Ένας άλλος Jimin.

798 81 19
                                    

(ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: εδώ χρειάζεστε να έχετε HOLY WATERS, βαθιές ανάσες κ όποιος αντέξει το διαβάζει:(-smut- )



Ε:"Που πάμε;" Τον ρωτησα καθώς έτρεχα απο πίσω του, περπατώντας με δυσκολία πάνω απο το χιόνι.

Jm:"Κάπου που θα είμαστε οι δύο μας.."



Κατα την σύντομη διάρκεια που περπατούσαμε μέσα στο χιόνι δεν ανταλλάξαμε κουβέντα καθως μετά απο λίγο φτάσαμε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Μπήκαμε μέσα και κατευθυνθήκαμε αμέσως προς το ανσανσερ το οποιο και κάλεσε. Έπειτα πάτησε το κουμπί για τον τελευταίο όροφο. Όταν φτάσαμε και οι πόρτες του ανσανσερ άνοιξαν, ένα πλήθος απο αναμμένα καίρια μας φώτισαν οδηγώντας μας έξω απο μια μεγάλη πόρτα. Όταν ο Jimin την άνοιξε, αντίκρισα ένα εκπληκτικό δωμάτιο. Οι λάμπες, πολυέλαιοι. Οι καναπέδες και τα έπιπλα άσπρα με χρυσό χρώμα. Παράθυρα μεγάλα έχοντας μια μαγευτική θέα. Τα βάζα γεμάτα απο ανθοδέσμες κόκκινων ντριανταφύλλων. Η ατμόσφαιρα μυρωδάτη απο ένα υπέροχο άρωμα. Απο τον λύθραγο με έβγαλε μια γνωστή μουσική. Ήταν εκείνο το κομμάτι που δουλέυαμε εδώ και πολυ καιρό στην σχολή χορού. Πήρα το βλέμμα μου απο το χώρο και γυρίσα και κοίταξα τον Jimin που ήταν απο πίσω μου, δίπλα απο το παλιό κασετόφωνο. Μου χαμογέλασε πονηρά και με πλησίασε με αργά βήματα.

Jm:"Θα μου χαρίσετε αυτόν τον χορό;" Μου είπε, απλώνοντας στο χέρι προς το μέρος μου. Με την σειρά μου άφησα να πέσει το χέρι μου πανώ στο δικό του και να αρχίςουμε να χορεύουμε. Να χανόμαστε στο ρυθμό και στα βήματα αυτού του χορού. Οι ανάσες μας να αγκαλιάζουν τα σβέρκα μας. Το κάθε άγγιγμα να μας παρασέρνει στο πάθος που νιώθουμε ο ένας στον άλλον. Να καταφέρνουν και να λύνουν το μπλε μου φόρεμα καθως να πέφτει απαλά στο πάτωμα κάνοντας μας να σταματήσουμε και να με κοιτάξει αγριοπεινασμενος απο πάνω εώς κάτω, δαγκώνοντας το κάτω χείλος του. Αμέσως χωρίς δεύτερες σκέψεις βγήκα απο το πεσμένο φόρεμα μου και πλησίασα πιο κοντα στο στήθος του. Αφαίρεσα αργά την γραβάτα του, μετά το σακάκι του και τέλος το μπουκάμισο του.

Jm:"Αν συνεχίσεις έτσι θα τιμωρηθείς.." Μου είπε σκύβοντας προς το μέρος μου, χαμογελοντας σατανιστικά. Απο την πλευρα μου, δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να του αφαιρώ με το ίδιο τροπο τα υπόλοιπα ρούχα του. Μπορει να ήθελα να τιμωρηθώ. Να τιμωρηθώ απο εκείνον. "Ώστε έτσι kitten... σε ευχαριστεί να με τιρανας έτσι... τώρα θα δεις!" Πρόσθεσε αφού πρώτα κατάφερα και του έβγαλα την ζώνη. Αμέσως μετά με άρπαξε απο τα πόδια τα οποία έβαλε γύρω απο την μέση του και με προσόχη και με παθιασμένα φιλία πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Με έριξε απαλά στο κρεβάτι, καθως αυτός βρισκόταν απο επάνω μου κοιτάζοντας με, μέσα στα μάτια. Αμέσως αργότερα, δάγκωσα το κάτω χείλος μου καθώς εκείνος αντιλαμβάνοντας το μήνυμα μου για το ότι είμαι σίγουρη και έτοιμη, με φίλησε με αποτελεσμα οι γλώσσες μας να παίζουν το δικό τους παιχνίδι ενώ τα χέρια του ταξίδευα σε όλο μου το σώμα, αφαιρώντας τα εσώρουχα μου. Παραδέχομαι πως αυτή η κίνηση με έκανε να νιώσω άβολα και ντροπή αλλά αμέσως  η διάθεση μου άλλαξε και του παραδόθηκα. Το φίλι μας σπάστηκε συνεχίζοντας την πορεία του στο λαιμό μου αφήνοντας υγρά και δαγκωτά φιλία, στο στήθος, στην κοιλιά και μετά με κοίταξε χαμογελοντας στραβά.

Dance with me before you go [completed]Where stories live. Discover now