°6°

372 23 1
                                    

Dny i týdny utíkaly. Naše cesta do New Yorku se blížila a vypadala celkem slibně. S Lolou jsme byli tak hodný, jak to jen šlo. Zrovna jsem byla na příchodu do školy. Domluvili jsme se s Nathanem, že půjdeme spolu. Je zajímavé, že si máme pořád o čem povídat. ,,Tak, co líbí se ti nějaká holka z naší školy?" zeptala jsem se. Nathan se zakoukal do země. ,,Takže jo!" zasmála jsem se. ,,Kdo to je?" začala jsem vyzvídat. ,,Gewn," řekl a já nadzvedla obočí. ,,Murry?" zeptala jsem se a Nathan přikývl. ,,Jo ta je pěkná," uznala jsem. ,,Ale na mě nemá," řekla jsem a hodila jsem si vlasy dozadu. ,,To ne," zasmál se Nathan. ,,Pokemon," začala jsem si prozpěvovat. ,,Gonna catch'em all," pokračoval Nathan. ,,I know it's my destiny," začali jsme společně. ,,Pokemon, oh, you're my best friend in a world we must depend," zpívali jsme dál. ,,Pokemon, gonna catcch'em all," zazpíval Nathan. ,,A heart so true ," zazpívala jsem druhý hlas. ,,Our courage will pull us through. You teach me and I'll teach you. Pokemon!" dozpívali jsme a začali se smát. ,,Proč jsme si to teď zpívali?" zasmál se Nathan. ,,Nevím," řekla jsem.

Došli jsme do školy a já hned šla ke své skříňce. Tam na mě čekal Gale. Hned jak jsem ho viděla, tak jsem po něm skočila a políbila ho. ,,Dobré ráno," řekla jsem. ,,Nejlepší," zasmál se a pustil mě na zem. Vytáhla jsem si věci ze skříňky a šla do třídy. Před tím jsem ještě políbila Gala na rozloučenou. Došla jsem do třídy a sedla si na své místo. Nikde jsem ale neviděla Lolu. ,,Hey Nino," zavolala jsem na ni a ona se na mě otočila. ,,No?" zeptala se. ,,Nevíš, kde je Lola?" zeptala jsem se a ona jen zakroutila hlavou. Potom se bavila zase s ostatními. I se samotou Gewn, která se líbila Nathanovi. 

Kde jsi? Napsala jsem Lole.
Nebylo mi dobře, omluv mě. Odepsala.
Dobře, uzdrav se lasi. Odepsala jsem a poslala k tomu srdíčko. Lola mi potom poslala jen srdíčko a dál jsem si s ní už nemohla psát, jelikož zazvonilo.

,,Kari?" zavolala na mě Gewn, když jsem šla chodbou. Otočila jsem se na ni a čekala až ke mně přijde. ,,Můžu se tě na něco zeptat?" přikývla jsem. ,,Slyšela jsem, že jsi hodně dobrá kamarádka Nathana a chtěla jsem se tě zeptat, jestli má holku," zašeptala poslední část. ,,Líbí se ti?" zeptala jsem se s úsměvem. ,,No, ano," začervenala se. ,,Je volný," zasmála jsem se. ,,Měla by jsi mu napsat," dodala jsem ještě a pak odešla. Tohle bude ještě zajímavý. 

***

Celý den byl vcelku nudný. Bez Loly to bylo celkem o ničem. Bavila jsem se jen s Galem, Mikem, Tylerem, Nathanem a někdy i Ninou. Právě jsem seděla na posteli a poslouchala písničky. Sem tam jsem někomu odepsala na zprávy. Najednou mi - a ostatním v naší skupině - přišla zajímavá zpráva.

Děcka, sehnal jsem klíče od školního bazénu. Tak kdo jde dneska večer? Napsal Gale.
Kde jsi to sehnal? Odepsala jsem.
Měl jsem idividuální trénink a trenér mi nechal klíče. Odepsal a já se usmála.
Já jdu do toho. Napsala Nina.
Taky. Přidal se Mike.
Taky jdu do toho. Napsal Tyler.  
No je mi blbě, ale zní to lákavě. Napsala Lola. 
To zvládneš. Napsal povzbudivě Tyler.
Já nevím, mám z toho blbý pocit. Napsala jsem. 
No tak, Karinko. Bude sranda. Napsal Gale a já se nad tím musela zasmát. 
Tak jo, ale pokud budu mít z toho potíže, tak vás zabiju. Napsala jsem se smějícíma smajlíkama.
Ok, tak o sedmé u školy. Napsal Gale.
A co kdyby jsme vzali i Nathana? Napsal Mike.
Tak ho vezmeme rovnou i do party ne? Navrhla jsem.
Ok, tak ho sem přidejte. Odepsal Gale a já tak učinila. 

Nathan Grem byl(a) přidán do skupiny Kari je Pikatchu.

