°12°

369 21 1
                                    

Netuším, jak dlouho mohl ten moment trvat. Pár sekund? Pár minut? Hodin? Nechápala jsem to. Co se ve mě zlomilo? Nikdy bych nikoho nepodvedla a teď se tu líbám s Nathanem? Co se to děje? Jak jsem se do něj mohl zamilovat? Počkat! Já ho miluju? Miluju ho? Můj mozek jako by vybouchl a místo něj bylo jen jedno slovo. ANO!

Nathan se odtáhl. Koukali jsme na sebe a ani jeden nevěděl, co říct. ,,Já,.," začali jsme oba. Zasmáli jsme se. ,,Promiň," řekl Nathan. Usmála jsem se na něj. ,,Nevadilo mi to," přiznala jsem. Nathan se ušklíbl. ,,Tak to potom mohu dělat pořád," řekl a zase mě políbil. Tentokrát to ale bylo jiné. Bylo to více dychtivější. Bylo vášnivější. Chtěli jsme jeden druhého, ale já to musela zastavit. ,,Tohle nemůžeme," řekla jsem, ale Nathan mě začal líbat na krku. Vím, co chtěl. ,,Nathane," okřikla jsem ho mírně, ale on nepřestal a místo toho mi začal dělat na krku znaménko lásky. Zavzdychala jsem, ale i přesto jsem Nathana odtrhla. Nathan se na mě ublíženě zakoukal. ,,Máš přítelkyni. A já přítele," řekla jsem a on si povzdechl. ,,No jo, máš pravdu," řekl a já se usmála. ,,Musíme jít," řekla jsem a začala se zvedat. Cítila jsem, jak mě Nathan sleduje. Podívala jsem se na něj a zjistila jsem, že mi kouká na zadek. ,,Přestaň a pojď," zasmála jsem se. Nathan se s zamrmláním zvedl a šli jsme.

,,Kde jste byli tak dlouho?" zeptala se Lola. ,,Ale, jen jsme si povídali," řekl Nathan a mrkl na mě. Lola se na mě podívala a já se na ni usmála. Lolin pohled nebyl dvakrát důvěřivý. Měla nadzvedlé obočí a vypadala celkem vtipně. Bohužel, to že mi nevěřila, tak moc vtipné nebylo. Ani se ji nedivým, že mi nevěřila. Byla jsem celkem prolhaná, ale jí jsem nikdy lhát neuměla. Ani ona mě. Vždycky jsme museli mluvit jen pravdu. Lola si mě odvedla o kousek dál. ,,Tak povídej," pobídla mě. ,,Ale,.." poškrábala jsem se dramaticky na zátylku. ,,Dělej Karino," řekla a já jsem tedy opravdu spustila. Řekla jsem ji všechno, co se stalo mezi mnou a Nathanem. Lola mě celou dobu poslouchala a po chvíli se začala usmívat. ,,To je skvělé," řekla nadšeně. ,,Bylo by, ale mám Gala," řekla jsem a zatvářila se smutně. ,,No jo, ale tak, koho miluješ?" zeptala se mě. ,,Já nevím," odpověděla jsem. ,,To musíš vědět," namítla. ,,Oba," řekla jsem. ,,To nejde," řekla a já si povzdechla. ,,Musíš se rozhodnout," řekla. ,,Oba milovat nemůžeš,"  ,,Já vím," zašeptala jsem. Ale proč bych se měla rozhodovat? Vždyť miluju Gala. Nebo ne? Já nevím! Musela jsem na sebe začít v hlavě křičet. Nevěděla jsem, koho miluji. Nathana, Gala, oba? Je to vůbec možné? 

Musela jsem nad tím přemýšlet pořád. Celou dobu, co jsme si tak nějak procházeli New York a hlavně Time Square, tak jsem nemyslela snad na nic jiného. Nešlo to. Bylo to strašné. Ale ono vás to nutilo. Nutilo vás to na ně. Na to, koho z nich chci. Na to, jak neskutečně egoisticky to zní, že mě chtějí dva kluci. Že já chci je. Najednou jsem cítila tlak v mé paži. ,,Nemysli na to," řekla vedle mě Lola a tím mě dostala zpět na zem. ,,To ale nejde," řekla jsem smutně. ,,Já vím, ale jsi v New Yorku. Je to tvůj sen, tak proč teď myslíš na něco jiného a neužíváš si to tu?" zeptala se a já se usmála. Měla pravdu. Byl to můj sen a já se zaobírala věcmi, na které mám čas potom. 

Seděli jsme v pokoji a měli jsme volno. ,,Co budeme dělat?" zeptala jsem se. ,,Mohli bychom někam jít," řekl Nathan. ,,To ne mě se moc nechce," řekla Lola. ,,Mně taky ne," řekl Tyler. ,,Tak my bychom někam mohli jít," řekl Nathan a ukázal na nás dva. ,,Kam ale?" zeptala jsem se. ,,Někam do baru?" navrhl, ale to se moc nelíbilo. ,,Myslíš, že nás někam pustí, když je mi teprve šestnáct a tobě osmnáct?" zašklebila jsem se. ,,No, za pokus to stojí. Trošku více se namaluješ a oblíkneš a to půjde," zasmál se a já se ještě více zašklebila. ,,No dobře," řekla jsem a začala hledat svojí kosmetickou taštičku. Vynadala jsem barvu na obočí, make-up, linky, oční stíny a rťenku. Začala jsem to na sebe všechno patlat.Zkoušela jsem ze sebe vykouzlit něco přijatelného. Bohužel, moc se mi to nedařilo. Nedoufala jsem v to, že by to mohlo vyjít - jak to, že by nás pustili, tak to, co jsem si dělala na obličej -. Po půl hodině, opravdu to byla půl hodina, jsem konečně dokončila svůj look. Nevypadalo to špatně. Podívala jsem se na Nathana a čekala, jak zareaguje. Usmál se. ,,Sluší ti to," řekl s úsměvem. Protočila jsem očima, protože jsem si to nemyslela, ale i tak jsem se usmála. ,,Dobře, teď jsi ještě vezmi nějaký sexy oblečení a můžeme vyrazit," řekl a já tak učinila. Šla jsem se podívat do skříně, jestli tam něco je. ,,Když tak si vezmi něco ode mě," řekla Lola s úsměvem. Začala jsem vybírat. Vytáhla jsem bílé tílko, černou koženou bundu a nakonec černé bokové džíny. Převlékla jsem se a k tomu jsem si vzala černé boty, které byli na podpatku. Koukala jsem se na sebe do zrcadla a ještě se chvilku upravovala. Přišel za mnou Nathan a koukal na mě. ,,Opravdu ti to moc sluší," řekl a já se usmála. ,,Díky," řekla jsem a usmála se. 

Po chvilce hledání jsme konečně našli bar. Vlezli jsme tam. Co jsem se divila, že po nás naštěstí nechtěli občanky. Bar vypadal hezky, hrála tu taneční hudba a už tu bylo pár lidí. Sedli jsme si k baru a Nathan začal objednávat pití. ,,Are you older then twenty one?" zeptal se barman. Oba jsme přikývli. Barman se na nás podezřívavě koukl, ale asi nám uvěřil a donesl nám pití. Byli to dva panáky vodky. Kopli jsme to do sebe a začali jsme si povídat. 

Bohužel to jen jedním panákem neskončilo. Po pěti jsem to přestala počítat. Byla jsem dost slušně opilá a to i Nathan vedle mě. ,,Pojď tancovat!" řekla jsem a vytáhla Nathana na parket. Začala jsem se před ním kroutit a on se přidal. Pořád jsme se smáli a byli jsme u sebe. Objala jsem ho kolem krku a zadívala jsem se na něj. Nathan ani chvíli neváhal a políbil mě. Začali jsme se líbat. ,,Nechceš jít na pokoj?" zeptala jsem se. Nathan mě chytl za ruku a vyrazili jsme na pokoj. Došli jsme tam a nikdo tam nebyl. Lola s Tylerem se museli jít projít nebo tak něco. Nad tím jsem ale vůbec nepřemýšlela, jelikož jsem se začala líbat s Nathanem. Skočila jsem na něj a obtočila jsem moje nohy okolo jeho pasu. On mě chytl za zadek a šel se mnou až k posteli, kde mě položil a začal mi sundávat bundu i tričko. Já jsem dělala to samé. Nathan mě začal líbat na krku a já mu zavzdychala do ucha. Začala jsem mu sundávat kalhoty. Nathan se začal svými polibky dostávat níž a níž. Začal mi sundávat kalhoty. Byla jsem jen ve spodním prádle a on taky. Sundal mi podprsenku a začal se věnovat mým prsům. Začal mi sundávat i poslední kousek oblečení, ale to jsem ho zastavila. ,,Nathane, ne," řekla jsem a on se na mě podíval. ,,Proč ne?" zeptal se. ,,Oba máme někoho jiného," řekla jsem a on se na mě koukl smutně. ,,Máš pravdu," řekl a lehl si vedle mě. Já se zvedla a vzala si prví kousek oblečení, co jsem viděla. Zrovna to byla jeho mikina. Oblékla jsem se a lehla si vedle něj. Nathan mě objal kolem pasu a oba jsme zavřeli oči. ,,Dobrou noc," řekla jsem. ,,Dobrou noc, Kari," řekl a dal mi pusu na tvář. Sama pro sebe jsem se usmála.

***

Ano, žiji a přináším sem další kapitolu.
Omluvám se, že kapitola nebyla přes měsíc, ale nebyl čas a ani jsem neměla náladu.
Nebojte se další kapitola by mohla být příště dříve.
Doufám, že se vám kapitola i příběh líbí :)
To bude zatím vše,

Vaše Alli          

Crazy people win! Where stories live. Discover now