Hoofdstuk 8

1.2K 44 2
                                    

Afbeelding hierboven is Jesse's huis

Samantha Black (Sam) POV

Maandag ochtend word ik helaas alweer vroeg gewekt door alle wekkers in de kamers om me heen, ze gaan om dezelfde tijd, 05.00 uur. Ik kleed me ook snel om in een zomers, maar toch provisioneel jurkje met een blazer.

Sam's outfit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sam's outfit

Ik loop naar beneden en bots bijna tegen Cam op die de trap op komt stormen "O rustig Cam, waar is de brand?" vraag ik met een glimlach. Het verbaast me dat hij zijn bed al uit is, al is hij nog niet aangekleed. Hij is niet zo'n ochtend persoon. "Aan de kant Sam, ik ben te laat en ik heb alvast de toost in dat apparaat gedaan." Daarmee stormt hij weer verder naar boven en ren ik snel naar de keuken. Cam die al aan het ontbijt begonnen is, dat is nooit een goed teken. Zoals verwacht ziet de keuken eruit alsof die ontploft is. Isaac komt achter mij binnen lopen "Wow wat is hier gebeurt?" "Wat denk je dat er gebeurt is" zeg ik boos. "Rustig zusje, ik help je wel met opruimen, hou het de volgende keer gewoon wat netter." "Ik heb dit niet gedaan Isaac, ik kom ook net beneden." zeg ik. Ik zie Isaac een verbaast gezicht trekken "Wie is er dan al beneden geweest?" "Cam. Ik werd net bijna omver gelopen door Cam die de trap op kwam stormen, dus je kan wel raden wat er gebeurt is". Ik loop naar de trap toe en schreeuw naar boven "Cameron Black niemand krijgt ontbijt tot JIJ die troep in de keuken opruimt!" Ik hoor Tony vanuit Emily haar kamer zeggen "Echt Cam, werkelijk, je hebt het weer voor elkaar gekregen hoor. Sam is voor 6 uur in de ochtend al boos op je." Opeens hoor ik het brand alarm afgaan en ren ik weer snel naar de keuken, ik zie Isaac en Jesse, die net via de achterdeur binnen kwam, ook op het geluid af komen. De broodrooster staat in de brand, o hij was serieus dat hij het brood er al in gedaan had. Ik sta in de deur opening te kijken en Jesse en Isaac blussen het brandje snel. Tony komt met Em aangelopen en kijkt de keuken rond "Wow zo erg heeft hij het nog nooit gemaakt" zegt hij lachend. Ik geef hem een woeste blik en neem Emily van hem over "Emmy wij gaan bij je school wat te eten voor je halen en ik haal in het ziekenhuis wel wat." Ik kijk naar mijn broers en Jesse en zeg "Wat jullie doen zie je maar, maar ik ga deze troep niet opruimen." Met dat draai ik me om en loop naar mijn auto, zet Emily in haar stoeltje en ga nog even mijn tas halen, ik hoor van binnen mijn broers tegen elkaar tekeer gaan. Ik roep nog "Ben weg en wie wat te eten wil kan mee gaan om onderweg wat te halen." Ik hoor snelle voetstappen en zie Isaac en Jesse al voor me staan, "Wij gaan mee" zegt Isaac. "Wij halen zelf wel wat" roept mijn vader van binnen. "O en voor ik het vergeet, als ik vanavond thuis kom wil ik dat alles er weer uitziet zoals het hoort Cameron!" daarmee sluit ik de deur achter me. Isaac en Jesse gaan beide naar hun eigen auto's en ik stap ook in mijne. We gaan naar een oude diner die 24/7 open is en daarna brengen de jongens Emily naar school en ga ik ook naar mijn werk. Ze genoten van het eten, helaas ik niet. Vroeger gingen we met mam elke zaterdag hier naartoe en als ik er nu zit krijg ik geen hap door mijn keel, het is over een paar dagen ook al 13 jaar geleden. De tijd gaat zo snel, ik mis haar nog steeds.

Midnight MoonWhere stories live. Discover now