12. Bölüm

480 51 13
                                    

28 Temmuz 2026
08.17
Mount Justice

Sabah ilk ortak salona giren Artemis ikisine bakakaldı. Neyseki kısa süre sonra içeri giren Amelie onları kurtardı. "Muhabbet ediyorduk da uyuyakaldılar. Uyandırmayalım dedim." Neden yalan söylediğini bilmiyordu ama yavaşça ikisini uyanırdığında Cody hızla başını Eliot'ın omzundan çekti.

Anında görüntüsü silikleşmeye başlamıştı. Eliot esneyerek uyandığında kanepede tek kişiymiş gibiydi. Hızla etrafına baktığında Cody'i göremedi ve "Her neyse." gibi bir şeyler mırıldanarak uyumaya devam etti. Amelie eliyle başına vurduğu sırada Cody de ayağa kalktı ve odasına gidip elini yüzünü yıkadı. Kısa sürede yeniden tam görünür olmuştu.

Diğerleri de uyanıp ortak salona geldiklerinde yemek masasında kahvaltı yapmaya başladılar. Artemis günlük planı açıkladı.

"Bart ve Colleen, İris'in takibinde hızlanmak üzerine pratik yapacaklar. Lian ve Damian için bir simülasyonum var. Cody ve Eliot da Amelie'nin önderliğinde dövüş teknikleri üzerine çalışacaklar. Öğleden sonra Dick de size katılabilir." Eliot göz devirdi. "Ben de simülasyon istiyorum, neden dövüş çalışıyoruz?" Artemis sesini kalınlaştırıp Eliot'ı taklit etti.

"Kendi savunma konusunda en düşük seviyede olan sizsiniz de ondan!" Eliot başını diğer tarafa döndürdü ve yemeğiyle oyalanıyormuş gibi yaptı. Herhangi bir şeyde yeteneksiz olmak sinirini bozuyordu.

"Önümüzdeki birkaç gün göreviniz olmayacak neyseki. Biraz Cody'i tanımaya çalışın. Birkaç gün içinde Lena da gelecek."

Herkes kahvaltısını bitirip tabaklarını topladıktan sonra antreman giysilerini giydiler. Colleen, Speedforce'tan kendisi için bir kostüm yaratırken, bu havalı şeyi Bart Barry'den öğrenmişti, Bart da kendi kostümünü giydi ve anında yok oldular.

Cody vücudunu sıkıca saran şeye baktı. "Bu kadar yapışık olması normal mi?" dedi Artemis'e. Artemis güldü. "Sen bir de süper kahraman kostümlerini gör."

Arkadan Eliot'ın sesi duyuldu. "Özellikle Nightwing. Kostümlüyken görmeye değer."

Artemis göz devirdi ve saçlarını sıkıca toplamış kızıla emanet etti ikiliyi. Kavga ederek yanına gelen Lian ve Damian'a bakarak iç çekti.

"Yine ne oldu?"

Lian somurtarak bakmayı sürdürüyordu. "Yine şu ben senden güçlüyüm şeylerine başladı. Sinirimi bozuyorsun Wayne!"

"Sen de benim Harper!"

Artemis ikisini de yanına aldı ve simülasyon odasına götürdü.

Simülasyon odasın girip lens ve eldivenlerini taktıklarında başlamaya hazırlardı.

Simülasyon oldukça gerçekçi olduğundan Artemis onları uyarma gereği hissetti. Bu ona kendisi Young Justice'deyken Miss Martian'ın yaptığı simülasyonu ve ne kadar korktuklarını hatırlatmıştı.

"Unutmayın çocuklar bu bir simülasyon yani tamamiyle sanal. Eğer bir şeyler yolunda gitmezse dert etmeyin."

Lian ve Damian başlarıyla onayladılar, başlamak için sabırsızlanıyorlardı. Artemis kontrol bölmesine girdi ve aleti çalıştırdı. Başlıyorlardı.

Lian ve Damian görev talimatlarını dinlediler. Robot hayvanlardan oluşan bir ordu şehrin altını üstüne getiriyordu ve bunu durdurmalıydılar. Hemen işe başladılar. Orduyla karşılaştıklarında savaşmaya hazırlardı.

Lian attığı bıçakla bir tanesini gözünden vurdu. Damian diğerlerini patlatıcılarla hallediyordu. Sayıları oldukça fazla olmasına rağmen ikili iyi dövüşüyordu.

Young Justice 1: Time Upside DownWhere stories live. Discover now