κεφάλαιο 8

1.8K 105 0
                                    

Μετά το τελευταίο ταξίδι και την κούραση που είχα φάει είχα ορκιστεί στον εαυτό μου ότι θα κάνω πολύ καιρό ακόμα για να ξαναταξιδεψω αλλά που να το'ξερα.. Κι όμως.. Είμαι πάνω στο αεροπλάνο και πάω Αθήνα με την έφη.. Παίζει η εθνική και ο Κώστας με παρακάλεσε να πάω... Δεν μπορούσα να του το αρνηθώ.. Τον τελευταίο μήνα τα πράγματα έχουν προχωρήσει αρκετά αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε.. Αφότου ανέβασα την φωτογραφία και είπε ότι σε λίγο δεν θα είμαι το τρίτο άτομο στο ραντεβού κάθε βράδυ κάνουμε σκαιπ και μιλάμε.. Μιλάμε και μιλάμε και λέμε τα πάντα και μου θύμισε ότι ακόμα του χρωστάω χάρη.. Πφφ κάτι μου λέει ότι τα πάντα θα αλλάξουν στην Αθήνα..
"εε κορίτσι τι σκέφτεσαι; " με ρωτάει η εφη
"κάτι που μου είπε ο Κώστας πριν 3 μέρες.. Και δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοουσε" της λέω
"πολλά σου έχει πει από τότε που σε γνώρισα... Παρά πολλά.. "
"ναι αλλά το συγκεκριμένο.. Πφφ τέλος πάντων μπορεί απλά να το σκέφτομαι περισσότερο από όσο θα επρεπε" της λέω ενώ βλέπω ότι επιτέλους προσγειωνομαστε..
"ξέρεις σε ποιο ξενοδοχείο μένουμε η γιούργια πάμε να μείνουμε όπου βρούμε; " την ρωτάω μιας και αυτή είναι κοπέλα ποδοσφαιριστή.. Όχι εγώ.. Προς το παρόν νομίζω..
"στο κέντρο.."
"ναι με διαφώτισες τώρα ρε εφη"
"μην ανησυχείς ξέρω που θα μείνουμε.. "
"καλά σε εμπιστεύομαι.. Κανόνισε να χαθούμε όμως όπως την άλλη φορά.. " της λέω και γελάμε..
Ναι κατάφεραμε και χαθηκαμε μέσα στην Θεσσαλονίκη.. Με την έφη.. Που αυτοαποκαλείται άνθρωπος GPS. Κανονίσαμε να παμε στον αγώνα του Ηρακλή και της είπα να με πάρει από το σπίτι μου.. Έχει αυτοκίνητο σιγά μην καθόμουν μέσα στο αστικό μέσα στο καταμεσήμερο.. Δεν αντέχονται τα αστικά εκείνη την ώρα.. Εγώ μενω Καλαμαριά και συμφωνήσαμε να με πάρει από εκεί.. Τελικά παιδιά μια λάθος στροφή είναι όντως "επικινδυνη".. Και χαθηκαμε και φτάσαμε ένα 20λεπτο αφού ξεκίνησε ο αγώνας.. Από τότε της το χτυπάω και θα συνεχίσω να της το χτυπάω..
"οχχ εντάξει μια φορά έγινε.. Μην το κάνουμε θέμα.." μου λέει..
"ναι πως.. Μια φορά στην Θεσσαλονίκη.. Να μην το κάνουμε και μια στην Αθήνα;; " την ρωτάω.. Γέλασε και εκείνη την ώρα βλέπω ότι κατέβαιναμε. Πήρα τα πράγματα μου και πήγαμε να πάρουμε και τις βαλίτσες μας. Ένα εικοσάλεπτο αργότερο επιτέλους ξεμπλεξαμε και πήγαμε στα ταξί. Ήταν περίπου 6 το απόγευμα και δεν ήξερα ότι θα έχει τόση κίνηση στους δρόμους. Τελικά έκανα λάθος. Μια ώρα αργότερα φτάσαμε στο ξενοδοχείο. Η καθεμιά δικό της δωμάτιο αλλά ευτυχώς ήταν δίπλα το ένα στο άλλο.
"στις 10 θα περασω να σε πάρω να βγούμε.. " μου ανακοινώνει η εφη
"έγινε ρε αφεντικο" την χαιρετάω και μπαίνω στο δωμάτιο μου. Αφήνω την βαλίτσα μου και εκείνη την ώρα χτυπάει το κινητό μου.. Μαντέψτε.. Ναι ο Κώστας
"ναι; " σηκώνω το τηλέφωνο ενώ παράλληλα προσπαθούσα να ανοίξω την τσάντα μου
"γιατί δεν με πήρες μόλις έφτασες;; αφού σου είπα να με πάρεις μόλις πατήσεις το πόδι σου στην Αθήνα.. " με αποπήρε ο Κώστας..
"ηρέμησε παιδάκι μου. Τι σε έπιασε;; και πως ήξερες να με πάρεις τώρα τηλέφωνο και όχι κάποια άλλη στιγμή;" τον ρώτησα αν και ήδη γνώριζα την απάντηση..
"εεμ.. Εγώ ανησύχησα ρε Αλεξία και δεν πήρες και κανένα τηλέφωνο.." πήγε να αλλάξει θεμα
"κωστα μην αλλάζεις θέμα.. "
"καλά η έφη πήρε τον Τολη και του είπε ότι μόλις φτάσατε και σε πήρα εγω" μου αποκάλυψε εν τέλει.. Πφφ τι θα κάνω με αυτό το παιδί;; πολλά θα κάνεις αλλά δεν είναι επί του παροντος
"βρε Κωστή θα σε έπαιρνα εγώ.. Απλά μόλις μπήκα στο δωμάτιο και σκεφτόμουν να μπω για κανένα μπανακι και μετά να κοιμηθώ.. Είμαι πτώμα.. Το βράδυ θα βγω με την έφη.. Εσύ τι θα κάνεις;; "
"ενταξει ρε Αλεξία.. Απλα ανησύχησα.. Νόμιζα πως τελικά δεν θα ερχόσουν.. Ότι άλλαξες γνώμη.. "
"μην λες χαζομάρες.. Δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να αλλάξω γνώμη.. Μην αμφιβάλλεις ποτέ για αυτό.. "
"εντάξει.. Λοιπόν να σε αφήσω να κάνεις και το μπανακι σου και θα τα πούμε το βράδυ;; " με ρωταει
"δεν έχεις να ξυπνήσεις νωρίς αύριο; " τον ρωταω
"ναι έχω... "
Τον διακόπτω λέγοντας "ωραία θα πας για ύπνο στην ώρα που πρέπει.. Θα μιλάμε με μηνύματα.. Εντάξει;; "
"ναι.. " δεν μπορούσε να κάνεις τίποτα άλλο παρά να δεχτεί..
Μπήκα για μπάνιο.. Μπορεί να καθόμουν εκεί και καμιά ώρα.. Βγήκα και είδα ότι ήταν οχτωμιση οπότε έπρεπε να ετοιμαστώ.. Η έφη δεν αστειεύεται στο θέμα της ώρας.. Έκανα τα μαλλιά μου χαλαρές μπούκλες και ντύθηκα..

