26. Bölüm

449 43 37
                                    

Multimedia, Lian Harper.

21 Ağustos 2016
21.08
Malikane

"Planı bir daha anlatabilir misin?" diye sordu Amelie. Lena'yı başarılı bir şekilde oradan çıkarıp eve getirmişti ("Şanslıydım. Orada sözü geçen biri önceden Cassie'yle çalışmış, beni tanıdı ve doğruyu söylediğimi anladı."). Eliot, tebeşiri tekrar aldı ve Lian'ın kara tahtasına yazdıklarını göstererek tekrar açıkladı. İş bölümünü Silver Banshee'nin özelliklerine göre yapmıştı ve kendiyle gurur duyuyordu -voila, mükemmel seçimler!-. Bart kollarını kavuşturdu.

"Ve tabii, karşımızdakinin kendi gücünden haberi olmayan bir sivil olduğu gerçeğiyle yüz yüzeyiz."

"Plan mükemmel ama içime sinmeyen tek bir nokta var." dedi Colleen. "Polis departmanına dalacağız ve bizden daha fazla nefret edecekler."

"İşte bu yüzden bizim gibilere kanunsuz diyorlar!" dedi Lian neşeyle. Sonra düşünceli bir hal aldı. "Gerçi size süper kahraman diyorlar. Her neyse, bir olay olursa 'Kanunsuz' Tigress olarak her şeyi üstlenmeye hazırım!"

"Umarım Lena daha iyi olur." diye mırıldandı Cody, onları dinlemişe benzemiyordu ama dinlemişti. Sadece hala baygın yatan arkadaşı için üzülüyordu.

"O güçlü biri, kesinlikle daha iyi olacak." dedi Amelie moral verircesine. Sonra da ellerini çırptı ve takımına baktı.

"O zaman, gidelim!"

Havalı bir şekilde pencereden atlamak yerine kapıdan çıktılar.

21 Ağustos 2026
21.21
Polis Departmanı

"Radyo sessizliğini korumamız lazım." dedi Amelie. "Unseen, linki kurdun mu?"

"Şey, yeni iyileşti, bu kadar yüklenmemiz iyi mi?" dedi Eliot. Cody linki kurdu.

"Sorun yok, ben iyiyim."

"Öyle diyorsan..." dedi Eliot. Karanlığın içinde birbirlerine baktılar.

"Plandaki gibi. Doğu kanadını Lian ve Colleen alacak, batı kanadını Bart ve ben. Cody ve Eliot da sanatçıyı bulacak. Hazırsanız harekete geçiyoruz." diye bir hatırlatmada bulundu Amelie. Lian umursamazca kılıcını çıkardı ve doğu kanadına koştu.

"Tabii tabii, hadi."

Lian ve Colleen bir havalandırma buldular ve içeri girdiler.

"Sence de garip değil mi Tigress, kimse havalandırmada çıkardığımız sesleri duymuyor." diye fısıldadı Colleen. Lian çıkışın kapağını yavaşça kenara koydu ve "Evet." diye cevap verdi. Aşağı atladıklarında silahlı polisler çevrelerini sarmıştı.

"İçim hiç rahat değil Tigress..." dedi Colleen ve koşarak silahları topladı. Lian onları indirirken konuştu.

"Ben kanunsuzum."

Cody ve Eliot, görünmez bir şekilde koridorlarda ilerlerken bir adam Cody'ye omuz attı. Cody arkasını döndü hızla, fark edilmiş olabilirlerdi. Ama adamdan eser yoktu.

"Eliot, fark edilmiş olabiliriz. Çabuk olalım." dedi.

Adımlarını sıklaştırdılar ve "Meta-İnsan" tabelasını gördüklerinde içeri daldılar. İletişim kurmamışlardı bile, zihinleri senkronize çalışıyordu sanki.

Kadın korkmuş bir şekilde etrafına bakınıyordu. Bulunduğu hücreyi iki kişi koruyordu. Eliot bir büyüyle ikisini de uzağa fırlattı ve kapıyı açtı.

Young Justice 1: Time Upside DownHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin