8. fejezet: Fury utáni hajsza...

1.5K 105 4
                                    

Az a hideg, vérfagyasztó kelés, mikor rémálmaidból ébrednél, de nem tudsz szabadulni. Tudod, hogy nem valóság, s közben ezt agyad mégsem fogja fel. Olyan élethű, ahogy mélybe zuhansz, csak zuhasz, aztán vége, s kezdődik újra meg újra.

Helyette Bucky felébredt, teste teljesen izzadt, haja csapzott volt. Elmaradt az üvöltés, csak a sokk maradt.

Nem akart vissza aludni, pedig még éjfél sem múlt.

Tekintete végigpásztázta a sötét szobát, s a mellette lévő ágyban Dorothyt pillantotta meg.

A lány sem aludt éppen jól, csak ő még nem kelt fel.

Teste összerándult, kezével a takarót markolta

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Teste összerándult, kezével a takarót markolta. Arca rémületet tükrözött.

Bucky megmagyarázhatatlan dolgot érzett bensőjében, talán törődésnek nevezné, vagy valami hasonló szavat keresne rá az elméjében.

Odament Dorothy ágyához, halkan min egy hópárduc ( mégis csak Tél Katonája, ne egyszerű macska legyen), s kezét a vállára tette.

A lány nem nyugodott meg, s Bucky nem tudta mit tegyen. Úgy szeretett volna segíteni rajta, de nem tudta, hogy miként kell. Végül támadt egy ötlete.

Fogta magát, bemászott Dorothy mellé az ágyba, fémkezével óvatosan átkarola derekát, hisz a lány is így öleli őt, így tapasztalta csak.

A rémálom  hamarosan abbamaradt, nyugodt, mély alvás vette át a helyét.

Bucky maradt még egy ideig, Dorothy hajába fúrva az arcát, tetszett neki az illata.

De nem maradhatott sokáig, várta a feladata, hamar ki szeretett volna érni, ugyanis Mr. Pierce szerint a célpont még reggel hagyja el a fő tartózkodási helyét, márpedig azt nem késheti le, a nyomában kell lennie, míg nem látja maga előtt holtan. Mindannak ellenére, hogy tegnap pokolian érezte magát.

Bucky kimászott Dorothy mellől, s keresni kezdte cuccait, amiket a szoba másik végében talált,  és a fekete fölsőhöz olyan kabátot választott, ami elfedi a kezét. Ha a fémen visszacsillan a nap, komolyan lebukik, esetleg le is lőhetik, ha valakinek sikerül erősítést hívnia még mielőtt megöli az illetőt.

Miután mindenét felvette, felcsatola fegyvereit, s az elmaradhatatlan kesztyű is felkeült, Bucky készen állt, távozott, s amint kiért a Gyengepont hatóköréből, arca megkeményedett, eltűntek róla az érzelmek.

Felrakta a maszkot is, megmozgatta egy kicsit az arcán, hogy jól illeszkedjen, nem engedett láttatni magából semmit.

Felrakta a maszkot is, megmozgatta egy kicsit az arcán, hogy jól illeszkedjen, nem engedett láttatni magából semmit

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.
Weakness (HUN)Onde histórias criam vida. Descubra agora