54 fejezet: During the spring heart: 1 rész

783 76 25
                                    

Sziasztok!

Új ciklust köszönthet a Weakness, most kilenc részeset. Remélem élvezni fogjátok!


1 hónap

Dorothy a nap első sugaraira ébredt, s egy hatalmas nyújtózással zárta le az alvást. Oldalra nézett, Buckyt látta meg, ki még zavartalanul horkolt tovább.

A lány gondolta, hagyja inkább, közben összeüt valami reggelit, majd azután ébreszti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A lány gondolta, hagyja inkább, közben összeüt valami reggelit, majd azután ébreszti. Kibújt a paplan alól, felállt, a konyha felé vette az irányt. Egyszerű rántottát tervezett, szerencséjére a hűtőben voltak tojások, tejet is talált több kartonnal.

Elővette a serpenyőt, munkához látott, halkan dúdolgatva, mert számára a csönd zavaró, nyugtalanító volt. A tegnapra emlékezett.

Férjét a Bosszúállók elfogadták, tagnak nyilvánították, már csak a szükséges papirok hiányoztak. Örült, ugyanis így Tony részéről némileg megszűnt a harag, kibékült vele Steve is.

Felvert egy tojást, majd még kettőt, de ekkor furcsa hang ütötte meg fülét, mi egyenesen a szobájukból jött. Visszament az ágy mellé, s jól ismert jelenetet pillantott meg.

Bucky teste ívben feszült meg, kezével görcsösen a takarót markolta, néha felnyőgött, amúgy meg csöndben szenvedett. Dorothy sóhajtott, visszafeküdt, finom érintésekkel próbálta elűzni az álmot. Csakhamar sikerrel járt, s a kék szemek felnyíltak, egyenesen rá tekintettek, azonnal látszott bennük a megnyugvás.

- Dorothy...

- Igen?

- Nem bántottalak, ugye?

- Nem.

A lány már épp visszament volna a konyhába, de Bucky megfogta a kezét.

- Ne menj...

- Odaég a reggeli.

- Az most egy pillanatig sem érdekel...

Weakness (HUN)Where stories live. Discover now