Η προσωπίκη τους καθαρίστρια.

777 96 16
                                    


Μ:"Ελεωνόρα... Ξύπνα καρδούλα μου ειναι καιρός να σηκώθεις. Άντε αγάπη μου." Μου έλεγε γλυκά η μαμά μου στις 8 ώρα το πρωί. Με βαριά καρδία αφήσα τελικά το ζέστο κρεβατάκι μου και με αργά βήματα κατευθύνθηκα στο μπάνιο για να ετοιμαστώ. Έκανα ένα ντους, φόρεσα ένα μαύρο κολάν με μια μαύρη αεράτη μπλούζα συνδυάζοντας με τα ψήλα μαύρα vans μου. Πρόσθεσα επίσης τον εξοπλισμό μιας καθαρίστριας, πήρα σύντομα το πρωινό μου και έφυγα προς το σπίτι που έπρεπε να καθαρίσω.

Έλα Ελεωνόρα, θυμίσου τα λόγια της μαμάς...

Είχα μείνει για μερικά δευτερόλεπτα ακίνητη έξω απο την είσοδο της πολυκατοικίας για να θυμηθώ τα λόγια της μητέρας μου.

Μπίνγκο! Πρόχωρα προς τα κάτω φτάνοντας στην διασταύρωση, στρίψε αριστερά και μπες στην πιο εμφανίσιμα ακριβή πολυκατοικία. Στην είσοδο θα σε περιμένει ο κυριος για το σπίτι.

Φέρνοντας τα λόγια της στην θύμηση μου, υπάκουσα. Όταν κατευθύνομουν έξω απο το κτίριο, θυμήθηκα επίσης πως καπου εδώ εμέναν αυτοί! Η παρέα του Jimin!! Ευχόμουν να μην πέτυχαινα αυτούς για πελάτες μου αλλα η τύχη δεν ήταν μαζι μου. Δυστυχώς επρόκειτο για το δικο τους διαμέρισμα καθως ο Namjoon μαζί με τον Jin περίμεναν στην είσοδο. Πλησίασα χωρίς να διστάσω διότι είχα φορέσει-που πάντα φόραγα όταν έκανα τέτοιο είδος δουλειάς- την άσπρη μάσκα μου και το μαύρο καπέλο μου.

Nam:"Εσύ είσαι αυτή που θα μας καθαρίσει το σπίτι;" Με ρώτησε καθως πλησίαζα.

Ε:"Προφανώς."

Nam:"Μαλίστα.. Ακολούθησε μας." Χώρις να έχω άλλη επιλογή, υπάκουσα στα λόγια του.

Jin:"Εγώ είμαι ο Jin και απο εδώ ο Namjoon. Υπαρχουν και αλλά 5 άτομα που ζουν στο ίδιο σπιτί με έμας. Μπορεί να ειμαστε πολλοί αλλά δυστυχώς δεν έχουμε καθόλου χρόνο για καθαριότητα οποτε προσβάλαμε έσενα που θα έρχεσαι να καθαρίζεις το σπιτι καθε Κυριακή πρωί που θα λείπουμε. Ο μισθός σου είναι υψηλός για αύτο μην μας απαγοητευσεις." Μου έλεγε χαμογελαστός καθως ανέβαιναμε στο τρίτο όροφο το οποιο βρισκόταν το διαμέρισμα.
Πλέον δεν πίστευα στα αυτιά μου. Τώρα είμαι και η προσωπική τους δούλα; Διάολε! Το μόνο καλό είναι πως ο μισθός μου είναι καλός.

Nam:"Και το δικό σου όνομα;" Με ρώτησε πριν μπούμε στο σπίτι.

Ε:"Προτείμο να μένει κρυφό." Με κοίταξαν μέσα στα μάτια με ένα περίεργο ύφος.

Jin:"Και πως θα σε φωνάζουμε τότε;" Με ρώτησε ο Jin καθως κοίταξε τον Namjoon.

Ε:"Noona." Τους ειπα και μου χαμογέλασαν ενώ μπήκαμε μέσα στο σπιτι. Μόλις αντίκρισα το χάος, μόνο μια λέξη ήρθε στο μυαλό μου: ΑΝΤΡΕΣ! Ολοι οι άντρες το ίδιο, βρομιάρηδες και ανεύθυνοι. Τελος πάντων, έπειτα ακολούθησε μια σύντομη ξενάγηση στο σπίτι.

Dance with me before you go [completed]Where stories live. Discover now