Deel 2

611 37 1
                                    

"Kinzly, je hebt een depressie" Ik schudde mijn hoofd. "Nee! Jullie weten er niks vanaf!" 

Mijn therapeute zuchtte. "Dus jij vind dat je leven perfect is?" Ik knikte. "Ik heb een geweldig leven, geld genoeg, miljoenen fans die mijn naam gillen, goede muziek waarmee ik mensen kan inspireren. Ik heb een eigen jet. Ik reis de hele wereld over, natuurlijk is mijn leven geweldig"

"Maar niet perfect" Ze de therapeute langzaam. "Nee, niemand heeft een perfect leven" Ze haalde haar schouders op. "Dus je bent niet depressief zeg je?" Ik schudde mijn hoofd.  "Nee, ik klaag niet" 

"Waarom heeft je vriend je dan aangegeven als depressief, zelfs een tintje suïcidaal?" Ik haalde mijn schouders op. "Hij is mijn vriend niet, we touren samen, dat is alles. Hij heeft waarschijnlijk de verkeerde in zijn hoofd." 

"Hij zei Kinzly Ivory, die ken ik maar één, je zei net zelf dat miljoenen mensen weten wie je bent, dus ik denk dat je tourvriend het ook wel weet" 

"Ik zou niet weten waar hij het over heeft" Ik hield de rest van de sessie mijn mond dicht en keek niet meer naar haar. De therapeute klapte haar boek dicht. "Ik kan ervoor zorgen dat je je tour niet mag vervolgen" 

"Je bent een bitch" Ze lachte. '"Kinzly, je hebt hulp nodig" Ik stond op. "Ik heb geen hulp nodig!" 

Ik stond op en rende de deur uit en ging terug naar de tourbus. "Hoe ging je sessie?" "Klootzak!" Hij zuchtte. "Kinz, ik wilde je helpen" "Door me suïcidaal te noemen? Weet je wat dat met mijn carrière doet als dat uitkomt?" Hij zuchtte. "Kinz" Ik schudde mijn hoofd en trok me terug naar mijn eigen plekje. "Rot op!"

~*~ 4 maanden eerder

Ik liep het kantoor van mijn platenlabel binnen. Aan tafel zaten mijn agente, mijn manager, het hoofd van het platenlabel en twee mensen die ik niet ken. Verbaasd ging ik zitten. 

"Kinzly, dit zijn de manager en de agent van de groep Up Sixteen. Jullie samen gaan touren" "Als mijn openingsact?" Mijn manager wisselde een korte blik met de manager van de groep. "Nee, het wordt een gedeelde tour, het label heeft wat moeite met het bekostigen van de tour voor jou alleen" Zei het hoofd van het label.

"Ik haal miljoenen op met mijn optredens, natuurlijk kan ik alleen op tour!" Hij schudde zijn hoofd. "Nee, maar bekijk het zo, je kan zo Up Sixteen helpen hun bekender maken." Zei de agent van de groep. 

"Wat is Up Sixteen?" De manager pakte zijn ipad en liet een groep van vier jongens zien. "Mijn groep, vier getalenteerde jongens die hun weg naar de top aan het bevechten zijn, als je met hen op tour gaat krijgen we samen een hoop extra fans, win win voor beiden" 

Ik keek naar mijn manager. "Ik heb hier zeker geen keuze?" Hij schudde zijn hoofd. "Als ik maar als laatste mag, iedere show. Mijn hoofd staat groter op de posters en ik rij in een aparte tourbus en jet" Mijn manager keek naar de Up Sixteen manager. 

"De tourbus kan geregeld worden, de posters ook maar de jet wordt een probleem" Ik keek naar mijn manager die me niet aan keek. "Ik heb mijn eigen jet, hoezo kan ik niet gewoon zonder hen reizen?" De manager van Up Sixteen zuchtte. "Omdat wij geen jet hebben, we zijn niet zo beroemd en rijk. Dat willen we juist met deze tour bereiken." 

Mijn agente ging staan. "De tour zal over drie weken beginnen. Deze week staat in het teken van de bekendmaking. Morgen is er een fotoshoot samen met Up Sixteen. Overmorgen is de bekendmaking in de ochtend om 10 uur, gevolgd door in de avond een interview, waar Kinzly gaat zeggen hoe blij ze is om samen te touren." Ik rolde met mijn ogen. 

"Vanaf daar gaan we ons bezig houden met de marketing en de verkoop. Het zou fijn zijn als je wat op twitter klein beetje bekend kan maken" Ze keek naar mij. Ik knikte. "Gelukkig kan ik goed acteren" 

De manager van Up Sixteen stond op. "Misschien moet je iets aan je personaliteit doen kleine meid, anders heb je dadelijk de hele industrie tegen je op" Ik zuchtte. De platenbaas stond op. "Dit is geregeld, als er nog vragen zijn ben ik in mijn kantoor bezig met de marketing" 

Ik keek naar mijn manager. "Zeker dat ik geen uitweg kan zoeken?" Hij schudde zijn hoofd. "Je hebt je zin al gehad zoveel dat kon, meer kunnen we niet doen." Ik rolde met mijn ogen. "Ben ik de rest van de dag dan vrij?" Hij knikte. "Doe niks wat slecht op de media kan verschijnen!" 

DepressionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu