Σκέψεις... Πολλές σκέψεις.

695 92 11
                                    

Όταν τελείωσα τα μαθήματα μου, πήγα και ετοιμάστηκα για την βραδινή βόλτα μου με τον Eikichi. Έβαλα κατί απλό, ένα κολάν, μια αεράτη μπλούζα και μια μαύρη ζακέτα, συνδυάζοντας με τα μαύρα vans μου.

Στις 8 κατέβηκα στην είσοδο, το οποιο με περίμενε ο Eikichi. Αγκαλιαστήκαμε και αρχίσαμε την βόλτα μας γύρω απο την γειτονία μας. Είπαμε όλα όσα μας απασχολούσαν, ακόμα και με το θέμα του στοιχήματος. Τον έβλεπα κάπως προβληματισμένο κατα την διάρκεια που μιλούσα για το άτομο που αρχιζε να μου αρεσει τον τελευταιο καιρό, δηλαδή τον Jimin.

Ε:"Eikichi, είσαι καλα; Σε βλέπω κάπως." Τον σταμάτησα ακουμπώντας τον στον ώμο.

Ei:"Ελεωνόρα... Να... Εγώ... Μου αρέσεις."Μου είπε τραυλιζοντας καθως γύρισε το κεφαλι προς στα μένα.

Γιατί τώρα ρε Eikici? Γιατί τώρα και όχι πριν έναν χρόνο,τότε που σε ήθελα και γω, γιατί;

Ε:"Eikichi.." Είπα προσπαθώντας να κρύψω το θυμό που μου είχε προκαλέσει.

Ei:"Ελεωνόρα σε παρακαλώ μην πεις τιποτα, ξέρω την απάντηση αλλα ήθελα να στο πω. Με βασάνιζε να το κραταω τοσο καιρό μέσα μου. Άρχισες να μου αρέσεις απο την αρχή του φετινού καλοκαιριού. Είμαι βλάκας που σου είχα φερθεί άσχημα όταν μου είπες τι αισθανόσουν και εσυ για μένα. Μου αξίζει τώρα και εμένα κάτι τέτοιο..." Μου έλεγε ενώ τα δάκρυα κυλούσαν γρήγορα απο τα μάγουλα του. Τον κοίταξα εκπληκτική και πλέον ο θυμός μου είχε εξαφανιστεί. Νιώθοντας την άβολη κατάσταση του, γιατι παραδέχομαι πως εκείνη την μέρα που του ειχα εξομολογηθεί τα συναισθήματα μου  για αυτον, αντέδρασε πολύ ανώριμα με αποτελεσμα να πληγωθω. Τον αγκάλιασα λέγοντας του πως δεν πρόκειται να εκανα κατι τέτοιο και οτι η φιλία που έχουμε αναπτύξει δεν θα καταστραφεί εδω-αν συμφωνεί μαζι μου- και πολλα αλλα που τον ησύχασαν και με ευχαρίστησε σαν μικρό παιδί.

Γνωρίζω πολύ καλά πως απο τώρα εως την στιγμή που θα με ξεπεράσει θα βρίσκετε σε αμήχανη κατάσταση και αυτό κάνει και εμένα να νιώθω χάλια.

Εκει που αγκαλιαζομασταν, γελούσαμε και ανταλλάζαμε φιλία στο μάγουλο εμφανίστηκε ο Jimin μαζι με τον Yoongi, διακόπτοντας για άλλη μια φορα την ζεστη αγκαλια μας. Τους κοιτάξαμε έκπληκτοι επειδη πλέον γνωρίζαμε και οι δυο μας πως ήταν το crush μου δηλαδή αυτός που μου αρεσε.. Τρέλα.

Κοιταζομασταν γαι αρκετή ώρα χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα ώσπου κάποια στιγμή, ο Jimin πλησιάζει εξαγριωμένος προσπαθώντας ο Yoongi να τον σταματήσει αλλα δεν τα κατάφερε. Πλέον η απόσταση που απείχε μεταξυ τον δυο αγοριών ηταν ελάχιστα εκατοστά, κοιτάζοντας ο Jimin τον Eikichi με αυτό το δήθεν νευριασμενο ύφος, απο πάνω εως κάτω.

Dance with me before you go [completed]Where stories live. Discover now