Κεφάλαιο 29 #part2

1.1K 43 4
                                    

Και βλέπω μπροστά τον έναν και μοναδικό Σωτήρη Νινη. Μόλις τον είδα έτρεξα κατευθείαν προς την μεριά του για να τον αγκαλιάσω. Τι; Τον θαύμαζα από τότε που ήμουν 12 χρονών. Μόλις τον αγκάλιασα, άρχισε να γελάει και αμέσως απομακρυνθηκα από την αγκαλιά του. Ρεζιλι!

Γυρναω προς τον Ευθυμη. Κρατούσε την κάμερα και τραβούσε σε βίντεο αυτήν την στιγμή.
"Και ναι! Αυτή είναι η youtuber που αγαπάτε και θαυμάζετε!"
Αρχίζω να γελάω και προχωράω προς το μέρος του.

"Σε ευχαριστώ πολύ ρε Ευθυμη" λέω και τον αγκαλιάζω
"Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς εμένα. Άλλος το κανόνισε, εγώ απλά έπρεπε να σε κρατάω απασχολημένη"
"Λοιπόν τι θα γίνει; Θα πάμε; " ρώτησε ο Σωτήρης και πριν προλάβω να πω το οτιδήποτε παρενέβη ο Ευθύμης.
"Ναι, ναι φύγαμε! " και έπειτα γυρνάει προς εμένα και συνεχίζει" Θα πάμε για φαγητό με τον Καρελη. Μιας και είσαι Βέλγιο, είπαμε να εκμεταλλευτουμε την ευκαιρία. "
" Ναι! Τέλεια!" αναφώνησα ενθουσιασμενη και φύγαμε.

Στον δρόμο δεν είχα αφήσει σε ησυχία τον Νινη, αλλά εντάξει δεν φταίω εγώ. Είχα τόσα πολλά να τον ρώτησα και πάρα πολλά να του πω. Με την συζήτηση δεν είχα καταλάβει ποτέ φτάσαμε στο εστιατόριο. Ξαφνικά, ενώ προχωρουσα μπροστά, σταμάτησα και άφησα τα παλικάρια να περάσουν. Μέσα στο μαγαζί είχε πολύ κόσμο που δεν γνώριζα και μόνο στην ιδέα ότι έστω και για λίγο η προσοχή τους θα ήταν στραμμένη πάνω μου, αγχώθηκα. Το social anxiety μου, να το βράσω! Ευτυχώς δεν το σχολίασαν.
Αφού μπήκαμε στο μαγαζί και κατευθηνθηκαμε προς το τραπέζι που καθόταν ο Νίκος. Και δεν ήταν μόνος του. Μαζί του ήταν και η Ισμήνη. Προφανώς! Είχα ενθουσιαστεί γιατί θα γνώριζα άλλη μια wag και επειδή δεν θα ήμουν η μοναδική κοπέλα σήμερα.

Πλησίαζω προς το τραπέζι διστακτικά, παρατηρώντας τα αγόρια να χαιρετιουνται μεταξύ τους. Πλησίαζε η σειρά μου να χαιρετήσω τον Νίκο αλλά δεν ήξερα πως. Χειραψία; Πολύ τυπική. Αγκαλιά; Είναι μπροστά η Ισμήνη και μπορεί να παρεξηγουσε την οποιαδήποτε περίεργη κίνηση μου. Αποφάσισα να δω τι κίνηση θα έκανε ο Νίκος. Τον βλέπω να με πλησιάζει και πάει να με αγκαλιάσει. Οκ!

"Γειά σου ρε Νικολή! Τι κάνεις;"
"Μια χαρά.. Εσύ;"
"Καλά κι εγώ! Ενθουσιασμενη με την έκπληξη που μου ετοίμασαν τα παιδιά! Εσύ; Πως είναι το πόδι σου;"
"Σιγά σιγά επανέρχομαι! Θέλω λίγο ακόμα. Λοιπόν έλα να σου συστήσω και την γυναίκα μου. Ισμήνη, από εδώ η Αλεξία, η κοπέλα του Σταφ. Αλεξία από εδώ η Ισμήνη"
" Χάρηκα πολύ για την γνωριμία Ισμήνη "
" Κι εγώ Αλεξία μου. Παρέλειψε ο Νίκος να σου συστήσει ο Νίκος και το μικρότερο μέλος της οικογένειας μας, τον Γιώργο, ο οποίος βέβαια είναι σπίτι αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα τον γνωρίσεις αύριο. " μου λέει η Ισμήνη με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο της.

Τυχαία.. Τα Πιο ΩραίαOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz