"Ελεωνόρα... Εεε εννοώ noona!"

716 99 22
                                    

Το πρωί της Κυριακής, σηκώθηκα οπως συνήθως νωρίς. Με αργά βήματα άρχισα να ετοιμάζομαι για την δουλειά μου. Άραγε τι θα με περίμενε και σημερα;

Όταν ετοιμάστηκα, πήρα πρωινό και έφυγα. Έπρεπε να είμαι εκεί στις 8:30. Μόλις πλησίασα, αντίκρισα τον SeokJin να με περιμένει στην είσοδο.

Ε:"Καλημέρα!" Του είπα και υποκλίθηκα.

Jin:"Καλημέρα." Μου είπε με ένα χαμογέλο εως τα αυτια."Ορίτσε, το κλειδί για το διαμέρισμα. Σου έβγαλα αντικλείδι γιατι εμεις απο δω και πέρα θα φεύγουμε νωρίτερα. Τα λέμε το μεσημέρι." Συνέχισε να μου λεει χαμογελώντας και έπειτα έφυγε. Εγώ με την σειρά μου ανέβηκα επάνω. Άνοιξα την πόρτα και αντίκρισα ένα σπίτι, χάος. Χειρότερα απο καθε προηγούμενη φορά. Οπως κάθε φορά άρχιζα να καθαρίζω με σώμα και ψυχή. Το σπιτί τεράστιο, η βρώμα απερίγραπτη!

Εκεί που καθάριζα με την ηλεκτρική σκούπα, το σαλόνι, άκουσα να με φωνάζουν.

Jm:"Καλά Ελεωνόρα... Εεε εννοώ noona, δεν ακούς που σε φωνάζω τόση ώρα;" Ήταν ένα εξοργισμένος Jimin. Αλλα... Όπα! Ελεωνόρα;;; Τ-τι γίνεται εδω; Πως; Ποτε; Αποκλείετε να ήταν καταλαθος!
Τον κοίταξα έκπληκτη. Δεν με αφορούσε το πως βρέθηκε στο σπιτι χωρίς να τον ακούσω οπως την προηγούμενη φορά αλλα το πως του ήρθε να με φωνάξει Ελεωνόρα. "Noona, είσαι δώ; Με ακούς;" Συνέχισε και κούνησε το χερι του μπροστά απο τα ματια μου.

Ε:"Ναι, συγγνώμη, τι εγινε;" Του απάντησα τρεμουλιάζοντας.

Jm:"Δεν βρίσκω πουθενά το μαυρο μου φούτερ. Που το έβαλες;" Με ρώτησε και τοτε το βλέμμα μου έπεσε στο γυμνό στήθος τους. "Noona!" Μου φώναξε, κάνοντας με να τον κοιτάξω.

Ε:"Σ-σ-τα συρτ-τάρ-ρια." Απάντησα.

Jm:"Δεν είναι. Έψαξα παντού." Μου είπε με νευριασμενο τόνο."Αμα θες έλα να δεις και μόνη σου." Μου πρότεινε και η διάθεση του άλλαξε, παρουσιάζοντας ένα χαμόγελο. Τον κοίταξα απορημένη και πήγα μέσα στο δωμάτιο του να το ψάξω. Όταν εκανα τα πρώτα μου βήματα με ακολούθησε και εκείνος. Άνοιξα την ντουλάπα, έκατσα στα γόνατα και άρχιζα να ψάχνω στα συρτάρια.

Ε:"Μα πως; Είμαι σίγουρη ότι το είχα βάλει στα συρτάρια." Είπα και σηκώθηκα κοιτάζοντας την ντουλάπα. Ξαφνικά, ένιωσα τα χέρια του Jimin να με πιάνουν απο την μέση μου και να με κολανε στο γυμνό και γυμνασμένο σώμα του.

Jm:"Γιατί μαλλον, το έκρυψα εγώ..." Μου ψιθύρισε στο αυτί.

Ε:"Τ-τι; Γ-για-ατι;" Είπα αναστατωμένη. Με αργό ρυθμό με χάιδεψαν απαλά τα χέρια του στην πλάτη μου πηγαινοντας προς τα πάνω φτάνοντας πισω απο τα αυτια μου βγάζοντας με τον ίδιο ρυθμό την μάσκα μου. Δεν μπορουσα να κάνω κάτι. Είχα παγώσει. Άνετα θα με μάζευε κάποιος με το κουτάλι. Σώζοντας με όμως ο ήχος του κινητού μου, έπιασα την μάσκα απο το έδαφος την εβαλα γρήγορα και πήγα προς την κουζίνα που είχα αφήσει το κινητό μου. Με έπερνε η Σοφία. Σε ευχαριστωω Σοφία!!!

Dance with me before you go [completed]Where stories live. Discover now