39. Bölüm

291 28 31
                                    

Medyadaki şarkı ile okuyun...

9 Mart 2027
15.47
National City

Chloe ve Wade, CatCo binasında hızlıca yürüyorlardı. Kara, dışarıda ve evde olmadığına göre burada olmalıydı. Tanıdık birkaç yüze selam verdikten sonra en geniş ve büyük olan odanın önüne geldiler.

"Toplantı mı?" dedi Chloe odaya toplanmış insanlara bakarak. Sanki çok önemli bir şey ile ilgili tartışıyor gibiydiler. Wade, gözlüklerini çıkarıp gözlerini kıstı. "Sevgili arkadaşım, bela kokusu alıyorum." dedi ve kapıya yaklaştı. Kulağını cama dayadığında ses gelmediğini fark etti. "Ses geçirmez camlardan nefret ediyorum!" diye haykırdı. Chloe omzuna bir tane geçirdiğinde herkesin onlara baktığını fark etti.

"Pardon! Sadece şuraya bir yere köftelerimi düşürdüm de." Chloe'nin bakışlarını görünce açıklama yapma gereği duydu. "Ne? Hiç mi birinden kurtulmak için buzdolabındaki köftelerime bakmam gerek demedin?"

Sonunda gazeteciler Kara'nın odasından çıktığında içeri girdiler. Kara, onlara kocaman sarıldıktan sonra Wade'e baktı. "Gözlük yakışmış. Numaralı falan mı?" diye sordu. Chloe göz devirip onun yerine cevapladı. "Sen ve Mike taktığı için takıyormuş. Anlatamadım bir türlü sizin maskesiz kahraman olduğunuz için taktığınızı."

Kara gülümsedi. "Doğru sen Robin Hood'dun, değil mi?" Wade şaşkınlıkla gözlüğünü tekrar taktı. "Sana demiştim Chloe! Gözlüğüm olmayınca beni nasıl da tanıdı!"

Chloe, bu saçma muhabbeti uzatmamak için Wade'i görmezden geldi ve Kara'ya döndü. "Kara, bir gazeteci olarak fala inanır mısın bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacımız var."

Ve sonra Cody'nin başından geçen her şeyi teker teker Kara'ya anlattı. Kara, kısa bir süre düşündükten sonra iki gence döndü. "Bunun ciddiye almamız gereken bir şey olduğunu düşünmüyorum ama eğer siz bu kadar endişeliyseniz Mon-el ve ben tabiki size yardımcı olmaya çalışacağız. Tek sorun, şu aralar biraz fazla meşgulüz yani yakın zamanda Mount Justice'e gelmemiz mümkün değil. Dergiyle ilgili bazı sorunlar var ve D.E.O. da son zamanlarda National City'de artan suçlular ve yaratıklarla mücadele ediyor. Burayı bir anda bırakamam."

Wade yavru köpek bakışlarıyla Kara'ya baktı. "Lütfen, ölmek için çok gencim." Çalan telefonu açan Kara ikisine de bakıp gülümsedi. Chloe, gitme vakti geldiğini anlamış, Wade'i sürükleyerek odadan çıkarmaya çalışıyordu.

9 Mart 2027
15.50
Mount Justice

Cody, yarım saattir M'gann ve Connor ile arkadaşlarını arıyordu fakat hiçbirine ulaşamamıştı. Keşke en azından Damian burada olsaydı diye düşündü. En azından herkesin üzerine yerleştirdiği takip cihazıyla Lena ve Lian'ı çabucak bulabilirdi.

Sonunda pes edip dağa geldiğinde Amelie'den yardım istemeye karar vermişti. M'gann ve Connor aramayı sürdürüyorlardı. Kızıl liderlerinin yanına gittiğinde, Damian'ın yüzünün fotoğrafının yapışmış olduğu bir dart tahtasının başında buldu onu. Liderleri, bütün sinirini ondan çıkarmak istermiş gibi dart oklarını Damian'ın yüzüne atıp atıp duruyordu.

"Amelie, sen iyi misin?" diye sorduğunda arkadaşı ona döndü ve bağırarak "Ben iyiyim!" dedi. Cody tırsmıştı. Amelie son zamanlarda oldukça sinirliydi. Üzerlerindeki baskıyı en çok o hissediyor gibiydi. Cody, falın gerçek olmamasını bir kez daha diledi.

"Şeyi soracaktım- Damian'ı."  dedi Amelie iki dart okunu birden Damian'ın göz bebeklerine atarken.

"Bay Çok Bilmiş Al Ghul Wayne, Dünya'nın sonuna 17 gün kalmışken bizi terk etmeyi seçti. Neymiş, ajanımız olarak orada daha çok işe yararmış. Burada Dünya'yı kurtarmamız gerekirken yaptığımıza bak! DART OYNUYORUM!"

Young Justice 1: Time Upside DownWhere stories live. Discover now