Jdeš do toho s náma? Napsal Gale.
To si nenechám ujít. Napsal Nathan. 
Super. Odepsal Gale.
Můžu se zeptat, co je to za název skupiny? Napsal Nathan s vysmátými smajlíky. 
Teď znáš moje největší tajemství. Napsala jsem. 
Všichni odepsali jen vysmátý smajlíky. 

19:00 

Čekali jsme na posledního člena, jimž byla Nina. Po chvilce jsme ji konečně viděli přicházet. ,,Víš, co znamená v sedm?" zeptala se Lola. ,,Pardon, trošičku jsem se zdržela," usmála se. ,,Kdo to byl tentokrát?" zeptal se Mike. Nina ho bouchla do ramene a já se tomu zasmála. Nathan se jen nepochopitelně koukal. Všichni jsme se vydali do našeho školního bazénu. Otevřeli jsme dveře a vešli dovnitř. Večer škola působila docela strašidelně. Strachy jsem stiskla Galovu ruku. došli jsme až do šaten. ,,Tak jo, vy jděte do holčičích a my do klučičích," řekl Gale a já přikývla. ,,Já se ale chci převlíkat s váma," řekla Nina a zasmála se. ,,Tak pojď, zlato," řekl Mike a plácl Ninu přes zadek. Tyhle dva měli zajímavý vztah. Lásko-nenávistný. Troufám si říct, že spolu několikrát spali. Ale to už já nevím. Vzala jsem Lolu a Ninu a šly se převléct do holčičích šaten. Kluci odešli do svých. 

Po převlečení jsme se sešli k bazénu. Gale nezapomněl zapnout podsvícení bazénu. Hned, jak se celý bazén rozsvítil, tak do něj Gale s Mikem skočili. Zasmála jsem se jim. Mike stáhl Ninu sebou. Ta po něm začala stříkat vodu. Já se všemu jen smála. Tyler se nenápadně vyplížil za Lolu a dotáhl Lolu k vodě a skočil s ní do ní. Lola byla naštvaná, ale pak po sobě všichni začali stříkat vodu. Cítila jsem dotek na mém boku a pak mě někdo vzal do náruče. ,,Zacpi si nos," řekl ten hlas u mého ucha. ,,Pusť mě!" zakřičela jsem. Nathan se mnou skočil do vody. Naštěstí jsem si zacpala nos. ,,Ty jsi fakt debil!" řekla jsem a zasmála se. Gale ke mně připlaval a objal mě kolem pasu. ,,Co bys říkala na sex ve školním bazénu?" zašeptal mi do ucha. ,,To si nech na jindy Romeo," řekla jsem se smíchem. ,,Ale no tak, bude sranda," řekl a já se zasmála. ,,Já si to nechám na souš," zašeptala jsem. Gale si mě otočil čelem k sobě. ,,Platí," řekl a políbil mě. ,,Pojďte skákat!" prohlásil Tyler a hned se s kluky odebrali na souš. Všichni stáli v ředě a my holky měli dokonalý výhled na jejich těla. Podívala jsem se na Nathana. Tělo měl celkem dobrý, ale Gale ho měl vypracovanější. ,,A teď mi řekni, že to není kluk pro tebe," zašeptala mi Lola do ucha. ,,Mám Gala," řekla jsem a ona se jen usmála. ,,Ty se zase koukej na Tylera," zasmála jsem se. ,,Já vím, je dobrej," řekla. ,,Takže?" nadzvedla jsem obočí. ,,Asi mu dám šanci," řekla a já jen potichu zatleskala. Kluci se rozběhli a skočili společně do vody. Někteří udělali salto, někteří jen tak skočili. My holky jsme pak zatleskali. ,,Děkujeme dámy," zasmál se Mike. 

,,Slyšeli jste to?" zeptala jsem se. Všichni se vystrašeně zaposlouchali. ,,To bude školník," řekl  Gale a my rychle vylezli z vody. ,,Schovejte se," řekl Mike a my se schovali do holčičí šatny a kluci s námi. Byli totiž blíž něž ty klučičí. Slyšeli jsme, jak školník přišel k bazénu. ,,Sakra, je pořád rozsvícenej," slyšela jsem Lolu. ,,Je tu někdo?" zakřičel školník. Všichni ztichli. Nathan rychle přeběh ke mně. Byla jsem za skříňkami. Bojím se. Naznačila jsem mu pusou. On si dal jen prst před pusu, aby jsem byla potichu. Přitiskl se více mým tělem ke mně. Chytla jsem ho strachy za ruku. Nathan se na mě podíval. Koukali jsme si navzájem do očí a já i přes tmu jsem zahlédla, jak se usmál. Ruku mi stiskl a já se na něj taky usmála. ,,Je tu někdo?" řekl školník a byl skoro u nás s Nathanem. Gale nás viděl. Podívala jsem se na něj. Pomoc. Naznačila jsem mu pusou. Gale přikývl. Školník byl vedle nás a já se bála čím dál tím víc. Už byl úplně vedle nás a pak.... 

Pokračování příště. 

        

       

Crazy people win! Where stories live. Discover now