37. fejezet: Értetek...

867 94 25
                                    

- Dorothy, te vagy az?

Bucky egész testében dermedt le, szemeit visszakapta a halottnak tűnő arcra, miből gyorsan kisöpörte a vörös hajszálakat. Szíve hevesebben kezdett verni, visszatartotta a levegőt, hogy minden életre utaló hangot érzékelhessen.

- Bucky...

- Itt vagyok, itt vagyok. - Dorothyt magához húzva belefúrta arcát a vállába, s újra hatalmába kerítette a zokogás. Végtelenül megkönnyebbült.

- Bucky...?

- Igen?

- Meghaltunk...?

- Nem, dehogy.

A zöld szemek felnyíltak fájdalommal telve keresve kapaszkodót, valamit ami köti a lelket az élethez. Rögtön Bucky arcát találták meg.

- Minden rendben lesz! - Ígérte remegő hangon a férfi.

Dorothy felnézett.

- Te is tudod, hogy nem, meg fogok halni.

- Ne is mondj ilyeneket, biztonságba kell vigyelek!

Bucky felemelte a lányt, s lassan indult el vele, nehogy lépéseinek döccenésével fájdalmat okozzon. Igazából tudta jól, csak nem mondta ki, de szerelmének kétes esélyei voltak a túlélésre, hacsak valaki nem kezeli, amire most épp nincs lehetőség. Nem hagyhatja itt, magával kell vinnie Szibériába...

Dorothy csöndben figyelte, ahogy szerelme beviszi a terminálnak azon részére, mi a legtávolabb van a Bosszúállóktól, s leteszi egy padsorra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dorothy csöndben figyelte, ahogy szerelme beviszi a terminálnak azon részére, mi a legtávolabb van a Bosszúállóktól, s leteszi egy padsorra. Már épp menni akart volna, egy szeretetteljes, vigasztaló mosoly kíséretében, de a lány megragadta a kezét.

- Bucky...

A férfi visszafordult letérdelve mellé.

- Igen?

- Van valami, mit el kell mondanom neked. - Kezdett bele, a fájdalomtól egy pillanatra lehunyva a szemét. - Még az autóban, mikor kértél tőlem, akkor nem kellett volna kérned...

Elmosolyodott.

- Mert gyermeket várok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Mert gyermeket várok...

Bucky alig tudott megszólalni, az öröm egész testét átjárta, nem akarta elhinni az utóbbi mondatokat. Megfogta szerelme kezét, s összekulcsolt ujjaikat a hasára helyezte.

- Akkor ma nem érted, hanem értetek kűzdök...

Weakness (HUN)Where stories live. Discover now