Deel 1 ~ korte proloog

935 46 1
                                    

"Je moet op in vijftien minuten, Kinzly. Het schema voor New York is bijna rond. De fotoshoots zijn geregeld, Je hebt overmorgen een interview met Goodmorning America en dan in de avond Late Night met Jamie Fallon. Daarnaast  wachten de mensen van je team nog steeds op een akkoord voor de parfumflesjes." Mijn agente ratelde door terwijl een make-up artiest mijn gezicht perfect maakte. 

"Voor de parfumflesjes doe maar de lange, met de roze diamantjes." Mijn agente knikte. 

Een vrouw ging verder met mijn Make-up. Met kleine kwastjes bracht ze het op mijn gezicht aan. Iemand anders was bezig met het krullen van mijn lange haren. 

"Je moeder belde vanmiddag..." Zei mijn agente voorzichtig "Wat? Hoe komt ze aan mijn nummer? Is het niet jouw taak om er voor te zorgen dat ze mijn nummer niet heeft. Verander het!" "Ik heb het laatst nog veranderd" "Dan verander het opnieuw" 

Mijn manager kwam binnen. "Kinzly! Het is tijd! Je ziet er fantastisch uit" Ik glimlachte. "Ik weet het"

We liepen langs de gangen. "Hey Kinzly, ik ben je openingszangeres en ik ben een fan sinds je begon" Ik glimlachte. "Dat is een geweldig verhaal, ik moet op" Mijn manager kwam achter me aan lopen. 

"We moeten werken aan je vriendelijkheid" Ik rolde mijn ogen. "Als het me extra geld oplevert zal ik het overwegen" Ik knipoogde en pakte de microfoon aan. "It's Showtime!" 


Heyy people

Nieuw boek

andere mensen

andere verhalen

Laten we starten aan een nieuw verhaal!

DepressionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu