Hoofdstuk 15

1.5K 43 5
                                    

Afbeelding hierboven is Sam

Finnley Wilson (Finn) POV

Ik ben klaar met de eieren voor Sam klaar te maken en roep naar haar dat ik klaar ben en wat er nu moet gebeuren. Verassend genoeg vind ik het nog leuk ook om haar te helpen en Stefan is helemaal tevreden dat we onze mate ergens mee kunnen helpen. "Ik kom" roept ze terug, ik hoor gepraat op de gang maar besteed er geen aandacht aan. Als ze na een tijdje er nog niet is loop ik er zelf heen, wat ik hoor maakt mezelf en Stefan kwaad. "IK?!" roept een mannen stem "dat mens moet haar plaats kennen!", als hij dat laatste zei kwam ik net ook de hal in gelopen en zie dat het mijn Zeta* Josh is die dat zei. Mijn hele houding veranderd gelijk in de Alpha die we zijn, Stefan loopt in mijn hoofd rondjes en grom 'hij beledigde onze mate, hij gaat eraan.' Ik probeer hem rustig te houden en maak hem duidelijk dat we niks kunnen doen met Sam hier, ze zou zich dood schrikken en ons waarschijnlijk nooit meer willen zien. Hier is hij het helemaal mee eens.

Zeta Josh Clarks 

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Zeta Josh Clarks 

Ik merk vanuit mijn ooghoeken opeens op dat Sam haar blik op mij heeft en langzaam achteruit loopt, ze loopt tegen een man aan die achter haar staat. Ze draait zich vliegensvlug om en zucht "Isaac!" voor ze haar armen om hem heen slaat. "Wat is er aan de hand?" vraagt een andere stem achter de man die bij Sam staat. Ik kijk nu helemaal op en zie dat Sam haar armen om de man heen heeft gegooid en hij haar strak tegen zich aan heeft getrokken. Stefan zat al op het randje maar dit gooit hem er bijna overheen, ik voel gewoon mijn ogen zwart worden. Sam kijkt naar mij en laat de man los, ik wil haast opgelucht zuchten totdat ik de angstige blik op haar gezicht zie en ze zich achter de man plaatst. 'Ze is bang voor ons!' jankt Stefan in mijn hoofd, ik probeer me zo veel mogelijk te ontspannen maar dan valt mijn oog weer op Josh en spant mijn hele lijf zich gelijk weer aan. Opeens hoor ik Yoeri op zijn Beta-toon praten "Jesse neem ze mee naar boven, Sam weet wat haar kamer is. Ik kom jullie halen als het weer oké is." Jesse stapt achter Sam en de man vandaan en geeft de man een duw tegen zij schouder zodat hij mijn huis in loopt. Jesse staat nu voor hen en gebaart wat met zijn hoofd naar de man en die knikt. Ik zie dat Jesse, Sam haar hand vast had gepakt en de man pakt nu haar andere hand. Ik vlieg er bijna naartoe maar Yoeri en Jem pakken ieder een arm vast en houden me op mijn plaats. Ik zie ze boven aan de trap even blijven staan voor Jesse naar Sam kijkt en ze zijn hand los laat en voor hem uit gaat lopen waarmee ze de andere man mee trekt achter zich aan. Jesse werpt nog een blik naar beneden en ziet de situatie en loopt snel achter hen aan en ik hoor boven een deur dicht gaan.

"Laten we naar buiten gaan" zegt Jem, "dan hebben we minder kans dat ze ons horen." Yoeri knikt en ik ruk me van hen los en loop snel richting de deur. "JIJ" zeg ik voor ik de deur uit loop richting Josh, hij word bleek "Alpha?" vraagt hij terwijl hij zijn nek toont in onderdanigheid, "meekomen!" "Ja Alpha".

We staan met z'n vieren buiten als ik zeg "ik wil uitleg, NU", Josh staat te trillen bij mijn toon en ik zie zelfs Jem en Yoeri een klein beetje hun hoofd buigen om mij hun onderdanigheid te tonen. "Finn" zegt Yoeri terwijl hij een stap naar me toe neemt, dit levert hem een grom op. "Luister alsjeblieft even" ik knik kort en hij gaat verder "doe niks waar je later spijt van krijgt, denk aan Sam." "Ik denk aan haar, ze is met twee mannen boven in haar kamer!" weet ik uit te brengen. "Ja dat is ze, maar de ene is haar broer, tweelingbroer nog wel en de ander houd van haar als een broer. Ze zullen haar veilig houden en niks met haar doen. Je moet nu eerst even rustig worden, anders gebeuren er misschien dingen die niet terug gedraaid kunnen worden." Ik kijk hem verbaast aan, "tweelingbroer?" vraag ik dan. "Ja, toen we aan het winkelen waren kwamen we meer over haar te weten. Isaac, de man die ze knuffelde toen ze hem zag, is haar tweelingbroer." Ik knik, oké dan is het te doen. "En Jesse?" hij kijkt me aan en trekt zijn wenkbrauw op, "die kent haar als sinds de basisschool, toen hij en Isaac bij elkaar in de klas kwamen en gelijk vrienden werden. Dat zou hetzelfde voor hem zijn als voor jou met Tess." Hierop knik ik en gromt Jem, "O hush, het was alleen een voorbeeld" zegt Yoeri tegen hem. Nu draaien we ons alle drie naar Josh toe die zichtbaar slikt, "oké jou beurt" zegt Jem. "Wat kwam je hier überhaupt doen?" "en om deze tijd" voegt Yoeri eraan toe. Ik geef hem een mep op z'n achterhoofd.

Midnight MoonUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum