12. fejezet: Lehull az álarc...

1.2K 97 14
                                    

A vörös nő elfutott, s közben egy futó pillantást vetett közben a hídra. Bucky tudta, hogy utána kell mennie, különben semmi értelme az egésznek, hisz útban volt, korlátozta őt az igazi küldetése teljesítésében.  

Parancsokat osztott, majd átvetette magát a korláton, egyenesen egy kocsin landolva, ami behorpadt súlya alatt, majd nyikorgó hangok kiséretében megadta magát lépései nehézségének.

Parancsokat osztott, majd átvetette magát a korláton, egyenesen egy kocsin landolva, ami behorpadt súlya alatt, majd nyikorgó hangok kiséretében megadta magát lépései nehézségének

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A férfinak azonban hirtelen kellett féreugrania, Rogers társa célba vette, így a takarás tűnt a legbiztosabbnak, mig el nem rendezi a dolgot.

Keményen tüzelt vissza, míg a másik tára ki nem fogyott, s az övé is oly kevés volt már. Oldalra pillantott, villogó rendőr autót vett észre, amit gyoras elintézett az utolsó golyóval. Kilépett a takarásból, közben tárat cserélve, tekintete újra a vörös nőt kereste.

Emberek futottak el az útjából halálra váltan, ám öt ez nem érdekelte.

Bucky fegyverét lefelé tartva hirtelen megállt, hallott valamit, ami kocsi mögül jött. A célpont oda bújt el, most erősítést kért, rakta össze fejében.

- Találka két perc múlva... Civilek életveszélyben... A landolás...

A férfi csak ennyit hallott, de neki ez is elég volt. Csöndesen lehajolva, övéből elővett egy kis kerek bombát, s átgurította a kocsik alatt,  számolva a másodperceket amíg az útpadkához koccant, mire készítette már a fegyverét.

A robbanás elsöpört maga körül mindent, de Bucky nem látott repülő testet, vagy végtagokat. Ebből pontosan tudta, hibázott.

Hirtelen valami rávetette magát hátulról, lábait összekulcsolta a nyakán, s egy erős, vékony kötéllel folytogatni kezdte. A vörös volt nő az.

Jobb keze a szájához szorult, hátratántorodott, az egyik ott álló kocsinak esett. Összeszedte magát, s szabad bal kezével ledobta magáról ellenfelét, ki keményen az aszfalthoz csapódott.

Bucky felkapta a földön heverő fegyverét, már épp célozna, dúlt benne a kegyetlen harag, de a nő gyorsabbnak bizonyult, és egy áramos fémkorongot dobott bal felkarjára, amitől az ernyedten elveszítette tartását.

Bucky felkapta a földön heverő fegyverét, már épp célozna, dúlt benne a kegyetlen harag, de a nő gyorsabbnak bizonyult, és egy áramos fémkorongot dobott bal felkarjára, amitől az ernyedten elveszítette tartását

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Weakness (HUN)Where stories live. Discover now