47 fejezet: The spring froze: 1 rész

772 83 7
                                    

Sziasztok!

Új, de ezennel csak két részig tartó ciklus fog következni a The spring froze. Remélem tetszeni fog nektek, élvezitek majd! :)


1 évvel később

Dorothy lassan nyitott be a szobába, mintha nem akarná felébreszteni az alvót, miközben tudja, az lehetetlen. Körbenézett, kezében egy apró kis csokrot szorongatott, maga se értette, minek hozta, talán csak saját lelkét boldogította vele.

Beljebb lépett, s meglátta a csövet. Körülötte hideg volt, de már megszokta, ilyen körülmények között töltötte élete eddigi nagy részét.

Letette a csokrot, miközben körmével kapargatni kezdte az üveget, hogy a dér lejöjjön róla így belátást engedve neki. Meglátta az arcot.

Attól a naptól volt egy éve lefagyasztva, és Shuri, T'Challa húga még mindig nem találta meg a gyógymódot, ezért nem térhet haza. És Jamest sem ismerheti meg...

Dorothy torka összeszorult, amint kisfia az eszébe jutott, hisz annyira jó lenne őket együtt látni. Bucky... Igen, Bucky nevetne miközben együtt játszanának, megtanítana neki mindent, módfelett óvatosan bánna vele. De nem teheti. Mert őket akarta megóvni, mert nem akart rosszat... nekik. Ó, ha tudná mik történtek azóta.

A lány lecsúszik a földre, csak nézi, nézi a testet. Annyira hideg, élettelen... Annyira kívánja...

A magány lassan emésztette fel az utóbbi időben, nem tartotta már a kapcsolatot senkivel. Steveel sem, pedig ő ott volt azon a napon, a kórházban, egy éve, mikor ő feküdt az ágyban. Ott volt vele, a kezét nyújtotta, ő pedig még csak meg sem hálálta. Olyannyira akarta, hogy Bucky legyen vele akkor, miközben az lehetetlen volt. És a pillanatok nélküle múltak el, nem lehetett a részese semminek...

Dorothynak elege lett, dühös volt, magára, Buckyra, mindenkire, a világra. Ugyanakkor tombolt benne a fájdalom...

Talpra állt, a csokrot a földhöz vágta, majd kiviharzott a szobából, ahova hosszú hónapok múltán sem tért vissza...

Weakness (HUN)Where stories live. Discover now