34. Bölüm

285 36 7
                                    

Medya, Eliot Morgan.

3 Kasım 2026
01.37
Mount Justice

Dağa vardıklarında Wade hiçbir şey demeden odasına gitti. O bile üzülüyor olmalıydı.

Amelie tek kaşını kaldırdı ve sordu. "Bu haliniz ne böyle?"

Damian gözlerini kapatıp mırıldandı. "Morgan... Kendini öldürdü."

"Damian?" Amelie endişelenmişti. "Böyle şakalar yapmazdın."

"Şaka değil, Amelie." dedi donuk bakışlarla yeri izleyen Lian. Sesi titremeye başladı. Damian birkaç saniye tereddütte kaldıktan sonra arkadaşını kollarına çekti ve Lian onun göğsünde hıçkırmaya başladı.

Amelie'nin elleri titriyordu. Dayanacak bir yer aradı. Eliot... Ölmüştü?

Cody yüzünde şok ifadesiyle girişte durmuş olanları seyrediyordu. Elindeki su bardağı yere düşüp bin bir parçaya ayrıldı. "Bu doğru değil. Bu sadece kötü bir şaka. Bu gerçek değil." dedi kendi kendine. Ama karşısında olanlar şaka gibi görünmüyordu.

"Hayır." diye fısıldadı. "Onu da kaybedemem."

Ne var ki, artık bu dünyada yalnız başınaydı.

28 Aralık 2026
03.29
House of Mystery

Eliot Morgan, gözlerini açtığında kendini o her zamanki tanıdık evde bulmuştu. Bir yatak odasında yatıyordu, yatak o kadar yumuşacıktı ki kalkası gelmemişti.

En son ne yaptığını hatırlamaya çalıştı. Cody'i kurtarmıştı, dağa gitmiştlerdi ve... Tabi ya, Zatanna!

Dünya'daki en çok değer verdiği insanın ne hale geldiğini hatırladığında hızla ayağa kalkmak istese de çarşaf ve yorgan sanki ayağına dolanmış gibiydi, bir şey ayağa kalkmasını engelliyordu.

Constantine'in bu evde olduğu artık kesindi. Eve önceden gelip Zatanna'nın durumundan yararlanmış ve ev sahipliğini üzerine geçirmiş olmalıydı.

Eliot, yattığı yerden odayı incelemeye başladı. Oda saat doluydu fakat hepsi başka bir saati gösteriyordu. Takvimlerse havada uçuşup sayfalarını çeviriyordu. Ev, her zamanki gibi zaman mekan algısıyla oynuyordu. Eliot ne kadar süredir bu yatakta yattığını merak etmeye başladı. 2 gün de olabilirdi, 2 yıl da. Arkadaşları endişelenmiş miydi? Peki ya Zatanna, onu bırakıp gittiği için kendisini nasıl affedecekti?

"Bırak beni Constantine! Seninle konuşmak istiyorum!" O sırada kapı açıldı ve oda dönmeye başladı. Eliot, kendini yattığı yatak ile birlikte kocaman bir sahnenin üstünde buldu.

"Ev seni test edecek. Ev seni test edecek. Ev seni test edecek." Mekanik bir ses aynı şeyi tekrarlayıp duruyordu. "Bunu mantığı ne!? Benim işte, Eliot Morgan."

"Süren başladı." Aynı mekanik ses yeniden duyulduğunda sahnenin yanında devasa bir kum saati belirdi. İçinde Lian vardı.

"Eliot, kurtar beni!" diye bağırdı küçük kız. Eliot koşarak kızın yanına gitse de yol o ilerledikçe uzuyor gibiydi. "Lian! Yanına gelemiyorum. Ev beni engelliyor!"

Eliot koştukça sahne yanmaya başlamıştı. Lian'ın debelenirken kum saatini salladığını görebiliyordu. Etraf kısa sürede sis içinde kalmıştı, perde ve koltuklar alevlerler içindeydi.

Cam kırılması sesi duyulunca Eliot, Lian'ın başardığını anladı. "Yürü be kızım!" diye bağırdığında Lian'ın çığlığı duyuldu. Tiz çığlık, Eliot'ın kulağında yankılanmıştı.

Young Justice 1: Time Upside DownWhere stories live. Discover now