Μόλις ετοιμάστηκα άκουσα ένα χτύπο στην πόρτα και την ανοίγω και βλέπω την έφη

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μόλις ετοιμάστηκα άκουσα ένα χτύπο στην πόρτα και την ανοίγω και βλέπω την έφη..
"έτοιμη; " με ρωταει
"ναι παμε.. Κούκλα είσαι ρε έφη.. "
"κι εσύ δεν πας πίσω.. Πρέπει να σε προσέχω απόψε.. Ελεύθερη κοπέλα είσαι και προοριζεσαι για τον Κωστή μας.. Κρίμα είναι να σε πάρουν από αυτον"
"ρε έφη.. "
"Σσς πάμε.... " αποφασίσαμε να παμε για κανένα ποτάκι στην Γλυφάδα. Βγάλαμε και σελφι και την ανεβάζω στο ινσταγκραμ
"έχουμε αγώνα αύριο #νοτ.. Την κυκλοφορώ πριν τον αγώνα.. Να πάρει δυνάμεις.. " την κάνω ταγκ στη φωτογραφία και συνεχίζουμε χαλαρά την βραδιά μας..
"εφακι να ξέρεις αύριο θα σε καλωσορίσω στον κόσμο του γιουτιουμπ" της λεω
"εμμ Αλεξία ζω στον 21ο αιώνα ξέρω τι είναι το γιουτιουμπ"
"ναι εννοώ θα σε γνωρίσω.. Εννοώ ότι θα σε γνωρίσουν μέσα από το γιουτιουμπ.. Θα κάνω βλογκ αύριο από τον αγώνα.. Καιρό ήθελα να κάνω με αγώνα και έχω ευκαιρία τώρα... "
"ωραία.. τέλεια.. Θα ενθουσιαστεί ο Κώστας που θα σε δει αύριο στο γήπεδο.. "
"κι εγώ χαίρομαι που θα τον δω να παίζει από κοντά.. Ελπίζω να τα πάει καλά.. "
"όλα καλά θα πάνε.. Έχε λίγη πίστη στα παιδιά μας.. "
"έχω άπειρη πίστη στα παιδιά μας... Στην ομάδα μας όχι και τόσο.. "
Συνεχίσαμε την κουβέντα ώσπου αντιληφθήκαμε ότι είχε πάει 4 και έπρεπε να σηκωθούμε νωρίς αύριο.. Πληρώσαμε και πήγαμε να πάρουμε ταξί και στο ξενοδοχείο.. Φτάσαμε και ανεβήκαμε στον όροφο μας.. Η κούραση ολοφάνερη.. Καλά μπορεί να είναι και λίγο από το ποτό..
"καληνύχτα κοριτσάκι μου. "
"καληνυχτα ρε εφακι μου.. "
Μπαίνω στο δωμάτιο μου, βάζω το κινητό μου να φορτίσει και αλλάζω.. Ξαπλώνω στο κρεβάτι και ανοίγω το ινσταγκραμ.. Λαικ, λαικ και σχόλια.. Οπ να και ένα σχόλιο από τον τολη
"να μου την προσέχεις εε @/__alexia"
"μην ανησυχείς βρε τολακο.. Κανεις δεν την πειραξε"
Είχα και ένα σχόλιο από τον Κώστα..
"@/__alexia όμορφη όπως πάντα.. Ανυπομονώ να σε δω στον αγώνα και θα τα πούμε από κοντά εμείς.. 😜"
Σοβαρά αυτό το παιδί το κάνει επίτηδες.. Πάλι δεν θα κοιμηθούμε σήμερα;;

Τυχαία.. Τα Πιο ΩραίαWhere stories live. Discover now