18. Bölüm

405 41 9
                                    

"Haydi Cody, bir şey deneyelim." dedi suyun üstündelerken.

Küçük bir büyüyle ikisi de yukarı yükseldikten sonra mavi baloncuk büyüsünden yaptı. Suya düştüklerinde baloncukları sayesinde nefes alabiliyorlardı.

"Eliot, bu çok havalı!" dediğinde Eliot sırıttı.

"Mükemmel olduğum için büyülerim de mükemmel oluyor. İstediğimiz kadar dibe gidebiliriz. Yani, sanırım." dediğinde Cody'nin çoktan gezmeye başladığını gördü. Bütün hayatını laboratuvarda geçirmiş olan çocuk su altının büyüsüyle kendinden geçmişti.

Amelie, koşuşturup duran Lian ve Damian'a bakıp iç çekti. Omzunda bir el hissettiğinde arkasını döndü ve tanıdık sarışın yüzü gördü.

"Bir şey yok Cassie, sadece biraz sıkıldım." dediğinde Cassie gülümsedi. "Sıkıcı şeylerden eğlenip eğlenceli şeyler sıkılmanı anlamıyorum!"

Amelie sahte bir gülümsemeyle cevap verince Cassie kızı tuttu ve uçarak denize götürdü. "Gün eğlenme günü tatlım!"

Lian ve Damian koşmaktan yorulup kumsala yatmışlardı. Damian sürekli saatini kontrol ediyordu. Lian, "Bir kere olsun şu aptal teknolojik şeylerini bırak." diye sitem etti. Damian saatini ve gözlerini kapatıp öylece uzandı.

Ufaklıkların dinlenme molaları Bart ve Colleen su üzerinde koşarken yarattıkları kocaman dalgaların altında kalmaları ile bozuldu. İrkilerek ayağa fırlayan ikili, dengelerini kaybedip suya uçan koşucuları gördükleri gibi denize koştular.

"Bart, Colleen! İyi misiniz?" diye bağırdı Lian.

"Bir şeyleri olsa bile iki saniye sonra iyileşecekler Lian, bu kadar telaşlanma." diye homurdandı Damian.

Lian dalgaların arasında afallamış koşucuları görünce hızla oraya gitti, Damian'a da "Onlar arkadaşların Damian, insan arkadaşlarını önemsemeli."

Colleen birkaç kez öksürdükten sonra "İyiyim ben, iyiyim!" diye seslendi. Bart, "Süperim." dedi özür dilercesine gülümserken.

Lian çevresine bakındı. "Eliot'la Cody nerede?"

"Sürekli bu soruyu sorduğumuzun farkında mısınız?" diye sordu Amelie yanlarına gelip. Damian aklına gelen şeyle kaşlarını kaldırdı.

"İkisinin arasında bir şey olabilir mi?"

Bakıştılar.

"Olabilir..." dedi Amelie sonunda. "Ama- sormak yok! Rahatsız olabilirler bundan. Öyle bir şey varsa, kendileri söylemek isteyince söylerler."

"Çok tatlı." dedi Colleen. "Yakışıyorlar da zaten."

"Öyle bir şey olmayabilir de..." dedi Amelie.

"Ama mükemmel!" diye bağırdı Lian. Amelie iç çekti.

"Sakın imalar yapmayın. Ayıp olur."

"Peki." dedi Bart ama yüzündeki muzip sırıtış tam tersini yapacağını gösteriyordu.

"Hey. Zee ve John bir gösteri yapacakmış. Yanlarına gideli- niye öyle bakıyorsunuz?"

Eliot yanlarına gelip bıkkınca konuşmuştu. Amelie diğerlerine öyle bakmayı kesin diyen sert bir bakış attı.

"Tamam, gidelim."

Kumsalda herkesin toplandığı yere geldiklerinde Zatanna şapkasını çıkarıp kalabalığı selamladı.

"Hepiniz gösterimize hoş geldiniz. Size eşsiz bir deneyim sunacağımızı temenni ediyorum." John umursamaz bakışlarla etrafa bakıyor olsa da Zatanna elindeki sihirli değneği John'u dürtmeye yetecek kadar uzattığında adam gülümsedi.

Young Justice 1: Time Upside DownWhere stories live. Discover now