"Αχ Jiminie τι μου κάνεις.."

757 89 13
                                    

Οι μέρες περνούσαν με την προσπάθεια να μην χάσουμε, εγω και η Σοφία, στο στοίχημα. Παραδέχομαι πως είναι αρκετά δύσκολο και χρειάζεσαι πολύ δύναμη για να αντισταθείς στην γοητεία τους. Τα συναισθήματα τα δικά μου και της Σοφίας άρχιζαν να παιρδεύονται μεταξυ τους, γιατί απο την μεριά που σου άρεσε ένας απο αυτους θα εμφανιστεί κάποιος άλλος και θα πάρει την θέση του. Αυτο γινόταν συνεχως απο την στιγμή που συμμετείχαμε σε αυτο το στοίχημα και γι'αυτο τους έβγαλα και σατανάδες..

Όταν ήρθε ξανά Κυριακή, σηκώθηκα με δισταγμό απο το κρεβάτι μου και πηγα να ετοιμαστώ για την δουλειά μου. Όταν πλέον ήμουν έτοιμη πήρα τον εξοπλισμό μου και τράβηξα δρόμο προς την άσπρη πολυτελές πολυκατοικία. Μόλις πλησίασα, είδα τον Namjoon να με περιμένει μοναχός του.

Ε:"Καλημερά κ.Namjoon."Τον καλημέρισα.

Nam:"Αχ~ σε παρακαλώ, στον ενικό. Στο κάτω κάτω είμαστε περίπου στην ίδια ηλικία." Μου είπε γελώντας. Εγώ του απάντησα με ενα γελάκι και ανεβήκαμε στο διαμέρισμα. Το τι περίμενα πάλι να αντικρίσω ήταν αυτονόητο. Σκουπίδια, ψίχουλα, ρούχα, μπουκάλια, αντικείμενα, όλα ήταν στο πάτωμα. Τίποτα δεν αφήνουν όρθιο, αυτα τα θηρία...
Με αποχαιρέτησε ο Kim Namjoon και εγώ άρχισα την δουλειά. Έβαλα 6 πλυντήρια, τίναξα τα χαλιά, σκουπίσα με την ηλεκτρική σκούπα, σφουγγαρισα, απολύμανα τα μπάνια, καθάρισα την βρωμερη κουζίνα...και απλά ξεθεόθηκα. Το τι βρώμα υπήρχε σε αυτο τι σπιτι ηταν απερίγραπτη! Όταν ήρθε η ώρα να βάλω τα ρούχα στην θέση τους, έπρεπε αναγκάστηκα να βαλω και του Jimin. Για άλλη μια φορά μπήκα στο δωμάτιο του για να το τακτοποιήσω. Άνοιξα την ντουλάπα και μια μυρωδιά με κυρίευσε. Savage... Μουρμούρισα. Το καλύτερο ανδρικό άρωμα... Αχ Jiminie τι μου κάνεις... Συνέχισα να ψιθυρίζω.

Jm:"Τι σου κάνω δηλαδή;" Με ρώτησε  ο Jimin με σοβαρό ύφος καθως με κοιτούσε, στεκόμενος  στην πόρτα. Εκείνη την στιγμή ξεσπάστικα. Πως μπήκε μέσα χωρίς να τον καταλάβω; Και γενικώς τι δουλειά γύρευε εδώ τετοια ώρα; Δεν ήταν η ώρα για να επιστρέψουν! Τότε τον κοίταξα εκπληκτική ενώ άρχιζα να κοκκινίζω και να ιδρώνω ολόκληρη απο την ντροπή μου. Πως το επέτρεψα αυτο να γίνει; Αφού κατάλαβε πως με είχε φέρει σε δύσκολη θέση με πλησίασε με αργα βήματα χαμογελώντας γλύκα. Εγώ με την σειρά μου έκανα βήματα προς τα πίσω, ακουμπώντας τελικά τον άσπρο τοίχο. Εκείνος με πλησίασε τοσο κοντα ακουμπώντας τα ρούχα που κρατούσα με το γυμνασμένο σώμα του. Ένιωθα με τα άκρα των δακτύλων μου, τους σφαγμένους κυλιακους του. Ξεροκατάπεινα κοιτάζοντας μια τα ρούχα και μια μέσα στα κάστανα του μάτια. Εκείνος τελικά μου πήρε μέσα απο τα χέρια τα ρούχα του, τα ακούμπησε στο κρεβάτια του και έπειτα μου έτεινε το χερι του σα να περίμενε να του κάνω την τιμή να χορέψουμε.

Dance with me before you go [completed]Where stories live. Discover now