"Είσαι φλώρος!"

749 90 32
                                    


Όταν ήρθε και το Σάββατο, σηκωθήκαμε αργά απο τα κρεβάτια μας και φτιάξαμε πρωινό. Αργότερα, καθαρίσαμε το σπιτι και κάναμε τα μαθήματα για το σχολείο. Όταν πλέον είχαμε κάνει όλες μας τις υποχρεώσεις, μπήκαμε απο τις ηλεκτρονικές μας συσκευές και χάζεψαμε στο ιντερνετ. Μιλώντας Skype με τις φίλες μας απο Ελλάδα, άκουσα τον χαρακτηριστικό ήχο που κανει το κινητό μου όταν κάποιος μου στέλνει μήνυμα. Σηκώθηκα απο το καναπέ, δίνοντας το laptop στην Σοφία και πήγα στην κουζίνα που την διαχώριζε μονάχα ένας καφετί πάγκος. Το πήρα και είδα πως μου είχε στείλει ο Jimin.

Crush😍
Έχετε να κάνετε τίποτα το βράδυ;😏







Εγώ
Για να σκεφτώ... Τίποτα ενδιαφέρον,όχι. 










Crush😍
Πόσο χαίρομαι... Τότε κάντε τα μαγικά σας για να μας εντυπωσιάσετε κυριες μου, γιατι σημερα επρόκειτο για μια μεγάλη νύχτα.😉 Λοιπόν στης 8 θα ειμαστε στην είσοδο της πολυκατοικίας σας...να είστε έτοιμες 😘










Εγω
Μαλίστα κ.Park Jimin!





'Μεγάλη νύχτα' άραγε τι να σημενει αυτο; Θα δείξει... Πάντως ύποπτο, ετσι δεν ειναι; Αχ εχει βάλει στόχο να με τρελάνει..

Χωρίς να χάσω περισσότερο χρόνο κάνοντας υποθέσεις, πήρα το κινητό μου και έδειξα την σύντομη συνομιλία μου με τον Jimin στην Σοφία.

Σ:"Βάζω στοίχημα οτι σε θέλει." Είπε στα κορεάτικα χαμογελώντας πονηρά.

Ε:"Δεν τον ρώτησα αν του αρεσουν και ενδιαφέρετε για πατάτες.." Ειρωνεύτηκα.

Σ:"Οι πατάτες είναι ωραίες και νόστιμες παρόλου που δεν είσαι πατάτα και είσαι θέα. Αλλα τώρα τα λογια ειναι περιττά, δεν έχουμε αρκετό χρόνο για να ετοιμαστούμε, μονάχα 2 ώρες και λίγα λέω." Μου είπε."Κορίτσια εμεις πρέπει να κλείσουμε γιατι έχουμε κατι δουλειές.." Συνέχισε και τους έκλεισε το μάτι. Καταλαβαίνοντας το υπονοούμενο τα κοριτσια, μιας και γνώριζαν τι συμβαίνει τον τελευταιο καιρό, γέλασαν με ένα πονηρό τρόπο. Αμέσως μετά έκλεισε το λαπτοπ η Σοφία και πήγαμε να ετοιμαστούμε.

'Κάντε τα μαγικά σας.' Άραγε τι να φορέσω; Άνοιξα την ντουλάπα και άρχισα να ψάχνω το κατάλληλο φορέμα ή βραδινό συνολάκι για να τους εντυπωσιάσω. Κατέληξα σε ένα σκουρόχρωμο κοντό και κολλητό φορέμα συνδυάζοντας το με τις χρυσές,χρώμα, γόβες μου που κάποτε ανήκαν στην μητέρα μου.

Dance with me before you go [completed]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα