Hoofdstuk 4

1.2K 46 0
                                    

Afbeelding hierboven is Emily

Samantha Black (Sam) POV

Ik word zoals gewoonlijk op zaterdag om 06.00 wakker door de wekkers door het hele huis. Ik heb een gehele nacht kunnen slapen, komt niet vaak voor en had ik niet verwacht. Opeens denk ik aan Finnley, zou hij al wakker zijn, nee dat is hij niet want anders hadden ze al gebeld. Ik keek voor de zekerheid toch nog even op mijn telefoon en pieper maar zag er niks op staan. Snel kleed ik me aan, het hoeft niet te netjes want ik ben officieel vrij vandaag. Ik ga naar beneden om ontbijt te maken.

 Ik ga naar beneden om ontbijt te maken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Sam's outfit

Iedereen zat weer aan de keukentafel toen ik klaar was met het eten koken. "En jongens nog plannen vandaag?" vraag ik als ik ook ga zitten. "Ik moet werken vandaag" zegt pap "Ik ook" komt er van Tony en Cam. "Nou Jesse dan blijven wij met Em over" zegt Isaac. "Kunnen we een nieuwe prinsessen jurk gaan kopen?" vraagt Emily dan aan Jesse en Isaac. Lachend schud ik mijn hoofd en ga verder met eten, "Natuurlijk klein prinsesje" zegt Jesse lachend. "Nou Sammy wij hebben dus ook plannen en wat ga jij doen of heb je weekend dienst?" "Ik heb eigenlijk geen dienst naar er is wel een patiënt waar speciaal om verzocht is dat ik hem behandel." vertel ik hun. "Waarom dat dan ?" vraagt pap. "Dat weet ik niet pap, ze waren nogal... eh overtuigend dat ze niemand anders wilde" zeg ik tegen hem. "Samantha ze hebben je toch niet bedreigd of zoiets?" vraagt Tony dan. "Nee" zeg ik "niet echt tenminste" mompel ik er wat zachter achteraan, maar helaas voor mij horen ze het wel. "Wat!" roepen ze allemaal. "Wie is het en waarom?" zegt Isaac dan wat rustiger. "Kalm jongens, het is gewoon een nieuwe patiënt en zijn vrienden. Nou ja, hij niet echt want hij ligt in coma zo ver ik weet, maar die vrienden zijn best... ja hoe zeg je dat, beangstigend." "Maar Sam heb je nog meer nieuwe dan Finn? O wacht ik snap het al, het is Finn." zegt Jesse. Ik kijk hem aan en knik, hij kent zijn broer denk ik wel goed genoeg om te weten dat hij er niet echt liefjes uitziet. Nu kijkt iedereen hem aan, ik schuif snel mijn stoel aan en ga naar boven om mijn haar te doen en tanden te poetsen. Als ik weer benden kom staan Isaac, Jesse en Em in de gang, zo te zien hebben de jongens al Em aangekleed "Wij gaan naar de stad, winkelen met Em. Moeten we jou toevallig afzetten bij het ziekenhuis?" vraagt Isaac. "Dat zou kunnen, maar ik weet niet tot hoe laat ik moet werken hoor" "Maakt niet uit, als we klaar zijn komen we wel even langs om te vragen hoelang je nog moet" zegt Jesse.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Midnight MoonWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu