chapter 44

167 17 3
                                    

Michaels point of view
Ik hang boven luke. Opeens heb ik zoveel zin in hem. Ik ben blij dat na die jaren samen we nog steeds geen genoeg van elkaar hebben. Ik wil mijn leven lang bij hem zijn. Hij maakt mij gelukkig.

Smut
De zoen wordt wilder en mijn handen zitten momenteel in zijn haar. Ik trek terug en begin zijn nek te kussen. Ik weet zijn plekje wel, maar ik doe nog altijd alsof ik zoek, anders is het zo snel en dat is jammer.
"Michael" kreunt luke. Ik grijns en laat een zuigzoen achter. Ik trek luke zijn shirt uit en plaats kusjes over zijn gespierde bovenlichaam. Ik druk mijn kruis dichter naar die van luke die een kreun los laat. "Fuck" kreunt hij.
"Luke" kreun ik ook. "Ik heb je nodig" ik schuur tegen hem aan. Iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan en wil kijken ofdat hij het fijn vindt.
"Fuck" kreunt hij. "Stop, ik kom bijna" zegt luke. Hij vindt het fijn dus. We kennen elkaar al zo lang dat ik dat inmiddels wel weet. We trekken onze kleding verder uit en ik draai luke op zijn buik. We gebruiken al een jaar geen condoom, dus deze keer hoef dat ook niet. Het heeft toch geen nut.
"Kan ik?" Vraag ik zwaar.
"Ja" zucht Luke opgewonden. Ik ga bij hem naar binnen en begin in mijn hoofd tot tien te tellen. Iets dat we hebben afgesproken om te wennen. Daarna begin ik te bewegen. Verschillende kreunen van ons klinken er als muziek door de kamer.
"Wat gebeurt hier?!" Roept Calum als hij en ashton binnen komen. Akward. Luke kijkt me aan en spreekt dan.
"Michael en ik zijn roze olifanten aan het schilderen. Wat dacht jij dan?" Vraagt hij. Ik moet moeite doen om mijn lach in te houden.
"Moet dat op onze bank?" Vraagt ashton.
"Waar dacht je anders? Op de keukentafel is ook weer zo onhygiënisch" zegt Luke bijdehand. Ashton knijpt in zijn neusbrug en trekt dan Calum mee naar de kamer van one direction.
"Laat ze maar" hoor ik hem nog mompelen.
"Waar waren we?" Vraag ik.
"Ik weet het wel" grijnst luke. Ik ga met mijn hoofd naar zijn oor waardoor luke een kreun los laat omdat ik nog in hem zit.
"Ik weet het ook wel. I was Fuck you like you never ever gonna walk again" fluister ik en ga weef terug zitten waardoor luke weer een kreun vrij laat. We gaan weer verder waar we waren.

"Mikey! So close" kreunt luke.
"Same" kreun ik ook. We komen tegelijk en ik ga uit hem. Hij draait zich om en we hijgen enorm. Ik druk mijn lippen op die van luke.
"Je was geweldig sweetheart" glimlacht hij.
"Jij bent geweldig" grijns ik. "Wat gaan de jongens zeggen als we ze weer zien?" Vraag ik.
"Waarschijnlijk vraagt Calum hoe het was on een roze olifant te schilderen" lach luke. "Maar wat ze ook zeggen, ik hou van jou" zegt hij.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier. Late update. Hier is dan de smut om de 7K op double life te vieren.
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

The Next Level Ft Muke Clemmings <3Where stories live. Discover now