Hoofdstuk 19

1.2K 45 0
                                    

Afbeelding hierboven is Cam's slaapkamer

Samantha Black (Sam) POV

Ik loop samen met Cam naar zijn kamer, omdat ik eerlijk gezegd de keuken nog even niet wil zien en weg wil kunnen lopen mocht het gesprek uit de hand lopen, dus valt mijn kamer ook af. Als we binnen lopen verbaast het me hoe opgeruimd het is, Cam is over het algemeen een sloddervos. Hij geeft aan dat ik moet gaan zitten en ik ga op zijn bed zitten terwijl hij in de stoel ertegenover gaat zitten. "Oké eerst wil ik zeggen, sorry" ik houd mijn hoofd een beetje scheef en kijk hem vragend aan. "Voor wat precies?" Cam zucht en gaat met z'n hand door z'n haar "voor alles, maar vooral voor de keuken" ik knik en hij gaat verder. "Ik weet best dat ik niet kan koken, maar ik wilde je ook helpen. Het is alleen dat elke keer dat ik je extra wil helpen ik alles juist erger maak. Het is zo frustrerend, ik weet hoe druk je het hebt met je werk, Em en de rest allemaal. Ik voel me zo nutteloos en ... ja, ik weet niet. Ik wil gewoon meer voor je kunnen doen." De uitdrukking op zijn gezicht breekt mijn hart haast en ik kan het dus ook niet langer over mijn hart verkrijgen om boos op hem te zijn. Ik zucht en zeg "Cam, als je wil helpen, zeg dat dan. Dan kan ik aangeven wat je kan doen om me te helpen. Ik weet best dat jullie het beste voor me willen, maar zo kan het niet." Ik lach "we kunnen niet altijd de keuken blijven repareren" Cam grinnikt, "ja, dat was zeker niet mijn slimste zet." Ik sta op en ga bij hem op schoot zitten en sla mijn armen om hem heen. "Ik hou van je Cam, wat je ook doet." hij slaat zijn armen ook om mij heen en trekt me dicht tegen zich aan "ik hou ook van jou Sammy" "maar Cam?" "ja" "laat het koken de volgende keer gewoon aan mij over, oké?" We lachen allebei "ja dat doe ik zeker".

We zitten nog even zo gewoon met elkaar te praten, het is een poos geleden dat we echt met elkaar gepraat hebben. Vroeger waren Isaac en ik heel close met Cam, omdat we niet heel veel in leeftijd schelen wilde hij wel met ons spelen terwijl Tony al vond dat hij te oud was. Toen Cam naar de middelbare school ging en daar vrienden kreeg ging hij daar steeds meer mee om en vielen wij naar achteren. Later zijn we zelf ook naar de middelbare gegaan en richtte ik me met alles op mijn schoolwerk en ben sneller afgestudeerd. Daarna ben ik naar Harvard gegaan en als ik thuis was had ik nu meer contact met Tony, omdat ik ook veel voor Emily deed. Isaac en ik zijn wel altijd close gebleven, ondanks dat hij Jesse als vriend kreeg toen we in de stad naar school gingen. Die vond het niet erg dat ik erbij was, maar ja we zijn ook een tweeling dus heb je de een krijg je de ander erbij. Jesse begreep dat gelukkig al snel en vind het tot de dag van vandaag niet erg om met ons beide om te gaan. Soms mis ik mijn band met Cam wel, maar we zijn ouder en niet alles kan meer zijn zoals vroeger.

Na een tijdje word er op de deur geklopt en komt Isaac binnen, "Jesse vind het goed als we bij hem thuis eten, hij is er zelf niet voor het avondeten. Lily wilde graag dat hij daar bleef eten." Ik knik en sta op "dan zal ik maar eens aan de slag gaan" ik kijk van mijn ene broer naar mijn andere en zeg "en terwijl ik begin gaan jullie praten. Want denk maar niet dat ik niet weet waarom ik gisteren niet thuis kon komen." Ze kijken allebei schuldig naar kun voeten en knikken, "mooi, en daarna kunnen jullie mijn tassen naar binnen brengen." "Dat zal zo voor elkaar zijn" zegt Cam met overtuiging, Isaac lacht "vergis je niet broer, ze heeft voor het eerst sinds tijden samen met een andere vrouw gewinkeld. De hele kofferbak van mijn auto zit vol met tassen." Cam z'n mond valt nog net niet open als hij dat hoort maar hij lacht en zegt "damn zusje, heb je je uitgeleefd?" "valt best mee hoor, het had meer kunnen zijn als ik me echt uitgeleefd had, heb nu alleen maar het nodige en vakantie spullen gehaald." "Als dat alleen het nodige is wil ik inderdaad niet zien wat er allemaal kan zijn als jij je uitleeft." lacht Isaac. Ik loop lachend de kamer uit en sluit de deur achter me, zodat ze de hint snappen dat ze samen moeten praten. Ik hoor op de gang geluiden uit Tony zijn kamer komen en loop er naartoe.

Midnight MoonWhere stories live. Discover now