°9°

332 26 3
                                    

,,Dnes si vyhlásíme lidi, co pojedou na zájezd do New Yorku," oznámil nám ředitel, který stál teď před celou školou. Seděla jsem vedle Nathana a Gala. Bylo zvláštní, že od doby, kdy jsme se málem políbili, jsme se sblížili ještě víc. Což bylo zvláštní. Gala jsem držela za ruku a s Nathanem jsme se snažili tvářit normálně. Byla jsem neskutečně nervózní, že mě nevyberou. Sekala jsem latinu celý měsíc, tak teď se uvidí, jestli to stálo za to nebo ne. ,,Je mi líto, že do New Yorku nemohou všichni. Vybrali jsme vždy čtyři lidi z každého ročníku. Za první ročník to jsou Anna a Adam Asam, dále Tris Holis a Seth Mokal. Za druhý ročník to jsou,..," řekl ředitel a já stiskla Galovi ruku více. ,,Rose Su, Samantha Nis, Carrie Rude a Lola Marshall," dále už jsem nemusela moc vnímat, protože jsem to měla v kapse. S Lolou jsme si přes Nathana plácly. Ředitel pokračoval dál a já zase začala poslouchat, jestli uslyším ještě někoho z mých přátel. ,,Za třetí ročník to jsou Timmy Light, Harley Dobrovski, Kai Shall a Tyler Prescott," řekl ředitel a já viděla Tylera, jak si plácl s Lolou a s Kaiem. Potom už jsme čekali na poslední čtyři lidi do naší skupiny. ,,A poslední čtyři lidi jsou Lisa a Lena Adams, Edward J a náš nový žák Nathan Grem," Nathan se vedle mě usmál a já se na něj podívala. Objala jsem ho přes opěrku, co byla na sedadle. Byla jsem ráda, že jedeme v takovéto sestavě. Bude to ještě zajímavé. 

***

Jede se zítra. Já byla v totálním nervu. Nevěděla jsem, jestli mám sbalené vše a musela jsem si všechno kontrolovat ještě asi pětkrát. Volala jsem přes skype s Lolou, Nathanem a Tylerem a všichni jsme dělali to stejné. Byli nervózní. Bylo něco okolo půlnoci a my jsme měli být na letišti v pět ráno. ,,Děcka nechci vás nějak znepokojovat, ale letíme za pět hodin," řekla Lola a já se na ni podívala. ,,Bože, já se tak těším!" řekla jsem nadšeně. ,,Kdo s kým sedí v letadle?" zeptal se Nathan. ,,Mně je to celkem jedno," řekla jsem. ,,My už jsme se s Tylerem domluvili, že budeme spolu," přiznala Lola. Já se na ni podívala a nadzvedla obočí. Lola taktéž nadzvedla obočí a já věděla, co chystá. Naše dorozumívání díky obočí byl nejlepší způsob komunikace. Přikývla jsem a Lola se usmála. ,,Takže budeme předpokládám spolu," řekl Nathan a já se na něj usmála. ,,Ale nepočítej s tím, že si budu povídat. Budu spát," zasmála jsem se. ,,To aby jsme se opili," zasmál se taky. ,,Tak něco vezmi sebou a bude to," zasmála se Lola. ,,No jasně, a pak nikam nepojedu, co?" zasmál se a my s ním. Ještě jednou jsem překontrovala všechno a pak - když jsem zjistila, že mám opravdu všechno - jsem si šla pokojně lehnout na postel. Otočila jsem si notebook na sebe a začala se naplno věnovat svým kamarádům. Najednou mi přišla zpráva na facebooku. 

Nemohu u vás Kari přespat? Nikdo z rodiny není schopný mě tam ráno dopravit. Psal Nathan. Podívala jsem se na něj a on se na mě usmál. Přikývla jsem.

Ale musím se ještě jít zeptat mamky. Napsala jsem a rychle odešla do obýváku, kde má mamka koukala na televizi. Už pomalu spala, ale já jí ještě rychle vzbudila. ,,Nemohl by tu přespat Nathan? Zítra se nemá, jak dopravit na letiště," řekla jsem a mamka se na mě podívala. ,,Dobře, tak ale hned půjdete spát. Ráno vás tam hodím," řekla a já jí poděkovala a hned zase odběhla do pokoje. Sedla jsem si k notebooku a Nathan se na mě koukal. Já zase přikývla a on se jen usmál. ,,Nic děcka, musím jít mějte se a uvidíme se za chvíli," řekl Nathan a vypnul skype. 

Za nedlouho už byl u mě. Byl nezvyk mít kluka doma, když tu byla mamka, která už spala. Byla jsem s Nathanem celkem unavená, takže jsme se hned převlékli do pyžama a lehli si na mou velkou postel. Ano, leželi jsme na jedné, ale mě to nevadilo, jelikož jsme byli kamarádi. Oba jsme leželi na zádech a koukali na můj černo černý strop. Povídali jsme si, jak se hrozně moc těšíme a jak budeme všichni čtyři na pokoji spolu. Což se dalo očekávat. Řešili jsme, že nepůjdeme vůbec spát a že se vyspíme až v letadle, ale s tím já jsem moc nepočítala. Byla jsem hrozně unavená a už se mi pomalu zavírali oči. Lehla jsem si na bok. Zakoukala jsem se na Nathana. Ten se koukal na mě, ale byl pořád na zádech. Koukali jsme se vzájemně do očí i když to nebylo moc vidět ', díky tmě, která pokrývala celý můj pokoj. ,,Chceš vědět něco, co nikdo jiný neví?" zeptala jsem se zničehonic. Nathan přikývl. ,,Mám prostřední jméno," přiznala jsem. ,,Já taky," řekl a já vykulila oči. ,,Jaké to je?" zeptali jsme se zároveň. Začali jsme se smát. ,,Dylan," ,,Aria," řekli jsme zase zároveň. ,,To je pěkný jméno," řekl Nathan. ,,Dylan taky není špatný," uznala jsem. ,,Je vtipný, kolik toho máme společného," řekla jsem. ,,To jo," řekl Nathan. ,,Nikdy jsem netušila, že budu s klukem tak dobrá kamarádka. Nikdy bych ho jen tak nenechala přespat u mě. Nikdy bych mu jen tak nezatancovala. Nikdy bych mu nedůvěřovala tolik, jak důvěřuji tobě. A to vlastně už od prvního dne, kdy jsem tě viděla. Tedy, až na tu chvíli, kdy jsi mi málem rozbil mobil," řekla jsem a Nathan se zasmál. ,,Musíš to pořád vytahovat?" řekl mezi smíchem. ,,Jo," zasmála jsem se s ním. ,,Ale vážně. Jsi pro mě hrozně důležitý. Jsi už jedna z částí mého života a já tě jen tak nepustím. Stejně jako svou rodinu, Lolu, Tylera, Gala, Mika a Ninu. Prostě si vážím toho, že vás mám. A že vás mám nadevše ráda," řekla jsem a usmála se. Nathan se taky usmál. ,,Taky vás mám rád. Hlavně tebe. Jsi ta nejlepší holka, kterou jsem kdy potkal. Carrie Ario Rude," zasmál se na konci. ,,Nápodobně, Nathane Dylene Greme," zasmála jsem se. ,,No nic, dobrou noc," řekla jsem a zavřela oči. Nathan mě objal a přitáhl si mě k tělu. Položila jsem mu hlavu na hruď a zaposlouchala se do jeho pravidelného bití srdce. Nathan mi věnoval ještě rychlí letmý polibek do vlasů a já už pak pomalu usínala v jeho příjemné společnosti. ,,Nechci být jen kamarád," zaslechla jsem jako poslední věc, ještě než jsem usnula. I když si nejsem jistá, jestli jsem to opravdu slyšela. Možná taky ne.  

Crazy people win! Où les histoires vivent. Découvrez maintenant