chapter 39

188 16 4
                                    

Lukes point of view
Ik wordt gewoon stil van Michaels verhaal. Hij zou vast iedereen daarna hebben wantrouwd. Gelukkig was ashton er voor hem. Niet alleen zijn vader had hem mishandeld, maar ook zijn vriendin. Hij is getekend voor zijn hele leven. Ik sla mijn armen open zodat hij op mijn schoot kan gaan zitten. Wat hij ook doet.
"Sssst babe, alles komt goed. Ze zal je niet lastig vallen en anders krijgt ze met mij te maken. Ze weet niet wat ze mist. Michael, je bent mijn alles en ik wil je niet zien pijn leiden. We hebben samen al zoveel doorstaan, dit lukt ook nog wel. Ik hou van je, Michael" sus ik hem en droog zijn tranen. Hij kijkt omhoog naar mijn gezicht.
"Wil je haar echt een lesje leren?" Vraagt hij.
"Voor jou zou ik zelfs mijn handen in het vuur steken, sweetheart" zeg ik. "Michael, ik heb je niet voor niets die bijnaam gegeven he" zeg ik en geef een kus op zijn voorhoofd. "Kom dan gaan we slapen. Het is al drie uur" zeg ik. Michael knikt en ik til hem naar onze slaapkamer. Daar leg ik hem op bed neer. Ik trek mijn shirt en broek uit net als Michael en daarna gaan we in bed liggen. We hadden beiden geen zin meer om onze tanden te poetsen. Ik sla mijn armen rustgevend om Michael heen, die zich half aan me vast klemt. Het maakt me niet zoveel uit dat ik dan geen ruimte meer heb. De prachtigste jongen van deze aardbodem zoekt zijn bescherming bij mij en daar ben ik trots op. Michael is de jongen waarvoor ik morgen wil voor wakker worden en hoop dat hij zich prettig bij me voelt, maar volgens mij doet hij dat wel.
Na nog even over hem nagedacht te hebben, val ik toch in slaap, maar hij is niet zo rustig of lang.

~droom~
"Michael, je bent een dikke nietsnut" zegt Gabrielle. Ze slaat hem totdat Michael niks meer kan doen en op de grond ligt. Ik sta er alleen bij en kan niks doen.
"Michael!" Roep ik, maar er komt niks uit mijn mond. Ik lijk wel onzichtbaar en nutteloos. Ik kan niks voor hem doen.
"Sta op, slappeling. Of wacht je tot je andere vriendin je komt halen"
"Ik heb geen andere vriendin" komt er als een zuchtje uit michaels mond.
"Leugenaar!" Roept Gabrielle. Ze stompt hem hard in zijn maag en al snel doen haar vriendinnen mee.
"Nee, Michael!" Roep ik.
~einde droom~

Ik schrik wakker en kijk gelijk naast me, waar Michael nog vredig licht te slapen. Die nachtmerrie was niet normaal erg en dat heeft Michael dus dagelijks meegemaakt. Ik kijk je op mijn wekker en zie dat het half vijf is. Het is morgen zondag, misschien kan mam wel komen. Ik wil haar net gaan bellen als ik bedenk dat het bij haar ook half vijf is. Dan nog maar even wachten. Ze is toch altijd vroeg wakker. Ik staar naar het plafond. Slapen lukt nu toch niet meer.

Heey pinguïns nog een hoofdstuk vandaag. onverwacht had ik meer tijd om te schrijven dus vandaar.
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

The Next Level Ft Muke Clemmings <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu