°5°

437 27 7
                                    

Školní týden se chýlil ke konci a já za ty dva dny nic moc neprožila. Všechno bylo jakž takž normální. Co bylo jiné, že se k naší partě připojil Nathan. Tedy tak na půl. Já se s ním začala bavit i normálně. Tedy jak říkám – jakž takž. Dnes, jelikož jsem nic nedělala a všichni byli pryč, - Lola jela na víkend k babičce a Gale s Mikem jeli na chatu - tak jsem se rozhodla zajít ven s Nathanem. Přece jenom jsme se na tom už domluvili. Stojím před svým zrcadlem a koukám se na sebe. Nevím proč, ale připadám si jiná. Možná to bude tím, že jsem si koupila nové oblečení. Nevím. Usmála jsem se na sebe, popadla jsem svůj vak, do kterého jsem si dala všechny věci, které jsem si obvykle brala a vyrazila jsem. Taky jsem se nezapomněla obout. Cesta byla celkem dlouhá. Bála jsem se, jaké to bude dneska. Vždy, když jsem s někým měla jít ven, tak jsem se bála. Navíc s člověkem, s kterým jsem šla poprvé a zase ho tak dobře neznám. Tedy s Nathanem. Měli jsme sraz ve skate parku. Žádná novinka. Dorazila jsem tam a viděla Nathana. Ten, jak jsem mohla usoudit z jeho neustálého koukání do jiných směrů, vyhlížel mě. Využila jsem toho, že se na mě v danou chvíli neotočil a uskutečnila plán, který jsem vymyslela na Gala, když jsme byli venku ten "osudný" den. ,,BAF!" zakřičela jsem a Nathan si málem cvrkl do kalhot. Mohla jsem se udávit smíchem. ,,Karino!" chytl se Nathan dramaticky za srdce a rozdýchával svůj infarkt. Já se smála na celé kolo. Nathan mě malinko šťouchl do ramene. Já si pomyslně utřela slzy, které jsem měla v očích a trošku se uklidnila. ,,To bylo dokonalý," uznala jsem. ,,Víš, jak jsem se lekl?" řekl Nathan a usmál se. ,,Na tom ale teď nezáleží, chci ti něco ukázat," řekl a už mě táhl ze skate parku pryč.

,,Někdy by jsem chtěl prostě křičet. Jít přesně sem a křičet," řekl Nathan a já hltala každé jeho slovo. Byli jsme na nejkrásnějším místě ve městě. Bylo tu nádherně. Vždy se v knížkách psalo o takových místech, kde se dalo koukat na celé město. A i takové místo tu bylo. V našem městě. Nikdy jsem o něm nevěděla. Je pravda, že jsme chodili na vyhlídku, kde je taky krásně, ale tu je to ještě krásnější. Je vidět, že i když tu je Nathan asi tak týden, tak už tu má objevený každý kousek. ,,A proč to neuděláš?" zeptala jsem se a podívala se na něj tázavě. Nathan se uchechtl. ,,Na to asi nejsem stavěný," řekl a pohled ze země přesměroval na mě. ,,Já bych chtěla jet do toho New Yorku," řekla jsem dívající se mu pořád do očí. ,,To bych taky rád," řekl s úsměvem. ,,To je dobrý nápad, bude to naše taková malá hra. Vždy to začne slovy 'Já chci' a nebo jen 'Chci' a pak budeme říkat, co by jsme chtěli. Nevím, jak ty, ale já mám neskutečně moc přání a snů," řekla jsem. Nathan přikývl a já se usmála. ,,Chtěla bych tancovat," začala jsem. ,,A proč to neděláš?" zeptal se Nathan. ,,Je to těžké. Než jsem začala chodit na tuto školu, tak jsem tancovala. Každou vteřinu v mém životě. Byl to můj život. Ale škola začala pro mě začala znamenat víc a já se musela něčeho vzdát. Tohle byla jediná možnost," řekla jsem a posmutněle se usmála. ,,To je mi líto," řekl Nathan a pohladil mě po rameni. Usmála jsem se. ,,Ale i tak tancuju. Ve svém pokoji. Nikdy mě to zcela neopustilo," řekla jsem se smíchem. ,,Já jsem chtěl natáčet na youtube," řekl a já se zasmála. ,,Ty?" ,,Nesměj se mi! Měl jsem to dokonale vymyšlený. Můj kanál by se jmenoval Ment," řekl se smíchem. Tohle jsem nevydržela a začala se hrozně smát. Nathan se na mě zamračeně koukal. ,,Proč Ment?" zeptala jsem se po chvíli. ,,Zkráceně od mentoss," ,,Proč mentoss?" ,,Ani nevím," řekl a já se zasmála. ,,Proč jsi to ty neudělal?" zeptala jsem se. ,,Nevím, nejspíš taky škola? Možná proto, že jsem vyděl moc následků. Ztráta soukromí, času, možná i kamarádů. Prostě jsem to zavrhl," řekl a já přikývla. ,,Chtěla jsem jít na jiný obor na naší škole," změnila jsem téma. ,,Jak to?" zeptal se. ,,Nevím, vždy jsem chtěla na tvůj obor. Focení. Ale jelikož Lola chtěla jít na tento, tak jsme šli na tento. A jsem ráda, docela mě to baví," objasnila jsem. ,,Aha," řekl Nathan.   

Ačkoliv se s nově potkanými lidmi moc nebavím, dnes tomu tak nebylo. Už jsem přes 4 hodiny s Nathanem a užívám si to. Troufám si i říct, že se moje nenávist k němu poněkud klesá. Spíš ho začínám brát jako kamaráda. Kamaráda, kterému můžu říct vše. A tak se i děje s Nathanem si prozrazujeme všechno. A když myslím všechno, tak myslím úplně všechno. ,,Tak jo Kar, otázka ode mě. Kdy jsi se poprvé opila?" zeptal se a já se zamyslela. Zrovna jsme hráli další hru. Dobře, nebyla to hra prostě jsme si jen pokládali navzájem otázky. ,,Bylo to v deváté třídě a byla to snad nejhorší chlastačka v mém životě," přiznala jsem. ,,Jak to?" zasmál se. ,,No, jeden kluk se tam ožral tolik, že nám bouchal na dveře s tím, že chce Chloe, což je moje další dobrá kamarádka, lezl po oknech a málem spadl dolů a pak nám brečel ze spaní a byl náměsíčný. Myslím, že to byla fakt super noc," řekla jsem se smíchem. ,,Wow, tak to je něco," řekl Nathan a zasmál se. ,,Jsi na řadě," pobídl mě. ,,Oukej, je ti osmnáct, to znamená, že jsi určitě měl spoustu holek. Moje otázka zní, kolikrát si už měl sex?" zeptala jsem se a zkusila nadzvednout jedno obočí. Jako vždy - neúspěšně. Nathan se začervenal. ,,No,..," začal. ,,No?" nadzvedla jsem tentokrát obě obočí. Nathan neodpovídal. Mně to v tu ránu došlo. ,,Děláš si srandu?" zeptala jsem se. Nathan zakroutil hlavou. ,,Jak to?" ,,Měl jsem holku. Jednu. A nevím. Nebyla ta pravá. Neříkám, že jsem neměl příležitost, ale nějak jsem nechtěl," řekl a já přikývla. ,,Ale to je dobrá otázka, Kar. Co u tebe? Když už vím, že jsi měla tak zajímavou párty," řekl a já se zasmála. ,,Párty bych to nenazvala,ale mám to stejně, ale jen, že jsem kluka neměla. Tedy před tím, než jsem začala chodit s Galem," řekla jsem se smíchem. ,,To se divým," zamumlal. ,,Tomu, že jsem s nikým nespala, nebo tomu, že jsem neměla kluka?" zeptala jsem se a malinko se zamračila. Trochu ho překvapilo, že jsem to slyšela. ,,Tomu, že jsi neměla kluka," řekl. ,,Já ani ne," přiznala jsem. Nathan se na mě podíval a povytáhl obočí. ,,Jsem divná," řekla jsem s úsměvem. ,,Ano, divně úžasná," řekl a začali jsme se smát.   

Po nekonečně dlouhém dnu jsem došla domů. Pořád jsem byla vysmátá z dnešního venku s Nathanem. Bylo to super. Asi ho začínám mít fakt ráda jako kamaráda. Rychle jsem si vzala do ruky mobil a najela na naši konverzaci. Klikla jsem na jeho jméno a vymazala ho. 

Milovnice Koření změnil(a) vaši přezdívku na Men - tý!

Děláš si srandu? odepsal mi Nathan. Já se jen válela smíchy. 


Crazy people win! Where stories live. Discover now