Hoofdstuk 11

1.1K 44 1
                                    

Afbeelding hierboven is Tess

Samantha Black (Sam) POV

Als we de winkel uit lopen hebben Yoeri en Jem veel tassen vast, Tess stond erop dat ze de tassen zouden dragen. Tess was zo enthousiast voor Emily, ze zal het helemaal geweldig vinden. Na de kinderafdeling waren we ook nog voor onszelf wezen kijken en weer had ik veel hulp van Tess. Het is lang geleden dat ik een vrouwelijke mening gehad heb.

We lopen met z'n vieren door het winkelcentrum, Tess en Jem voorop en daarachter lopen Yoeri en ik. We praten wat waar het zijn vooral ditje en datjes, niks diepgaands. Opeens lopen we de een gebouw voorbij als ik me terugdraai en zeg "Ik moet hier nog even naar binnen." Ze kijken allemaal raar naar het pand, vanbuiten ziet het er niet als veel uit, zeker als je niet weet wat er binnen is. Het is ook precies de bedoeling dat alleen mensen die het moeten weten, weten wat er binnen is. "Okee" zegt Tess een beetje onzeker, "ben je er al eerder geweest?" Ik grinnik en zeg "vertrouw me, ik kom hier zowat elke maand. Het ziet er binnen heel anders uit." Ze kijken alle drie en lopen achter mij aan.

We lopen de winkel binnen en Yoeri en Jem's mond vallen open, Tess staat er even sprakeloos achter. Als Yoeri zijn stem weer vindt vraagt hij "wat is dit voor winkel?". Voor ik antwoord kan geven komt er een oudere man van achteren de winkel in gelopen, "Als je niet weet waar dit voor is denk ik niet dat je hier wat kan kopen" zegt de man met een donkere stem. Ik was al wat verder gelopen en sta net achter een hoog rek dus kan hij mij niet zien. Yoeri wel en hij draait zich naar me toe, "weet je zeker dat je hier moet zijn?" vraagt hij dan. Ik lach en stap in het blikveld van de winkeleigenaar, "Hoe gaat het vandaag oom Mike?" "Hey kleine Samsam, horen deze mensen bij jou?" "Ja sorry oom Mike, ik weet dat niet iedereen hier welkom is, maar ik moest wat dingetje hebben voor papa en Cam. Ik ben met hun hier en kon ze niet buiten laten staan." Het is niet echte mijn oom, maar hij is een goede vriend van mijn vader en ze hebben vroeger samen in hun unit gezeten voor oom Mike gewond raakte en niet mee kon dienen. Mijn broers en ik zijn opgegroeid met hem en hebben het altijd met het respect op oom Mike gehouden.

Hij knikt en gromt wat als hij de jongens met grootte ogen de winkel ziet bekijken, "Zorg dat ze niks aanraken Sams" ik knik en ga op zoek naar de spullen voor pap en Cam. Ik loop ook langs een kleine kinderselectie en zie een geweldig shirt voor Emily hangen met de tekst 'My Daddy is BRAVE, My Daddy is STRONG, My Daddy is IN THE ARMY'.

Shirt voor Emily

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Shirt voor Emily

Tony vindt het altijd geweldig als ze kleding draagt die naar hem verwijzen, ik heb net bij de vorige winkel ook al een paar shirts mee genomen waar 'Daddy's girl' op staat. Ik zie nog twee leuke shirts voor haar hangen en besluit om ze alle drie mee te nemen. Ik zie Tess even een vreemde blik werpen op de shirts maar ze blijft achter me aan de winkel door lopen.

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
Midnight MoonTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang