11) Rezalet & Cinayet

204 43 0
                                    

Almila kızımız biraz dinlenedursun. Biz geçmişe gidip neler olduğuna bir göz atalım. Şu an için size pek bir şey ifade etmeyen bu bölümün gelecek bölümler için önemi büyük.

Bu arada günde bir bölüm geliyor. Aştım ben kendimi aştım. Umarım beğenirsiniz.

...

~18 YIL ÖNCE~

Küçük kız, Derin'in eksi birinci katındaki bardayken korumalardan biri onun kumarhanenin bulunduğu eksi üçüncü kata gelmesini rica etti. Kızın henüz yedi yaşında olmasının bir önemi yoktu. Bar sandalyesine tırmanmakta zorluk çekse bile veya alkol kullanmasa bile barda olmak hoşuna giderdi hep.

Korumanın endişeli sesi kızı şaşırtmıştı. Neden Demir Bey'e değil de küçük kıza haber vermişlerdi ki? Uzun bar taburesinden atlayıp koşarak eksi üçüncü kata indi.

Henüz kumarhaneye girmeden babasının haykırışını duymuştu. Ters giden bir şeyler olmalıydı. Sonra olay yerini gördü.
Herkes geriye çekilmiş. Ortada kısa boylu bir adam ve Almila'nın heybetli babası duruyordu. Almila, babasının kavga ettiği orta yaşlı adama baktı. Kıyafetlerine bakıldığında zengin olduğu anlaşılıyordu. Zaten malikaneye belirli kişiler alınırdı. Bir tutam kalmış uzun gri saçlarını sıkıca atkuyruğu yapmıştı. Demir Aydoğana bağırdığına göre biraz da aptal olmalıydı.

Demir Aydoğan adamın yakasından tutup silkeledi. Adamı yere fırlattı. Kadınlardan gelen tiz çığlıklar kulak tırmaladı.

Demir "benim lan, bu gördüklerinin hepsi benim. Bu malikane, masadaki kartlar, burda gördüklerinin hepsi benim. "

Kumarhaneye özel küçük barı eliyle işaret etti. "Zıkkımlandıkların da benim"  Elinde bir viski şişesi vardı. Şişeyi dikleyip çeyreğini içti. Sonra şişeyi gürültüyle kumarhanedeki minik bar tezgahına bıraktı.

Almila etrafa baktı. Her yer mahvolmuştu. Masalar yerlere devrilmişti ve yüzeylerinde kurşun delikleri vardı. Bazı ışıklar patlamıştı. Bar tezgahındaki bardaklar yerlere fırlatılmış tuzla buz olmuşlardı. Bunların hepsini babasının yaptığından emindi. Babası zil zurna sarhoştu.

     "O kazanamadı kılkuyruk. Git ona bir kez daha hatırlat. Kan bağını zerre kadar si*lemiyorum. Hepsi benim. Bunların hepsi benim. Elimden alamaz."

Kimse neyden bahsettiklerini anlamıyordu. Almila dahil...

Demir Aydoğan elindeki kristal şişeyi 'kılkuyruk' dediği adama fırlattı. Adam başını eğerek şişeden kurtuldu. Şişe eğilen adamın arkasındaki duvara çarparak parçalandı.

Demir, şişenin kılkuyruğu ıskalamasına sinirlenip silahını kılkuyruğa doğrulttu. Kadınlardan tiz bir çığlık daha yükseldi. Kılkuyruğun gözleri yuvalarına sığmayacak kadar büyümüştü. Herkes nefesini tutmuştu.

Almila korumaların neden onu çağırdığını anladı. Kimse Demir Aydoğan'a yaklaşamıyordu. Çünkü herkesi gözünü kırpmadan öldürebilirdi. Ama kızını öldürmezdi.  O bir plan yapabilir, bu utanç verici durumdan sıyrılabilirdi. Yedi yaşında olması mühim değildi.

Almila, aklında saliseler içinde bir hesaplama yapıp kendini babasının kollarına attı. Demir bu hadsizin kim olduğuna bakıp ilk önce onu halletmek istedi. Ama ona sarılan kişi bir çocuktu. Derin'e çocuk alınmazdı ki.

Almila dışında...

Demir, kızını görünce şaşırmadı. Başka kim eli silahlı Demir Aydoğan'ın önüne atlayabilirdi ki? Silahını indirerek kızını kendinden uzaklaştırmaya çalıştı.

İNTİKAM KASIRGASIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum