27. Bölüm

444 46 58
                                    

Medya, Colleen Bell.

22 Ağustos 2026
04.29
Mount Justice

Bart, baş ucundaki telefonuna seslendi. "Jamie Reyes'i ara."

Arkadaşı büyük ihtimal uyuyordu ama bu Bart'ın umrunda bile değildi. Olanları bir an önce anlatması gerekiyordu. Israrlı arayışları sonunda hattın öbür ucunda Jamie'nin sesini duydu.

"Saat 4. Seni öldürebilir miyim?" diyordu Blue Beetle uykulu sesle. Bart kahkaha attı. "Önce duyman gereken bir şey var hermano. Bil bakalım ne oldu?"

Jamie, "Sonunda zamanda atlamayı öğrendin ve eve mi gidiyorsun?" diye sorduğunda Bart günün birinde dönmek zorunda olacağını düşündü ve içini kaplayan sıkıntıyla yatağında döndü.

"Güzel bir şeyden bahsediyorum. Colleen ile ilgili." Jamie'nin sesi birden heyecanlı gelmeye başlamıştı. "Yoksa sonunda çıkma teklifi etmeyi becerebildin mi?" diye sordu merakla.

Bart iç çekti. "Daha da güzeli... Ölümden dönmüşken beni öptü... Mi amigo, kendimi sarhoşmuşum gibi hissettim. Tabi, koşucu olduğum için sarhoş olmanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama eminim o an yaşadığım şey gibidir. Başka bir tarifi yok bunun."

Jamie kahkaha attı. "Dost tavsiyesi, işleri ağırdan almaya alın. Her ne kadar siz koşuculara göre olmasa da."

Bart, arkadaşının duyacağından emin bir tonda yapmacık kahkahalar attı.

"Çok komiksin."

Jamie gururla, "Biliyorum." diye cevapladı arkadaşını. "Bana bak ufaklık, süper kahramanlık ve ilişkiyi aynı anda yürütmek kimi zaman zor olabiliyor ama eminim üstesinden gelebilirsin. Colleen iyi birine benziyor-"

Bart arkadaşının lafını kesmeden edemedi. "İyi birine benzemiyor. O zaten iyi biri. Hatta mükemmel."

Jamie'den onaylayıcı homurtular duyuldu. "Neyse işte. Onu güzel bir yerlere götür. Ne bileyim, Speedforce'da mum ışığında romantik yemekler yeyin. Dünya'yı turlayın, gerçek anlamda. Koşucu stiliyle. Eğlenceli bir çift olacaksınız." Bart, "Tabiki." dedi aklından Colleen'i götürebileceği yerleri geçirirken. "Mad Runner'ı yok eder etmez emekli olmayı düşünüyorum. 2. Young Justice hayatımdan sonra biraz tatili hak ediyorum. Tabi Colleen'le birlikte."

Jamie, "Bunu ileride düşünürsün hermano. Şimdi kapatmam gerek. Dick ve Zatanna, sabah Justice League'i toplayacaklarmış. Sanırım sizin şu koşucuyla ilgili. Sonra görüşürüz. Kendine iyi bak." dedi ve Bart da gülerek "Görüşürüz seni pislik yetişkin." dedi ve kapattı telefonu.

22 Ağustos 2026
08.28
Mount Justice

"Kızmaya tenezzül bile etmiyorum, Colleen." dedi Amelie. "Olanları anlat."

Colleen çekingen bir sırıtış yolladı.

"Mad Runner'ın zihnimi karıştırdığını biliyorsunuz... Geçenlerde bana onunla buluşmaya gitmezsem Damian'ı öldüreceğini söyledi. O, Mount Justice'i biliyor, Amelie." Soluklandı. "Dediğini yaptım ben de. Damian'ı hiç kaçırmamış meğer. Beni öldürmek için oraya çekmiş." Omuz silkti.

İçeri Bart dalınca Colleen'in bakışları ona çevrildi ve yüzü aydınlandı.

"Günaydın!" dedi mutlulukla Bart. "Ne konuşuyorsunuz?"

"Sana yaklaşık 30 kere anlattığım olayı." dedi Colleen. Bart, Colleen'in yanına oturup kaşlarını çattı.

"Şu hiçlik olayını bir daha anlatsana."

Young Justice 1: Time Upside DownHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin