chapter 7

232 20 5
                                    

Lukes point of view
Het is eindelijk vrijdag. We zijn allemaal best goed met elkaar bevriend geraakt. Alleen ik vind niall bij Michael nog steeds geen goed idee.
Mevrouw Waetford had ik gevraagd of dat ze mij 'bijles' wou geven. Ze is een stuk aardiger tegen me geworden en ze is knap. Ze gaat me dus van af nu elke donderdag mij bijles geven. Volgende week is de eerste keer. Ik heb bijles aangevraagd omdat ik haar leuk vind en dan dicht bij haar kan zijn, niet omdat ik het nodig heb. In tegendeel, ik ben juist enorm goed in wiskunde, maa d dat weet zij niet.
Vanavond hadden we besloten om naar een schoolfeest te gaan.

"Lukey, staat dit leuk?" Vraagt Michael. We hadden besloten dat micheal, ashton, calum en ik bij ashton en mij in de kamer zich omkleden en de rest in de andere kamer. Ik draai mee eens om. Mijn mond valt gewoon open van verbazing. Hij ziet er prachtig uit. Zijn rode haar staat hier zo leuk bij. Hij heeft een zwarte tanktop aan met een of andere band erop. Daaroverheen draagt hij een blouse en daaronder een zwarte skinny.
"Wow Michael, je ziet er ongetwijfeld leuk uit" stamel ik. Michael bloost eens. Ik sla mijn armen om hem heen en druk mijn lippen teder op die van hem.

Het feest is heel leuk aangekleed. Het is gewoon in het park van de campus en het is vrolijk aangekleed. Er hangen slingers en er galmt muziek door grote boxen in elke hoek. Er staat ook een grote tafel met eten en nog een tafel voor de dj.
Mevrouw Waetford is er ook. Ik weet niet wat ik moet doen nu. Ik ben verliefd op micheal en mevrouw Waetford, dit is echt moeilijk.
Ik heb besloten dat ik vanavond doorbreng met Michael, hij verdient ook mijn tijd. Waarom is dit zo lastig?

"Luke? Kan ik even met je praten?" Vraagt niall me. Als dit over micheal, dat hij hem ook leuk vindt, denk ik dat mijn jaloezie toe neemt, want niall is in meerdere opzichten beter voor micheal dan dat ik dat ben.
"Tuurlijk" zeg ik en zet een pokerface op.
"Oke mooi, het gaat namelijk over micheal" zegt hij. Mijn gezicht betrekt eens. Dit gaat toch niet heen waar ik denk dat het heen gaat, toch? "Hij durfde dit niet zelf aan je te vertellen" zegt Niall.
"Dus kom jij maar. What the fack" zeg ik bozer.
"Luke, alsjeblieft doe rustig. Michael zit hier al de hele week mee en durft het niet te vertellen, omdat hij bang is dat je boos wordt"
"Wat is er dan?" Vraag ik iets rustiger.
"Micheal denkt dat je hem niet meer leuk vindt, maar iemand anders. Hij is bang dat hij niet meer goed genoeg is voor jou" zegt Niall. Ik kijk hem boos aan. Oke luke hou je rustig.
"What the fack is dat nou weer voor bullshit" Roep ik iets bozer dan bedoeld. Zonder dat ik er bijna denk, sla ik hem in zijn gezicht.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

The Next Level Ft Muke Clemmings <3Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon