-Chapter 1-

5.5K 106 7
                                    

Dala jsem do kufru poslední mikinu a s námahou ho zapnula. Samozřejmě se to neobešlo bez toho, aniž bych si na něj musela sednout. Lehla jsem si do postele a popadla notebook. Ještě předtím, než si pustím film, se mrknu na Facebook. Jediné ale, co mě tam zaujme, je nová fotka Charlieho, kde je dokonce bez trička v koupelně. Najednou se celým domem rozezní hlasitý zvuk zvonku.„Mami! Někdo zvoní!" křikla jsem na ní, protože jsem až moc líná tam dojít.

Pohodlně jsem si lehla a pustila si svůj oblíbený film Lol. „Sarah, máš tu návštěvu," objeví se u mých dveří mamka a hned zase zmizí. Neochotně se tedy zvednu a sejdu schody do přízemí.

,,Nazdárek lidi," doběhnu k mým nejlepším přátelům. ,,Co tu děláte?"

,,Přišli jsme se rozloučit. Chceme si udělat filmový večer," zazubí se na mě Mia a až teď si všimnu tašek s jídlem a pitím.   

,,Super," rozzářím se. Rozejdu se po schodech do pokoje a oni za mnou jdou jak poslušní pejsci.  Josh je můj kamarád už od třetí třídy, kdy si sedl ke mně do lavice. Nikdy mezi námi nic nebylo. Já měla ráda jeho kamarády a on holky, co neměly rády mě. Miu jsme poznali v sedmý. Tenkrát se sem přistěhovala z Londýna. Jedna holka jménem Chloe, která se líbí Joshovi, se jí posmívala, že má velkou hlavu a já se jí zastala. Od té doby je mou kamarádkou. A kdo je můj kamarád, je i Joshův. Kromě Chloe. My dvě se nemáme rády. 

Skočím do postele a oni za mnou. Na notebooku najdeme nějakou komedii a k tomu si rozděláme pytlík brambůrků a kolu. Všimnu si, že mě Josh pozoruje a tak to stopnu. ,,Co je?" pohlédnu na něj.  

,,Mluvil jsem s Charliem. Bavili jsme se o tobě a říkal, že by tě chtěl někdy někam pozvat,"řekne a přitom se mu zajiskří v očích. 

,,Vážně?!" vypískneme s Miou. 

,,Jo, ale ode mě to nevíš," mrkne na mě a znovu pustí ten film.

----------

Po pár hodinách se rozhodli vyrazit domů. Šla jsem s nimi až před dům, kde jsme se rozloučili. Nejdříve jsem objala Joshe. ,,Netýrej tam ty děti," uchechtne se. Jen nad tím se smíchem protočím očima a přejdu k Mie. 

,,Doufám, že tam za mnou oba přijedete. Takovou dobu bez vás nevydržím," rozkážu jim. 

,,Jasně," zasměje se Mia a vtáhne si mě do objetí. ,,Opatruj se tam," šeptne mi do ucha. 

,,Neboj se. Budeme si volat," řeknu ji, když si všimnu slzy, co ji stekla po tváři. 

,,Já vím. Jen nevím, co tu budu bez tebe dělat," povzdychne si. 

,,A já jsem vzduch?" ozve se Josh. 

,,Nenechávej mě tu s ním," zaskuhrá Mia a Josh ji spraží uraženým pohledem. 

,,To zvládnete. A běžte nebo vám to ujede," napomenu je. Ještě uděláme skupinové objetí a pak jim jen zamávám. Když za rohem zmizí, vrátím se do domu. Dám si teplou vanu a pak se odeberu do své lóže, kde se přenesu do říše snů.

Josh:

Josh:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mia:

Mia:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


A máme tu další kapitolku :) 

Nahoře je Sarah ;*

Because, I love you!Where stories live. Discover now