chapter 40

158 17 4
                                    

Michaels point of view
Om 8 uur hoor ik de douche stomen. Ik open mijn ogen en zie geen luke naast me liggen. Nog een beetje slaperig sla ik mijn benen uit bed en waggel richting de badkamer. Die sukkel is weer eens vergeten de deur op slot te doen.
"let it go. Let it go, I can't hold ik back anymore-. Wacht, wie is daar?" Vraagt hij. Ik gniffel eens. Hij zong frozen. "Wie is daar?" Vraagt Luke weer.
"Ik, schat. Je was weer eens vergeten de deur op slot te doen" zeg ik terwijl ik de deur wel op slot doe.
"Oh, hey, kom je mee douchen?" Vraagt Luke voorzichtig.
"sure. Geef me een momentje" zeg ik en kleed me uit. Ik stap bij luke onder de douche en knuffel hem.
"Morning, sweetheart. Vanmiddag komt trouwens mijn moeder" zegt Luke en zet zijn lippen dan lief op de mijne. We trekken weer terug. We wassen ons en gaan dan weer uit de douche. Ik droog me af en kleed me aan.

"Mikey, mag ik je haar doen?" Vraagt Luke.
"Sure, maar alleen als ik de jouwe ook mag doen" zeg ik.
"Oke" zegt hij en pakt een kam. Hij kamt eerst mijn haar en gaat er dan met zijn hand door om het in mijn warrige model te doen. Daarna pak ik de kam van luke over en kam het vooraan overeind en smeer er dan wat gel in.

"Dankje mikey" zegt Luke en plaatst een kus op mijn voorhoofd.
"Jij ook bedankt lukey" zeg ik. "Hoe laat komt je moeder?"
"Om twee uur als het goed is" zegt Luke. Ik knik.

We hebben samen ontbeten en de woonkamer opgeruimd. En daarmee wordt bedoeld: we hebben de kleding van de grond geraakt. De woonkamer ziet er weer leefbaar uit.
"Wat is hier gebeurt?" Vraagt ashton als hij de woonkamer in loopt met alleen een joggingbroek aan.
"Mijn moeder komt straks. We hebben even opgeruimd" zegt Luke. Ashton knikt.
"Michael, heb je het hem verteld?" Vraagt ashton.
"Ja" zeg ik. Ashton geeft luke een knuffel en fluisterd wat in zijn oor. Ik kan het alleen niet horen. Daarna loopt ashton naar mij. Hij geeft me ook een knuffel en fluistert: "ik ben trost op je. Ik weet dat het moeilijk voor je is" hij laat me weer los en gaat naar de keuken. Niet veel daarna komt ook Calum de kamer binnen. Ook hij reageert verrast van de opgeruimde woonkamer.
"Waarom hebben we in eens een woonkamer en waar komt die vandaan?" Vraagt hij. Luke en ik schieten in de lach en luke vertelt weer dat zijn moeder komt.
"Kom laten maar gaan middageten" stel ik voor. "Voordat je moeder er is"
"Lijkt me een goed plan" zegt luke en we lopen naar de keuken en smeren een broodje. Daarna gaan we aan tafel zitten om het broodje op te eten.
"Hoelaat komt je moeder?" Vraagt ashton.
"Twee uur, maar mijn moeder kennende, komt ze eerder" antwoord Luke op ashtons vraag.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier. We gaan de laatste tien hoofdstukken in van the next level. Zouden jullie het leuk vinden als er een deel drie komt? Gaat dat dan ook gelezen worden? Ik twijfel nog aangezien ik niet weet ofdat get gelezen wordt.
Ik heb nog een week vakantie. Wie is er alweer begonnen?
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

The Next Level Ft Muke Clemmings <3Where stories live. Discover now