Κεφάλαιο 24

921 68 27
                                    

Έχει περάσει περίπου μια εβδομάδα από τότε που γύρισα Θεσσαλονίκη και περίπου 2 εβδομάδες από τότε που χωρίσαμε. Μου φαίνεται πως ο καιρός πάει ανάλογα με την διάθεση μου... Ξέρετε γιατί; Γιατί...

ΧΙΟΝΙΖΕΙ! ΠΟΛΥ!

Έχουν κλείσει σχεδόν όλοι οι δρόμοι και μόνο τα αυτοκίνητα μπορούν να κυκλοφορούν.. Έτσι είμαι αποκλεισμένη στην Καλαμαριά.. Άμεση συνέπεια όλης αυτής της κατάστασης είναι η αναβολή της εξεταστικής. Πάλι καλά.. Γιατί είμαι σίγουρη ότι θα είχα πατώσει και δεν το ήθελα αυτό..

Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι κι έβλεπα fast&furious... Νομίζω ότι είναι η μοναδική ταινία που μπορεί να μου φτιάξει τη διάθεση. Χτυπάει το κινητό μου και βλέπω ότι ήταν ο Σάββας.

"Έλα Σάββα μου!Καλημέρα!"

"Καλημέρα ρε Αλεξία! Τι κάνεις;"

"Τι να κάνω; Προσπαθώ!"

"Πάλι furious έβλεπες;" με ρωτάει

"Οοοχι..."

"Αλεξία.. Πάλι;"

"Καλά.. Ναι furious έβλεπα! Αφού ξέρεις ότι μου φτιάχνει τη διάθεση!"
Ωραία! Θα σου προτείνω κάτι άλλο που θα σου αρέσει ακόμα περισσότερο.."

"Τι; Τι; Τι;" άρχισα να ρωτάω σαν μικρό κορίτσακι

"Πάμε Πανόραμα στον Κλάους, είναι εκεί με κάποια παιδιά από την ομάδα και θα μαζευτούμε να παίξουμε χιονοπόλεμο! Μου είπε ο Κλάους να σε πάρω μαζί μου!"
"Από που κι ως που ο Κλάους ξέρει για εμένα;"

"Πόσο καιρό έχεις να μπεις instagram; Σε έχει κάνει follow όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ και μου είπαν ότι μιας και είσαι εδώ, να σε πάρω μαζί μου να ξεχαστείς κιόλας.."

"Πφφφ.. Δεν ξέρω.."

"Άντε ετοιμάσου.. Σε περιμένω από κάτω.." μου αποκαλύπτει χαλαρά

"Ρε χαζέ.. Ανέβα πάνω..!" τον προσκαλώ να ανέβει πάνω

"Όχι γιατί θα κάνεις 50 ώρες να ετοιμαστείς και θα βρεις καμιά δικαιολογία για να μην έρθεις! Σε περιμένω!" μου λέει και κλείνει το τηλέφωνο

Πφφ! Γιατί ξεκίνησα να κάνω τόση παρέα με αυτόν τον άνθρωπο; Άρχισα να ετοιμάζομαι γιατί με είχε πρήξει με τις αναπάντητες! Ντύθηκα ζεστά, κατέβηκα κάτω και μπήκα στο αμάξι!

"Να.. κατέβηκα.. Έσκασες!"

"Ωραία.. 50 ώρες! Με πήρε 25 φορές ο Κλάους για να βεβαιωθεί ότι θα εμφανιστείς.."

Τυχαία.. Τα Πιο ΩραίαWhere stories live. Discover now