κεφάλαιο 7

1.7K 107 0
                                    

Κοιμόμουν στο κρεβατάκι μου.. Η μαγική λέξη είναι κοιμόμουν γιατί με ξύπνησαν.. Όχι δεν ήταν το ξυπνητήρι.. Ήταν ο Κώστας
"ναι;; " ρωτάω Νυσταγμένα..
"Αντε υπναρου σήκω.. 12 είναι η ωρα" μου λέει ενώ εγώ προσπαθούσα να κοιμηθώ...
"δεν έχω σχολη.. Άσε με να κοιμηθώ.. " παραπονιέμαι
"και ποιος θα πάει για καφέ με την κολλητή σου σε 1 ώρα; " ορίστε;; μόλις το ακούω αυτό πετάγομαι κυριολεκτικά από το κρεβατι
"τι;; σε μια ώρα;; γιατί δεν με ξύπνησες νωρίτερα;; "
"αν δεις το κινητό σου θα δεις ότι είχες καμιά δεκαριά κλήσεις μόνο από εμένα.. Γιατί με έβαλες να σε ξυπνήσω αφού θα κοιμόσουν του καλού καιρού;; " με ρωτάει.. Έλα μου ντε.. Τι του λες τώρα του κυρίου;
"γιατί θα είχα ένα ωραίο ξύπνημα.. "
"τέλος πάντων.. Δεν θα σε απασχόλησω πολύ.. Πάνε ετοιμάσου γιατί κι εγώ θα βγω με τα παιδιά για φαγητό.. Καλά να περάσεις και πολλά φιλάκια.. "
"έγινε βρε Κωστή.. Φιλάκια και καλά να περάσεις.. Ααα και σε ευχαριστώ πολυ.. "
"δεν κάνει τιποτα.. Και ελπίζω το επόμενο ξύπνημα που θα πρέπει να κάνω να μην μέσω τηλεφώνου αλλά από κοντά.. "
Αχ αυτό το παιδι.. Δεν έχω χρόνο τώρα πρέπει να ετοιμαστώ.. Ετοιμάστηκα τσακ μπαμ σε 40 λεπτά και έφυγα από το σπίτι, μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο και ξεκίνησα.. Θα έβγαινα με την κολλητή μου 7 χρόνια τώρα την Έλενα.. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και χαίρομαι που είναι φίλη μου.. Είναι μαζί με τον Βασίλη εδώ και 6 χρόνια περίπου.. Φτάνω στην πλατεία όπου και θα συναντούσα την Έλενα..
"κοριτσάκι μου; " τσιρίζω και τρέχω στην αγκαλιά της..εχω να την δω και πόσο καιρό..
"αγάπη μου.. Πόσο μου έλειψες.. " μου λέει ενώ με αγκαλιάζει και αυτη
"και εμένα μου έλειψες παρά πολυ" της λέω και ξεκινήσαμε για την καφετέρια.. Αφού αποφασίσαμε που θα πάμε μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα καλά είμαστε..
"λοιπόν για πες μου τα νέα σου.. Τι γίνεται με τον Μπιλ; " την ρώτησα γιατί την έβλεπα ότι κάτι ήθελε να πει.. Δεν μου απαντάει αλλά μου δείχνει το χέρι της..

"πλάκα κάνεις;;; ρεεε συγχαρητήρια" της λέω και την ξανά αγκαλιαζω

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"πλάκα κάνεις;;; ρεεε συγχαρητήρια" της λέω και την ξανά αγκαλιαζω.. Μεταξυ μας τώρα ήταν θέμα χρόνου να γίνει..
"σε ευχαριστώ πολύ.. Αντε και στα δικά σου.. " μου λέει με ένα βλέμμα όλο υπονοούμενο
"τα δικά μου να τα αφήσεις ησυχα.. Μια χαρά πάνε και χωρίς βοήθεια και ευχες" της απαντάω... Γιατί αισθανόμουν ότι αν δεν της απαντούσα τώρα πάλι κάνα προξενιό θα ετοίμαζε..
"γιατί;; βρέθηκε γαμπρός;; " με ρωτησε
"εντάξει γαμπρό δεν τον λες αλλά από ότι φαίνεται κάπου πηγαίνει το πράγμα.. " της λέω και στο πρόσωπο σχηματίζεται ένα τεράστιο χαμόγελο..
"αν αυτός είναι η αιτία πίσω από το χαμόγελο σου τότε κράτα τον.. Ποιος ειναι;; "
"είναι ο Κώστας.. Τον γνώρισα στο αεροδρόμιο όταν πήγαινα Κύπρο.. "
"είδες;; σε καλό σου βγήκε.. Και εσύ δεν ήθελες να πας κιόλας.. Χαζο.. Και από που είναι;; " με ρωτάει..
"είναι από Θεσσαλονίκη" της απαντάω εγώ και εκείνη την ώρα ήρθε και η παραγγελία μας..
"αααα ωραία είστε και στην ίδια πόλη.. "
"εμμ όχι ακριβώς.. " της λεω
"μα καλά εσύ τώρα δεν είπες ότι είναι από Θεσσαλονίκη;"
"ναι από Θεσσαλονίκη είναι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μένει εκεί.. Πρός το παρόν μένει Γερμανία.. "
"καλά με τι ασχολείται;; " με ρωταει
"είναι ποδοσφαιριστής.. " της ανακοινώνω..
"πλάκα κάνεις;; τελικά το είπες και το έκανες.. Με ποδοσφαιριστή εμπλεξες.."
Το θέμα εδώ είναι ότι πάντα μου άρεσε η ιδέα να βγαίνω με ένα ποδοσφαιριστή.. Για τα ταξιδια.. Όταν αλλάζουν ομάδες η όταν πάνε σε κάποιο πρωταθλημα να παίξουν.. Γνωρίζεις καινούρια μέρη και καινουριους ανθρώπους.. Οπότε καταλαβαίνετε.. Συνεχίσαμε το Μπίρι Μπίρι ώσπου βράδιασε και η κάθε μια σπιτάκι της.. Εγώ την επόμενη μέρα θα επέστρεφα Θεσσαλονίκη.. Πέρασε γρήγορα το τετραήμερο.. Ήθελα να πάω με το αυτοκίνητο Θεσσαλονίκη για να μην ταλαιπωρούμαι αλλά δεν με αφήνει ο μπαμπάς μου.. Λέει ότι είμαι φρέσκια οδηγός και δεν ξέρω καλά τους δρόμους της Θεσσαλονίκης.. Ναι ρε μπαμπά αλλά αν δεν οδηγήσω πως θα μάθω;; τέλος πάντων.. Δεν θα μαλώσω μαζί του για αυτό το θέμα.. Αύριο το πρωι φεύγω και μαντέψτε.. Ναι δεν έχω φτιάξει ακόμα βαλίτσες.. Όταν γύρισα σπίτι πιάσαμε το μπλα μπλα με τον Κώστα και ξεχάστηκα.. Αχ τι μου κάνει αυτό το παιδί..
Την επόμενη μέρα πρωί πρωί με ξαποστειλανε οι δικοί μου οπότε όπως είναι φυσικό έφτασα νωρίς Θεσσαλονίκη.. Δεν είχα σκοπό να πάω για μάθημα σήμερα.. Συνεπεστατη όπως βλεπετε.. Έφτασα σπίτι, καθάρισα και έβγαλα τα ρούχα από την βαλίτσα και ξεράθηκα στο ύπνο.. Το απογευματάκι κατά της 7 ξύπνησα και βαριόμουνα.. Πήρα τηλέφωνο τον Σάββα να τον κεράσω ένα καφε
"έλα βρε παιδί που χάθηκες;; "
"καλά ρε ακόμα δεν το σήκωσες με αποπαίρνεις κιολας" του λέω εγώ και γελάμε..
"που είσαι;; " με ρωτάει..
"σπίτι και σε πήρα να πάμε για καφέ.." του λέω..
"θα βγω με τον Τολη και την κοπέλα του.. Έλα κι εσύ για παρεα.. " μου λέει.. "έγινε.. Σε μισή ώρα στην έξω από το μαγαζί;; " τον ρωτάω
"ναι.. θα τα πούμε.. " και το κλείνουμε.. στην διαδρομή μιλούσα με τον Κώστα.. Όσο περνάνε οι μέρες και γνωριζόμαστε όλο και πιο πολύ τόσο πιο κοντά ερχόμαστε.. Έφτασα στο μαγαζί που συμφωνήσαμε και βλέπω τον Σάββα..
"γεια σου Σάββα.." τον χαιρετάω
"γεια σου ρε Αλεξία.. Πως πέρασες;; " με ρωτάει καθως μπαίναμε μέσα στο μαγαζί..
"τέλεια όλα καλά.. Παντρεύεται και η κολλητή μου και όχι η κατερινα" του λέω μόλις βλέπω το πανικόβλητο βλέμμα του.
"ήρθαμε κι εμείς.. " ακούω μια αντρική φωνή και γυρνάω πίσω μου και βλέπω τον βελλιο με την κοπέλα του... Δεν μπορούσα να το πιστεψω..
"λοιπόν να σας συστήσω.. Τολη και έφη από εδώ η Αλεξία.. Αλεξία ο Τόλης και η εφη"
"χαίρω πολύ για την γνωριμία.. " λέει η έφη
"Αα ώστε εσύ είσαι η διάσημη Αλεξία που μιλάει συνέχεια ο κωστας;" ακούω τον Τολη να λέει.. Αλλά όταν είδα την αντίδραση του.. Μάλλον δεν ήθελε να του ξεφύγει.. Είπα να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση.. Μιλούσαμε και περάσαμε παρά πολύ ωραία.. Με την έφη αισθάνθηκα ότι θα γινόμασταν γρήγορα φίλες.. Πριν φύγουμε βγάλαμε μια σελφι και την ανεβάζω στο ινσταγκραμ και γράφω από κάτω
"third and fourth wheel.. Not cool"

Το βραδάκι πριν πέσω για ύπνο μου στέλνει μήνυμα ο κωστας:
"δεν θα είσαι για πολύ ακόμα το third wheel.. Σου το υπόσχομαι.. Καληνύχτα.. "
Αντε να κοιμηθείς τώρα..

Τυχαία.. Τα Πιο ΩραίαWhere stories live. Discover now