Περίοδος

701 86 28
                                    

My ChimChim💘:"Μωρό μου έρχομαι, φέρνω και σνακς για να δούμε ταινία.😘"


Εγω:"Όχι!"



My ChimChim💘:"Τι όχι καρδιά μου; Τι έχεις; Έγινε κάτι;😰"



Εγώ:"Όχι σαν τι να έχω..;"








My ChimChim💘:"Αυτό θα το δούμε. Έρχομαι!"




Δεν του απάντησα. Είχα νεύρα πράγμα που τα απεχθάνομαι τα νεύρα αλλα η περίοδος δεν λεει να το αποδεχτεί και να το σεβαστεί. Σήμερα είναι μια απο τις χειρότερες μέρες μου. Ότι και να δώ ότι και να μου πουν ή ότι και να κάνουν οι γύρω μου, θα νευριάζω. Λυπάμαι τον Jiminουκο μου όπως και την Σοφία! Με τον ChimChim μου είμαστε μαζί 3 μήνες, οπότε είχε αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις προηγούμενος.


Λίγα λεπτά αργότερα άκουσα το θυροτηλέφωνο να χτυπά. Πήγα και άνοιξα αφού η Σοφία είχε βγει βόλτα με τον Namjoon που αυτό θα σημενε ότι θα έμενα μόνη με τον Jimin. Μόλις άνοιξα και την εξώπορτα του σπιτιού μου, αντίκρισα το αγόρι μου με 3 σακούλες σνακς. Λογικά κατάλαβε πως έχω περίοδο. Επίσης ξέρει πως όταν έχω περίοδο το μόνο που θα με ησυχαζει θα ήταν η σοκολάτα αλλά εγώ μισώ τον εαυτό μου να τρώει πολύ όσο τρώει όταν έχει περίοδο. Τον κοίταξα με ένα δολοφονικό βλέμμα και άνοιξα την πόρτα διάπλατα για να μπει μέσα. Εκείνος μου χαμογέλασε πλατιά και μπήκε και κάθισε στον καναπέ.


Ε:"Σου έχω πει χίλιες φορές πως δεν θέλω να τρώω όταν έχω περίοδο!" Είπα κάπως νευριασμένα κλείνοντας την πόρτα. Μόλις άκουσε τα λογια μου σηκώθηκε και με πλησίασε με ένα γλυκό βλέμμα, αγκαλιάζοντας με απο την μέση. Αυτη η κίνηση του με έκανε να χαλαρώσω. Το χρειαζόμουν.

Jim:"Σήμερα θα σε βοηθήσω και εγω." Μου χαμογέλασε γλυκά και μου φίλησε το κεφάλι. Αναστέναξα και κάθισα στον καναπέ έχοντας τις σακούλες που ηταν γεμάτες με τις αγαπημένες μου σοκολάτες και πατατάκια. Πόσο ήθελα να τους όρμησω αλλά η παρουσία του Jimin με εμπόδιζε. Δεν θα ήθελα ποτε να του δείξω το πόσο γουρούνα γίνομαι όταν έχω λιχουδιές μπροστά μου. Έτσι σαν κυρία άρπαξα την πρώτη. Μόλις με είδε ο Jiminie να αντιδράω έτσι άρχισε να γελάει. Τον κοίταξα ξανά με ένα δολοφονικό βλέμμα περιμένοντας να μου πει τον λόγο όπου γελάει. "Δεν θα έπρεπε να με ντρέπεσαι πλέον. Όρμα τους." Μου είπε και εγώ τον κοίταξα έκπληκτη καθώς άρχιζε να πέρνει μερικές λιχουδιές απο τις σακούλες και να τις καταβροχθίζει με μια μόνο μπουκιά. Ήταν ένα γλυκό γουρουνάκι. Χαχάνισα για λιγο και έπειτα αρχίζαμε να γεύομαι, τις σοκολάτες που μου είχε αγοράσει, οπως τις γευομουν πάντα, σαν γουρούνα δηλαδή.

Dance with me before you go [completed]Onde histórias criam vida. Descubra agora