Hoofdstuk 10

1.3K 41 1
                                    

Afbeelding hierboven is Sam haar slaapkamer bij Jesse

Samantha Black (Sam) POV

De volgende ochtend word ik pas laat wakker, ik denk dat Jesse zijn telefoon/wekker op trillen had gezet om mij niet wakker te maken. Ik word bijna altijd wakker van een wekker. Het is raar wakker worden in een leeg huis. Ik had gisteravond een shirt van Jesse geleend om in te slapen, ik zie een tas bij de deur staan en loop ernaartoe. Mijn kleding zit in de tas, zo te zien heeft iemand dus een tas voor mij ingepakt. Ik hoef dus niet echt dit huis te verlaten. Zodra ik me aangekleed heb ga ik naar beneden en maak voor mezelf een ontbijt. Ik zie mijn laptop op de keukentafel liggen en zet hem aan. Snel kijk ik even mijn berichten na en zie dat de vergadering donderdag ochtend is, dat moet lukken. Snel pak ik mijn tas die ik gisteren met Finn in mijn kantoor gepakt had en haal er een paar patiëntendossiers uit, ik moet dit nu doen want als Jesse thuis komt zal hij me verbieden om te werken.

Sam's outfit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sam's outfit

Als het bijna lunchtijd is pak ik alles weer in, wat zal ik nu eens gaan doen. Het is eigenlijk al een poos geleden dat ik ben gaan winkelen en ik wil nog wel wat nieuwe bikini's hebben voor de vakantie. Dat is het, ik ga winkelen. Zodra ik de voordeur open doe voel ik een koude wind langs me heen blazen, natuurlijk is het vandaag weer een frisse dag. Ik loop weer naar boven naar mijn tas, maar zie er niks van een vest of jas in zitten. Ik loop naar Jesse zijn kamer toe en pak zijn ARMY sweatshirt uit zijn kast en trek die aan, hij is natuurlijk te groot. Maar ja, beter dat dan het de hele tijd koud hebben. 

Jesse's sweatshirt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jesse's sweatshirt

Net als ik de deur uit wil lopen gaat de huistelefoon over, dat is heel raar om deze tijd. Ze weten dat Jesse aan het werk is, het enigste dat kan zijn is dat ze weten dat ik hier ben. Ik loop snel weer naar binnen en neem de telefoon op, "Hallo het huis van sergeant Davis, u spreekt met Samantha Black." "Hallo mevrouw Black, er was mij verteld dat als er wat is dat u in het huis van sergeant Davis zou zijn. Er staat aan de poort een bezoeker voor u. Hij is niet bekend bij ons dus ik moet u vragen om hem hier te ontmoeten en hem naar het huis te begeleiden." Ik herken de stem meteen, een van de vaste poortwachters van mijn leeftijd, "Dat snap ik, bedankt voor het meedenken Stewart, maar om eerlijk te zijn verwacht ik geen bezoekers." "Dat had meneer ook al gezegd mevrouw Black, ik was gevraagd door te geven dat hij graag het huis van zijn broertje wilde zien en o ja hij heeft lunch mee." Ik lach, dat kan dus maar 1 iemand zijn, "ik kom eraan" zeg ik en hang de telefoon op. Mijn auto staat gewoon op de oprit bij mijn huis, die waren ze dus al wezen halen.

Midnight MoonWhere stories live. Discover now