Αντέχουμε; Αντέχουμε.

767 91 26
                                    

Με φόρα ήρθε και έκατσε δίπλα μου δείχνοντας μου την οθόνη του κινητό της, τρεμουλιάζοντας το χέρι της. Στην οθόνη απεικονίζοταν ένα μήνυμα που είχε σταλθεί απο έναν άγνωστο αριθμό.

"Είσασταν εξαιρετικές μέχρι στιγμής αλλα πόσο ακομα θα αντέξουν κοριτσία σαν εσάς;
Το πάρτι τώρα ξεκινά.. 😈"

Και ναι ήταν ξεκαρδιστικό αυτο το μήνυμα και κυρίως η αντίδραση της Σοφίας. Απο την μεριά της Σοφίας δεν περίμενε να αντιδράσω έτσι καθώς μετά αρχίζε να με βάζει σε αρνητικές σκέψεις. Δεν το άντεξα..

Ε:"Χευ, Σόφι! Τιποτα απο αυτά δεν θα συμβούν, χαλάρωσε! Αυτά τα άτομα αποδείχτηκαν πως είναι μόνο λογια και πράξεις τίποτα. Άσε να κυλήσουν τα πράγματα έτσι οπως θέλουν." Της έλεγα καθως προσπαθούσα να την καθησυχάσω.

Σ:"Δίκαιο έχεις.. Απλά να...ξέρεις μετά απο όσα περάσαμε.." Και πριν καν συνεχίσει την πρόταση της, γνωρίζοντας που το πήγαινε, την διέκοψα.

Ε:"Ε! Σταματά να τα σκέφτεσαι αυτα, ειναι παρελθόν. Οτι εγινε, εγινε. Οτι κάναμε, κάναμε..Τελος. Τώρα προχωράμε μπροστά." Της είπα, αγκαλιάζοντας την.

Σ:"Σε ευχαριστώ." Μου χαμογέλασε. Της χαμογέλασα και γω και έπειτα κάτσαμε να δούμε μαζί ταινία.

Όταν τελείωσε η ταινια ανέβηκε η Σοφία πάνω και εγώ πήγα για ύπνο χωρίς να περιμένω την μητερα μου να γύρισει απο την δουλειά της. Ξέρετε, η μήτερα μου έχει το μοναδικό εστιατόριο με ελληνική κουζίνα και έχει αρκετή πελατεία. Μαλιστα, η πελατεία δεν εξαρτάται επειδή είναι το μοναδικό ελληνικό εστιατόριο αλλα επειδή η μητέρα μου είναι η καλύτερη μαγείρισσα.

Το πρωί με ξύπνησε για άλλη μια φορά, η φώνη της μητέρας μου. Σηκώθηκα απο το κρεβατι μου και με αργές κίνησης ετοιμάστηκα.

Σ:"Μωρή σκατιάρα, ούτε πρωινό δεν θα προλάβεις." Άκουσα να με φωνάζει η Σοφία με γεμάτο το στομα της με φαγητό.

Ε:"Ναι, ναι έρχομαι." Της απάντησα ολοκληρώνοντας την κοτσίδα μου. Έτσι πήγα και έκατσα απέναντι απο την Σοφία για να πάρω και εγω το πρωινό μου.

Μ:"Κορίτσια, όταν γυρίσετε απο το σχολειο θα ήθελα να σας ανακοινώσω κατι μαζί με την Μαίρη." Μας ανακοίνωσε η μαμά μου πριν βγούμε απο το σπίτι. Γνεψαμε καταφατικά και φύγαμε.

Ανυπομονώ να δω τι μας περίμενε στο σχολείο. 'Το πάρτι τώρα ξεκινά.' Για να δούμε.. Μόνο και με την σκέψη γελάω.😂

Dance with me before you go [completed]Where stories live. Discover now