chapter 46

158 16 4
                                    

Michaels point of view
Shawn heeft wel een vriendelijk gezicht, maar zijn kleding straalt iets anders uit. Zwarte skinny, zwart shirt en zwarte vans. Het kan mensen afschrikken, maar mij deert het niet. Luke heeft op dit moment een zwarte skinny aan en een grijs shirt. Ikzelf een zwarte skinny met een Nirvana shirt.
"Shawn, wil je deze jongens de buurt laten zien? Misschien voorstellen aan je vrienden?" Vraagt Sanne.
"Ja hoor, komen jullie mee?" Vraagt Shawn aan ons. We knikken en lopen achter hem aan. 

We lopen nu in een parkje vlakbij ons tijdelijke huis. Shawn is best aardig. Luke heeft mijn hand vast. Ik glimlach naar hem. 
"Uhm, ik weet dat het onbeleefd is om te vragen, maar zijn jullie misschien een stel?" Vraagt Shawn. Luke en ik kijken elkaar even aan en knikken dan. "Leuk, een vriend van me is ook gay, maar die schaamt zich er erg voor. Mijn vriendin vindt dat het nergens voor nodig is. Mag ik jullie misschien iets vragen?" weer knikken we. "Willen jullie een keer met hem praten? Misschien als hij ziet dat er meer mensen gay zijn, hij ook gaat geloven dat het niet erg is. Ookal vertellen we hem dat al zo vaak. Zijn naam is trouwens Colin" zegt Shawn. 
"We willen heus wel een keer met hem praten. Geen probleem" zegt Luke. Ik knik ter bevestiging. 
"Zullen we dan vanavond met al mijn vrienden afspreken? Ik denk wel dat jullie met ze kunnen opschieten en dan hebben jullie nog iemand naast mij die jullie hier kennen" zegt Shawn.  
"Lijkt me een leuk idee" zeg ik. "Ik ben Michael trouwens en dit is luke" zeg ik als ik besef dat hij onze namen nog niet weet.

Het is avond en inderdaad zijn we bij zijn vrienden. Er zitten ook een paar meiden tussen. We hebben een kampvuur gemaakt in de achtertuin van iemand. We zijn in totaal met zijn tiennen. Luke en ik zijn op een bankje gaan zitten. Naast mij zit een jongen.
"Hi ik ben Michael en kom uit Sydney" stel ik mezelf voor.
"Hey ik ben luke en kom ook uit Sydney"
"Peter"
"David"
"Shawn maar dat wisten jullie al"
"Regina, vriendin van shawn"
"Jennifer"
"Emma"
"Andrew"
"Colin" zegt de jongen naast mij. Zo zijn we het rondje rond gegaan. Ik stoot luke lichtjes aan. Hij knikt enkel. Iedereen is al met elkaar aan het praten, behalve Colin dan. Luke is ook al aan het praten.
"Hey, shawn zei dat je gay bent? Don't wordt luke en ik ook" begin ik. Colin kijkt me even aan.
"Echt waar? Hoe gaan jullie ermee om? Ik vind het moeilijk om er mee om te gaan" geeft hij toe.
"In het begin vond ik dat ook. Ik had het voor iedereen verzwegen. Echt iedereen. Pas toen luke in mijn leven kwam, mocht iedereen het van mij part weten. Ik heb geleerd om me niet aan te trekken wat anderen van me denken. Misschien kan dat voor jou ook helpen" zeg ik.
"Misschien wel. Misschien komt het pas als ik iemand heb" zegt hij en slaat zijn hoofd neer.
"Don't worry. Het komt vanzelf wel en anders willen we ook wel een keer voor mee naar de gaybar om leuke jongens voor je te kijken" stel ik voor.
"Leuk idee" stemt Colin mee in.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier. overmorgen ga ik naar Polen! *viert een feestje hier*
School was nu alweer niet leuk. Er was weer wat tijdens gym gebeurt, veel gedoe met het rooster en ik viel bijna in slaap tijdens de les. Anyways hier is dan een nieuw hoofdstuk
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

The Next Level Ft Muke Clemmings <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu