Hoofdstuk 23

1K 41 1
                                    

Afbeelding hierboven is Sam

Samantha Black (Sam) POV

Ik word wakker doordat ik iets in mijn wang voel prikken, ik zwaai eerst met m'n hand om het vervelende gevoel weg te werken maar zodra ik weer bijna slaap komt het terug. Ik open mijn ogen en zie Em voor me zitten met een big smile "goedemorgen mammy" zegt ze te vrolijk. "Goedemorgen Emmy" zeg ik schor, ik draai me om en kijk naar de klok, zodra ik de tijd zie laat ik me met een zucht terug in de kussens vallen, 08.32 geeft de wekker aan. Ik draai me weer naar Em terug die me nog steeds aan zit te kijken "waarom ben je zo vroeg wakker Em?" vraag ik haar. "Ik wil spelen en zwemmen en dan spelen in het water!" roept ze blij. Mijn god, waar haalt dit kind haar energie vandaan. "Emily je weet dat we alle tijd hebben, we zijn hier nog veel meer dagen." Ze knikt snel "maar mammy ik word hier nooooit moe van." Ik lach zacht en zeg "nou zullen we dan maar ontbijt gaan maken" ze knikt snel en springt het bed af. "Emily!" roep ik haar na, ze draait zich om voor ze de deur uit loopt. "Ik heb straks een verrassing voor je" ze kantelt haar hoofd een beetje en zegt "wat voor verrassing?" ik lach "als ik het zou vertellen zou het geen verrassing meer zijn toch?" ze knikt snel en rent dan verder de gang door en is de trap al af voor ik de slaapkamer uit ben. Ik lach zacht en loop ook snel naar beneden. Ik maak samen met Em alles klaar en zet het in de oven om de pancakes warm te houden en gaan ons eerst douchen en aankleden. Ik zet Em onder de douche in de masterbadkamer en ga onze kleding uitzoeken. Ik pak voor mezelf een badpak, ik denk dat er meerdere mensen vandaag zullen zijn en ik wil niet dat ze het litteken op mijn rug zien. Als ik eraan terug denk voel ik een traan over mijn wang lopen, ik veeg hem snel weg en zoek een outfit voor mezelf en voor Emily.

 Als ik eraan terug denk voel ik een traan over mijn wang lopen, ik veeg hem snel weg en zoek een outfit voor mezelf en voor Emily

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Emily's outfit

Emily's outfit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sam's outfit

Zodra Em klaar is leg ik een bikini voor haar klaar en haar kleding en ze kleed zichzelf aan terwijl ik ook snel douche. Ik stap net onder de douche vandaan als de bel gaat, ik wikkel snel mijn handdoek om mijn haar heen en trek mijn zacht roze kimono aan. Emily komt de badkamer in gerent "mammy de bel gaat" "ik hoor het Em, ik kom eraan. Ga jij oom Jesse en oom Isaac maar alvast wakker maken." Ze knikt en rent naar de kamers van Jesse en Isaac om ze wakker te maken.

Midnight MoonWhere stories live. Discover now