42 fejezet: Baj van...

785 80 9
                                    

Dorothy szemei lassan nyiltak fel, s kezdtek ráhangolódni a körülötte lévő színekre. Tekintetével a megszokott fémes villanást, a vörös csillag képét kereste. De nem látta a jeleket.

 De nem látta a jeleket

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Felült.

Még  a gépben volt, a székeken, érezte a beáramló havas hideget. Szibériában volt. Rápillantott az órára, kiszámolva azt, hogy már több órája volt itt, mint kellene. Buckynak már mellette kéne ülnie, miközben hazafelé tartanak.

Valami baj történt...

Talpra állt, s az ajtó felé indult, mit a megfelelő gomb nyomásával nyitott ki. Amint a rámpa leereszkedett, hideg fuvallat csapta meg. Tett még pár lépést kifelé, de aztán megtorpant.

Menjen, ne menjen?

Bucky itt tartaná, az biztos, de ha komoly a baj, akkor ki segít neki, ha Steve nem tud? Ő. Más nem, nincs itt rajtuk kívül senki, csak a hamis doktor. Nem épp nagy segítség, számítani rá nem lehet...

Dorothy kilépett a hóra, mi finoman ropogott alatta. Régi emlékeket idézett fel benne a táj, kénytelen volt megállni egy pillanatra.

- Hogy?

- Hát, ilyen szerelmesen.

Olyan közelinek tűnt az a pillanat, mégis tudta, nagyon, nagyon messzi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Olyan közelinek tűnt az a pillanat, mégis tudta, nagyon, nagyon messzi. Ment tovább...

Szerelme itt adta neki oda a kabátját, mert ő fázott, s az ajtó... Nehéz, vasból van, vastag, nem változott semmit. Belépett.

Pár másodpercig fülelt, s a harc zaja azonnal a fülébe jutott...


Weakness (HUN)Where stories live. Discover now