Κεφάλαιο 29 #part1

1K 57 10
                                    

"Τι κάνει ο κόσμος παραμονές 25ης Μαρτίου; Κανονίζει με ποιον θα πάει να δει την παρέλαση και τι θα κάνουν Μετά! Τι κάνω εγω; Κάθομαι στην αίθουσα αναμονής στο αεροδρόμιο! Που παω; Βέλγιο.. Γιατι; Έχει αγώνα αφού και πάω να στηρίξω την εθνική μας! Υποτίθεται ότι θα πήγαινα μαζί με τον Ευθύμη αλλά έχει αργήσει 20 ολόκληρα λεπτά.. Είμαι στο VIP lounge του αεροδρομίου και νοιώθω σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.  Είναι όλοι ντυμένοι στην τρίχα και εγώ είμαι σαν μη πω τι. Κολάν, κοντομάνικο κι αθλητικά και το δερμάτινο μαζί.. Αυτοι; Κουστουματοι.. Θα μου το πληρώσει πολύ ακριβά αυτό ο Ευθύμης.." συνέχισα να λέω στην καμερα
"Ήρθα κι εγώ.. " αναφώνησε ο Ευθύμης
"Να'τος.. Κατέφθασε ο βασιλιάς.. Μισή ώρα.. Και γιατί πετάμε από τα VIP;"
"Γιατί είμαι VIP" απάντησε ο Ευθύμης
"Ναιιιι!! Ας το συζητήσουμε λίγο..."
"Γιατί ρε; Δεν ειμαι;;"
"Μ'αρέσει που επιμένεις κιόλας... τέλος πάντων.. δεν θέλω να το ξεκινήσουμε αυτό το θέμα γιατί θα με πιάσει πονοκέφαλος.."
"Αι ρεε!! Λοιπόν άντε κλείσε την κάμερα και πάμε για επιβίβαση γιατί θα χάσουμε την πτήση εξαιτίας σου!!"
"Ααααα θα σε χτυπησωωω.. Άργησες και ζητάς και τα ρεστα από πανω; Φιλτατε Ιβάν Σαββίδη ελπιζω να μην σας λείψει ο κουλουρης από την ομάδα γιατί θέλω να τον σκοτώσω..." λέω στην κάμερα
"Και εσύ τι πιστεύεις ότι ο Σαββίδης καθεται και βλέπει τα βίντεο σου;"
"Θα σε πετάξω από το αεροπλάνο.. λοιπόν παιδιά σε αυτό το σημείο σας αφήνω.. χαιρετηστε για τελευταία φορά τον Ευθύμη και τα λέμε σε μερικές ώρες στις Βρυξέλλες" λέω και κλείνω έτσι το βλογκ.

Έβαλα την κάμερα στην τσάντα και πήγαμε να επιβιβαστουμε.  Ως VIP είχαμε προτεραιότητα στην επιβίβαση. Δεν ξερω γιατί αλλά δεν παραπονιέμαι κιόλας. Αφού τα εισιτήρια ήταν πληρωμένα.

Τυχαία.. Τα Πιο ΩραίαWhere stories live. Discover now