Hoofdstuk 14

1.1K 40 6
                                    


De afbeelding hierboven zijn Finn en Sam, als Sam wakker word

Samantha Black (Sam) POV

Ik word wakker en voel me heel warm, ik wil me omdraaien maar wordt tegen gehouden door iets om mijn middel. Ik kijk naar beneden en zie een arm liggen, ik volg de arm naar het lichaam en zie Finn liggen. Hij ligt naar me te kijken "goedemorgen" zegt hij in een ochtendstem met een kleine glimlach. "Goedemorgen" zeg ik zacht terug en geef hem ook een glimlach, "sorry voor vannacht" "maakt niet uit" "ik hoop niet dat ik meer mensen wakker gemaakt heb?" "Nee, de muren zijn geluidsdicht. Ik was in de badkamer hiernaast en daardoor hoorde ik je" "Oh" zeg ik zacht. "Hoe laat is het?" "Ik denk zo rond 8uur" antwoord Finn, "ben je al lang wakker?" "nee, ook nog maar net." "Oké" ik maak me los uit zijn armen en ga op de rand van het bed zitten, "wat ga je doen?" vraagt Finn. Ik kijk over mijn schouder naar hem en zie nu pas dat hij geen shirt aan heeft, ik bloos en kijk snel weer voor me uit. "Ik wilde naar beneden gaan om kleren te zoeken in de tassen en dan ontbijt maken voor iedereen." "Ik zal even met je mee lopen" "O dat hoeft niet hoor" zeg ik terwijl ik me weer naar hem toe draai. Hij stapt het bed uit en nu zie ik dat hij alleen een boxer draagt, ik wil me snel weer omdraaien maar als hij mij een glimlach geeft en zijn hand door zijn haar haalt blijf ik stokstijf zitten. He looks so hot.

 He looks so hot

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Finn

Ik schud snel mijn hoofd en sta ook op uit het bed, ik strek me uit en hoor een geluidje achter me, het leek wel een soort grom. Ik draai me snel om en zie Finn kijken waar net mijn kont was. Ik schraap mijn keel en zijn ogen vliegen omhoog zodat we elkaar aankijken. Ik besluit om een beetje lef te tonen en vraag "like what you see?", Finn grijnst naar me "actually, I do" zegt hij terug. Ik bloos en loop de kamer uit, ik hoor Finn achter me lachen. Hij loopt snel de kamer naast de badkamer in en komt terug met alleen een broek aan, mijn god, wat een beeld om te zien. We lopen samen naar beneden, ieder een trap af, ik lach als we beneden komen, "dit is zo makkelijk, zou ik thuis ook moeten hebben. Dan zouden we niet meer tegen elkaar aanlopen op de trap." Finn lacht ook "het zal je verbazen hoe vaak we alsnog tegen elkaar aanlopen op de trappen hoor" We lopen samen de woonkamer in en ik sta met m'n handen op mijn heupen te kijken naar de tassen. "Oké, zoektocht a la kleding" zeg ik zacht, Finn grinnikt "dat kan je wel zeggen, ik zou graag helpen maar ik weet niet wat van wie is." "Ja dat probleem heb ik nu ook".

Na eventjes zoeken vind ik een jurkje wat ik weet wat van mij is. Mijn geluk, er zitten ook gelijk bijpassende accessoire in het tasje. "Gevonden" zeg ik tegen mezelf, Finn was na een poosje alvast terug naar boven gegaan om te douchen. Ik pak het gehele tasje en loop terug naar mijn kamer. Ik had al nieuwe lingerie gepakt, die vond ik gelukkig na dat Finn naar boven was gegaan. Ik leg de accessoire op bed neer en neem mijn jurkje en ondergoed mee naar de badkamer. Zodra ik de deur open doe merk ik dat de hele badkamer vochtig is, raar. Net als ik mijn kleding bij de wastafel neer leg word de douchedeur open gedaan en stapt Finn eruit met een handdoek om zijn middel.

Midnight MoonWhere stories live. Discover now