κεφάλαιο 4

1.7K 107 3
                                    

Το βράδυ που βγήκαμε περάσαμε καταπληκτικά.. Αυτό ίσως να ωφειλοταν στο ότι ξαναμιλησα με τον Κώστα.. Κάναμε και follow ο ένας τον άλλον στο snapchat οπότε ολοκληρώθηκε το καρέ.. Κατα της 6 το πρωί επιτέλους γυρίσαμε σπίτι.. Ναι δεν είπαμε ότι θα το ξενυχτίσουμε;; ίσα ίσα που είχα δύναμη να αλλαξω και να ξεχαστώ.. Μετά κατευθείαν ξεράθηκα στον ύπνο.. Αχχχ ύπνος ωραίο πράμα.. Ξύπνησα στις 6 το απόγευμα.. 12 ώρες ύπνου.. Μπαίνω ινσταγκραμ και βλέπω ότι έχω μήνυμα από τον κωστη
Κ: χει που χάθηκες;; ελπίζω να πέρασες καλά χθες.. Από τα σναπ σου φαίνεται ότι πέρασες πολύ καλά..
Α:ποιος γίνεται στοκερ τώρα;; και ναι πέρασα καταπληκτικά.. Μόλις ξύπνησα βέβαια..
Κ:δεν είμαι στοκερ.. Και πρέπει να νοιώθω ιδιαίτερη τιμή που είμαι το πρώτο άτομο που μιλάς..
Α:ναι θα έπρεπε να νιώθεις τιμή.. Καλά εσύ προπονηση δεν έχεις;; κάθε φορά που σου στέλνω μου απαντάς κατευθείαν.. Όλη την ώρα πάνω από το κινητό είσαι;;
Κ:ξερεις τι ώρα είναι τώρα;; εμείς Αλεξία μου οι επαγγελματίες έχουμε προπόνηση τις ώρες που εσύ κοιμασαι ακόμα.. Τι ώρα κοιμήθηκες;;
Α:σιγα εσύ ρε.. Μεσι.. Κοιμήθηκα κατά της 7 νομίζω.. Ναι 6 γυρίσαμε σπίτι και στις 7 κοιμηθηκα
Κ:ο Μεσι δεν είναι αμυντικός.. Μπορείς να με πεις ραμος η πικέ που είναι πιο κοντά στην ιδιότητα μου.. Όταν εσύ γυρνούσες σπίτι σου να κοιμηθείς εγώ εκείνη την ώρα ξυπνούσα για να πάω για προπόνηση..
Α:ααα μάλιστα.. Να με συγχωρήσετε τότε κύριε πικέ για το λάθος μου..
Κ:θα σε συγχωρήσω μόνο αν μου δώσεις το τηλέφωνο σου.. Μου την δίνει να μιλάμε από το ινσταγκραμ..
Α:χμμ Αντε καλά με έπεισες
Έτσι του έδωσα το τηλέφωνο μου.. Εν τω μεταξύ ήμουν η μοναδική που έχει ξυπνήσει.. Δεν είχα τι να κάνω οπότε πιάσαμε την πάρλα με τον Κώστα.. Μιλούσαμε για περίπου 3 ωρες.. ναι ποτέ δεν περίμενα ότι θα είχαμε τόσα πολλά να συζητήσουμε.. ήταν πολύ ωραία.. κατά της 9 το βράδυ μου είπε ότι πρέπει να πάει για ύπνο γιατί την άλλη μέρα έχει να σηκωθεί πολύ νωρίς γιατί πετανε σε άλλη πόλη.. Αφού παίζει το παιδί.. Αποχαιρετηστηκαμε και με έβαλε να του υποσχεθώ ότι θα δω τον αγώνα με τον εναν η με τον άλλον τρόπο.. Ναι να δω πως θα το κάνω αυτό.. Βαριόμουνα στο δωμάτιο οπότε βγήκα και πήγα να ξυπνήσω την Κατερίνα.. Μπαίνω στο δωμάτιο της και πέφτω πάνω της στο κρεβατι
"κατερινακι... " της είπα τραγουδιστα
"μμμ" μουγκρισε..
"μην μου μουγκριζεις εμένα.. Σήκω βαριέμαι.. Κοιμάσαι 800 ώρες.." της ειπα
"5 λεπτά ακόμα ρε μαμά.. "
"μαμουνια.. Αντεεε σήκω να κάνουμε κάτι.. " έλεγα καθώς χοροπηδούσαν στο κρεβάτι..
"πωωω καλά σηκώνομαι.. Να σηκώθηκα.. " χα κάθε φορά την καταφέρνω..
"τι θα κάνουμε;; " την ρωτάω μόλις κάτσαμε στο σαλόνι. Και με κοίταξε με ένα βλέμμα.. Αν μπορούσε να σε σκοτώσει το βλέμμα τότε θα ήμουν σίγουρα νεκρή..
"με δουλεύεις;;;; με ξύπνησες και δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τι θες να κάνουμε;; πας καλά;; " αναφώνησε και με τις φωνές της ξύπνησε και την Εύη..
"γιατί φωνάζετε; " ρώτησε αγουροξυπνημένη η Εύη..
"δεν φωνάζουμε.. Φωνάζει. " την διορθώνω εγώ και συνεχίζω "και τώρα που ξύπνησε και η Εύη τι λέτε να δούμε καμία ταινία;;;" πρότεινα εγώ γιατί αλλιώς καήκαμε..
"Αντε καλά.. Αλλά θρίλερ.. " διέταξε το αφεντικό Κατερίνα.. Ναι αλλά εγώ τα μισώ τα θρίλερ.
"τι λες καλέ;; για να μην μπορέσω να κοιμηθώ μετά;; " την ρωτησα
"αφού ρε τώρα θα κοιμηθείς ξανά στις 5 το ξημέρωμα.. Έξω θα ξημερώνει και δεν θα είναι τόσο τρομακτικά.. Τι μπούφος που είσαι." τόλμησε να πει εμένα μπούφο;; καλααααα.. Κάτσαμε και βάλαμε να δούμε το sinister (A/N παιδιά να το δείτε.. Πολύ καλό) και η αλήθεια είναι ότι είχα τρομάξει για τα καλά.. Τελείωσε η ταινία και όλως παραδόξως νυσταξαμε και κοιμηθήκαμε εκεί στον καναπέ.. Πωω θα ήμασταν όλες πιασμένες το πρωί..
Επιτέλους ξημέρωσε.. Σήμερα θα πηγαίναμε βόλτα στη Λευκωσία και αποφάσισα ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να κάνω vlog.. Είχα πολύ καιρό να κάνω οπότε..
"καλημέρα παιδιά... Τι μου κάνετε;; ελπίζω να είστε καταπληκτικά γιατί εγώ είμαι.. Είμαι στην Κύπρο παιδιά.. Και μάλιστα Λευκωσία και σήμερα οι φίλες μου θα με πάνε να την εξερευνήσω.." λέω εγώ και με διέκοψε η Κατερίνα λέγοντας.. "ναι θα περάσουμε καταπληκτικά.. " και συνέχισα εγώ "στα αλήθεια με τρομάζει αυτή η κοπέλα.. Τέλος πάντων να πως έχει το πρόγραμμα.. Θα πάμε για βόλτα, μαγαζιά και ότι άλλο θα μου αρέσει,  μετά σίγουρα για φαγητό και εν τέλει κατά της 5 με 6 αν υπολογίζω σωστά θα τις βάλω να με πάνε σε καμιά καφετέρια να δω έναν αγώνα που το υποσχέθηκα σε ένα φίλο.. Ξέρει αυτός ο φίλος.. Αα και φίλε και εγώ κρατάω τις υποσχέσεις μου οπότε φυγαμε"  
Κάναμε βόλτες και ταυτόχρονα προσπαθούσα να τραβήξω όσο πιο πολύ μπορούσα γιατί μετά την 4η φορά που πήγα να πέσω είπα αυτό ήταν.. Από ότι φαίνεται δεν μπορώ να συγχρονίσω περπάτημα με το κράτημα της κάμερας και την ομιλία.. Σκοντάφτω συνεχεια.. Είπα να μην φάω τα μούτρα μου και σήμερα.. Επιτέλους πήγαμε σε μια καφετέρια να δούμε τον αγώνα.. Ήρθαν μαζί μας και τα αγόρια της παρέας και εγώ έβγαλα την κάμερα..

Τυχαία.. Τα Πιο ΩραίαWhere stories live. Discover now