Hoofdstuk 24

1.1K 43 6
                                    

Afbeelding hierboven is Emily

Samantha Black (Sam) POV

Het is al heel laat als Isaac en ik weer bij het lakehuis aan komen. De hele weg door het bos heen kon ik het gevoel niet van me af schudden dat we bekeken werden, maar het zullen wel camera's ofzo zijn die Finn heeft om zijn land te beschermen. Als we de auto bij het huis parkeren is het al donker in het huis en we gaan ook snel naar binnen en naar bed toe.

Een paar dagen later word ik wakker met niemand naast me, als ik me omdraai naar de klok zie ik dat het al bijna 10 uur is. Ik zit snel recht en luister of ik iets hoor in het huis, precies op dat moment hoor ik Em lachen en meer geluiden uit wat lijkt de keuken te komen. Ik loop in mijn pyjama naar beneden en zie Emily met Jesse en Isaac aan de eettafel zitten, ze hebben allemaal een bord met fruit voor zich en kijken op als ze me de trap af horen komen.

Emily

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Emily

"Mammy" roept Emily blij en wil op springen maar Isaac houd haar tegen, "eerste je bord leegeten Emmy, ze gaat nergens heen" Em knikt snel en eet haar bord leeg, in de tussen tijd pak ik voor mezelf ook even wat te eten. Ik ga bij de rest aan de eettafel zitten en we praten rustig. Als we allemaal klaar zijn gaan Emmy en ik even buiten bij het meer kijken, je kan al goed voelen dat het vandaag heel warm gaat worden, gelukkig is het water een stuk koeler. Ik zit op het gras met mijn benen in het water en Emily loopt voor me rustig het water door, we zijn beide nog in onze pyjama, maar om eerlijk te zijn krijg ik het nu al warm bij het idee dat ik me aan moet kleden, dus vind ik dat we wel even goed zitten hier. Opeens hoor ik stemmen uit het huis komen, meer stemmen dan die van Isaac en Jesse. Ik sta op en wil net gaan kijken wie er is als de persoon al naar buiten komt. Zodra hij me ziet staan stopt hij direct en ik hoor hem nog net "o shit" mompelen voor Yoeri zich met een ruk omdraait. Dan zie ik Finn de deur uit komen lopen en zijn blik blijft langer op me hangen. Isaac en Jesse komen ook het huis uit en Jesse loopt langs Finn heen onze kant op, hij botst zijn schouder tegen Finn aan en dat lijkt hem uit zijn staar trans te halen. Ik kijk naar beneden en heb dan pas door dat ik een niet veel bedekkend nachtjurkje aan heb, ik bloos gelijk en draai me om zodat ik naar Emily in het water kijk en hun alleen mijn rug zien. Jesse gaat achter me staan en legt zijn handen op mijn schouders "waarom gaan jij en Em je niet even douchen en aankleden boven? Dan kijk ik wel even wat Yoeri en Finn hier doen." zegt hij zacht in mijn oor, ik knik en roep Emily naar me toe. Zodra ze bij me is lopen we snel naar binnen, als ik langs Finn en Yoeri loop mompel ik een goedemorgen en ga snel naar boven.

 Zodra ze bij me is lopen we snel naar binnen, als ik langs Finn en Yoeri loop mompel ik een goedemorgen en ga snel naar boven

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Midnight MoonWhere stories live. Discover now