Το στοίχημα.

786 94 23
                                    

Όταν βγήκαμε απο το ιατρείο αποφάσισε να μου μιλήσει ο Jimin.

Jm:"Πως έπαθες τις πληγές;" Ρώτησε με ύποπτο ύφος.

Ε:"Κλάδευα το κάκτο μου." Απάντησα ψυχρά.

Jm:"Μμ, μάλιστα. Να προσέχεις." Μου είπε χαμογελώντας άχνα καθώς μου άνοιξε την πόρτα της τάξης μας για να περάσω.

Δεν περίμενα τετοια αντίδραση. Μήπως με κατάλαβε; Αυτό θα το δούμε στην πορεία.

Μπήκαμε μέσα στην τάξη και καθήσαμε στις θέση μας. Οι ψίθυροι τους, έγιναν για άλλη μια φορά ένα ενοχλητικό βουητό. Ήμουν αρκετά προβληματισμένη που με εξαντλούσαν μονό οι σκέψεις οτί αν με κατάλαβαν, θα μου συμπεριφερθούν απαίσια οπως την προηγούμενη φορά. Αλλα δεν θα τους καθαρίζω για πάντα το σπιτι, ετσι δεν είναι;

Το κουδούνι σήμανε τον σχολασμό μας και εμείς, η Σοφία και εγώ, φύγαμε απο το σχολειο συνοδευόμενες απο τους παρτενέρ μας.

Ei:"Εδώ είμαστε κορίτσια, θα έρθουμε να σας πάρουμε στης 4:40 για να πάμε μαζί στο μάθημα. Να είστε έτοιμες." Μας είπε ο Eikichi και μας χαμογέλασαν ενώ μετά απο μια σύντομη αποχαιρετιστήρια αγκαλία έφυγαν.

Σ:"Αν χρειαστείς κάτι, ξέρεις τι να κάνεις μιας και λείπει η μαμά σου στην δουλεία." Με ειδοποίησε η Σοφία πριν μπώ στο διαμέρισμα που έμενα.

Ε:"Σε ευχαριστώ bby θα το έχω υπόψη μου." Της απάντησα με ένα χαμόγελο και μπήκα μέσα.

Χωρίς να χάνω χρόνο, άνοιξα τα βιβλία μου και άρχιζα να κάνω τα μαθηματά μου. Οι ώρες κύλησαν έτσι χωρίς να κάνω διάλειμμα για να φαώ ώσπου έφτασε η ώρα να ετοιμαστώ για να φύγω με τον Eikichi και τον Daniele. Ετσι και έγινε. Φτάσαμε πρώτοι στην σχολή και η αίθουσα ήταν άδεια. Δεν είχε το προηγούμενο γκρουπ σημέρα μάθημα;

Μπήκαμε μέσα και αρχίσαμε το ζέσταμα ώσπου μας διέκοψε η φωνή της δασκάλας μας.

κ.B:"Λοιπόν παιδία σας διακόπτω γιατί θέλω να σας ενημερώσω πως σήμερα θα έχουμε κοινό και θα ηθέλα να τους δείξετε πόσο καλοί είστε. Ενημερώστε και τους υπόλοιπους όταν ερθουν." Μας είπε και μας άφησε να συνεχίσουμε. Όταν ήρθαν και οι υπόλοιπη τους ενημερώσαμε και συνεχίσαμε το ατομικό ζέσταμα ολοι μαζί.

Αργότερα η παρουσία της κυρίας Belle και μερικών αγοριών διέκοψαν το ζέσταμα μας, κοιτάζοντας τους ανέκφραστοι. Δεν αργήσαμε, εγω και η Σοφία, να καταλάβουμε ποιοι ήταν. Ναι ήταν οι προσωπικοί διαόλοι μας! Γιατί ήθελε άραγε το γκρουπ της hip hop να παρακολουθήσει το μαθήμα μας; Ένας θεός ξερει. Μας κοίταξαν απο την κορυφή εως στα πόδια με αυτό το πονήρο βλέμμα και πήγαν και κάθισαν στο πίσω μέρος της αίθουσας περιμένοντας να αρχίσουμε. Πιάνοντας τον Eikichi, έριξα ενα δολοφονικό βλέμμα προς το μέρους τους και αρχίσαμε το μαθήμα. Εξασκώντας πάνω σε μια χορογραφία, είχαμε τραυματιστεί, κυριότερα εμείς τα κοριτσια επειδη φορούσαμε τα τακούνια μας αλλα αυτό δεν εμπόδισε στον ενθουσιασμό που είχαμε προκαλέσει στο σημερινό κοινό μας. Ενθουσιάστηκαν για το πάθος που εχει μεταξύ κάθε ζεύγος; Για τα βήματα; Για την μουσική; Κανένας δεν γνώριζε εκτός απο εκείνους και απο την κυρια μας που θα μάθαινε μετά στο σχόλασμα.

Dance with me before you go [completed]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt