. Ik knik om het te bevestigen. Liam knikt en loopt door naar de keuken.

"Zullen we een film gaan kijken?" Stelt luke voor.
"Lijkt me een goed plan" glimlach ik en ik nestel me in het bed. Luke pakt de laptop en gast tussen mijn benen zitten. Ik sla mijn armen om hem heen.
"Zullen we die gaan kijken?" Vraag ik en wijs een film aan.
"Is goed, sweetheart" zegt Luke en klikt de film aan. De film begint en luke ligt tegen me aan.

De film is al een tijdje bezig als de deur open vliegt. Calum en ashton komen binnen.
"Liam en louis gaan alweer daar slapen. Wij kunnen beter hier intrekken, want hun kunnen zich niet stil houden" moppert ashton. Luke heeft ondertussen de film op pauze gezet.
"Nou jullie weten de weg. Wissel morgen maar met spullen. Dan wordt dit kamer '5 seconds of summer'." Zegt Luke.
"Ja dat is gezellig, alleen maar jongens op deze kamer die goed met elkaar kunnen opschieten" zeg ik blij.
"Hé, wat kijken jullie?" Vraagt ashton.
"Beastly" lacht luke.
"Oeh, leuk" zegt Calum. Ze lopen naar de andere kamer en luke zet de film weer aan.

Het is de volgende dag. De film gisteren was echt heel erg leuk. Alleen ik ben wel een beetje bang voor Zayn, van luke moet hij afblijven.
"Kom je Michael? Straks is ons pauze plekje al bezet" dringt luke aan. Ik loop achter hem aan en bij ons pauze plekje aangekomen, staat Zayn ons op te wachten.
"Rot op Zayn" sist luke. Als luke sist, moet je oppassen, want dan is hij boos.
"Wat is er mislukkeling? Bang dat ik je vriendje wat aan doe?" Spot Zayn. Luke knijpt zijn handen tot vuisten en loopt op Zayn af. Hij grijpt hem bij zijn kraag en duwt hem tegen de muur. Ja, Luke is woedend.
"Moet je eens goed luisteren. De enige mislukkeling hier ben jij. Dus rot op voordat wij besmet raken met jou aids, wij zijn klaar met jou" zegt Luke kwaad en verstevigt zijn grip op Zayns kraag. Zayn lijkt door te hebben dat met Luke niet te spotten valt en legt zich erbij neer. Luke laat hem los en Zayn valt op de grond. Luke wrijft met zijn handen over elkaar heen.
"Opgeruimd staat netjes" zegt hij.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier gisteren was ik op kraamvisite en dat was zo enorm schattig. Sinds maandag heb ik er een achterneefje bij en het is zo'n lief kereltje.
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

The Next Level Ft Muke Clemmings <3Where stories live. Discover now